چی دانلود میکردی ؟ یعنی از کدوم سایت بوده ؟نقل قول:
Printable View
چی دانلود میکردی ؟ یعنی از کدوم سایت بوده ؟نقل قول:
فیلم ! :18:نقل قول:
در واقع 4 تا لینک متفاوت بود !! :27: :8:
نقل قول:
اینم بیشترین حالت ممکن که تا حالا تونستم داشته باشم بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین حالاشم فقط خدا میدونه ضریبه اشتراک دادنشون چند هست!!! آخه موضوع اینه که طبق قانونه جدید اصلا نباید سرویسی ینام حجمی تو لیستشون باشه،نه اینکه یه سری سرویس های بی کیفیته افتضاح رو اضافه کنن. از طرفی دیگه نباید حجم جداگونه بفروشن. یه موضوعه خیلی مهمه دیگه اینکه این 4-5 سالی که مارو استثمار کردن رو کی جوابگو هست و چطوری میخوان جبران کنن؟!نقل قول:
آره اینطور که بوش میاد تو جلساتی گذاشتن به این نتیجه رسیدن هم محدود بفروشن هم نامحدود آخه هیچ کدوم شرکت ها محدود رو حذف نکردن.
شوخی می کنی ؟!نقل قول:
پرانتز رو دیدی ؟؟؟
یعنی شما میگی دیشب شاتل هیچ تغییری تو ساعت رایگانش داده نشد ؟
شما فعلا تنها کسی هستی که شاتل برای شما ساعت رایگانش رو تغییر نداده . امیدوارم آخریش نباشی !
من که ترجیح میدم تو همین محدود بمونم یعنی اگر نامحدود کنن ( که نمیکنند ) میرم دفترشون داد و بیداد :دی قرارداد من محدوده باید محدود هم بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفته شد قراردادهای قدیمی و سرویس های قدیمی همه جای خودشون میمونن و در ابتدا فقط یک چارت جدید اضافه میشه و سرویس های نامحدود با شرایط جدید ارائه میشه . شما دلت خواست می تونی بری بگیری نخواست نمیگیری. زوری هم نیست !نقل قول:
سلام. از دیشب تا الان PING شدید افزایش پیدا کرده.حتی پینگ خود شاتل. با پشتیبانی تماس برقرار کردم مشکل را سراسری و (برخی نهاد ها) و در حال پیگیری اعلام کردند ...
لطفا برسی کنید
باتشکر
امیدوارم اینطور باشه ! چون باید قبول کنیم که اگر بخواند با همین کیفیت به طور نامحدود بدن اصلا براشون به صرفه نیست و با یک کیفیتی میدن که اشک ما در بیاد درنتیجه من حاضرم پول بیشتری بدم ! محدودیت رو هم به جون بخرم ولی وقتی پشت سیستمم هستم نت با کیفت داشته باشم ! هر چند بهترین نتی که ما تجربه میکنیم مزخرفترین کیفیت رو داره دیگه چاره ای نیست ...