چیزی به اسم اینترنت پایدار در پارس آنلاین مفهوم نداره.نقل قول:
Printable View
چیزی به اسم اینترنت پایدار در پارس آنلاین مفهوم نداره.نقل قول:
سلام
من کجا باید از پارس آنلاین شکایت کنم؟
سرویس 2 مگ دارم شبانم رو 80 کیلو بایته
چند بار زنگ زدم پشتیانی هر بار یه جوری پیچوندن
یه بار میگن برات تیکت کردیم یه بار میگن نصفه شب زنگ بزن یه بار هی میگه mtu از تو کانفیگ مودم بزار فلان یه بار میگن کارشناس رده بالا باهات تماس میگیره آخرم تماس نمیگیره و....
سه شبه مارو بیخواب کردن نصفه شب زنگ زدیم به اینا آخرم هیچی هر بارم یک ساعت پشت خط بودیم تا نوبتمون بشه
جالبه از وقتی این mtu رو عوض کرد سرعت بد تر هم شد و سرعت دانلود شبانه اومده رو 50 کیلو بایت
والا من انتظار ندارم مثه بعضیا 512 بگیرم شبی 10 گیگ دانلود کنم
2 مگ گرفتم انتظار دارم حداقل 250 کیلو بایت رو شبا بده (شبی حدود 4گیگ ) دانلود
سرعت روزانه همه سرویس ها هم که یکیه
پس من به خاطر همین شبانه 2 مگ خریدم
ولی وضعیت اینجوریه
جالبه که هر مشکلی هست از طرف اوناست نه از من
چون تو ساعات غیر رایگان همون لینک دانلود رو من 500 کیلوبایت ازش میگیرم
همین سرویس 2 مگ رو 2-3 ماه پیش هم گرفتم سرعتم خوب بود رو 250-280 کیلوبایت بود شبا ولی یهو کم شد اومد رو 100 منم چون دوره بعد 2 مگ نمیخواستم بگیرم بی خیال شدم
ولی الان 2 مگ گرفتم دو هفته هستش وضعیتم اینه (شبی 800-900 مگ به زور بگیرم)
من که میدونم از اونجا دستکاریش کردن
کجا دقیقا برم شکایت کنم؟
یه سوال اونایی که میگن سرعت دانلود کمه از کجا ها دانلود می کنن؟
رفیق دقیقا وضعیت مثل من هست...نمیخوام بگم شکایت نکن.. ولی من کردم... یک بار هم نه! حداقل 10 بار شکایت کردم... باور کن ایننا نمیتونن با یه دکمه درستش کنن... میدونی امروز کارشناسشون بهم چی گفت؟ گفت اقا سری بعدی 2 مگ نگیر!!! برو 256 بگیر... فکر نکن که با شکایت درست میشه ولی سایت 195.irنقل قول:
هست میتونی از همونجا هم پیگیری کنی.... منتها چیزی که هست به نتیجه دلخواه هم نمیرسی... این mtu هم خرکی هست قصش!!! به یارو میگم من سرعتم کمه میاد پینگ میگیره... بنظرم شرکت رو عوض کنی هم وضع خودت بهتر میشه هم یه تو دهنی به این شرکت هست... من 20 روز دیگه سرویسم تمومه اگه درست نشد میرم
داداش من از اکسپرس لیچ بگیر تا soft 98.ir . sdpol.ir . لیچر و دیگه بعد از 8 سال دانلود حالیمونه اگه یه لینک سرعتش پایین بود بریم لینکای دیگه چه داخلی چه خارجی رو تست کنیم!!! جواب نمیدهکد:یه سوال اونایی که میگن سرعت دانلود کمه از کجا ها دانلود می کنن؟
والا من که همه لینکی رو امتحان کردم مستقیم داخلی و خارجی و...نقل قول:
تو خود سایت پارس آنلاین هم یه بخش تست سرعت اینترنت هست که چند تا نرم افزار گذاشتن برا دانلود و معمولا کارشناساشون با اونا سرعت رو میسنجن ولی با اونا هم باز سرعتم کمه
پهنای باند منطقه تون کمه با صدتا شکایت هم تغییری نمیکنه تا خودشون تصمیم به افزایش پهنای باند بگیرننقل قول:
دوستانی که میخواستن از پـ ـروکسی فایر برای دانلود شبانه استفاده کنن:
با استفاده از این روش شما یه جوری میای اون تحریمی رو که از طرف (ISP) میگیرید رو تا حد کمی، دقت کنین تا حد کمی وردارید !
روش کـــار:
1. پـ ـروکسی فایر رو دانلود کنین.
2. توی گوگل سرچ کنین:
به عنوان مثال===> P roxy Server for Iran
یه سری سایت ها میاد که آی پی و پورت ایران رو قرار میدن، یکی از این آی پی هارو به همراه پورتش روی پـ ـروکسی تون ست کنین تا بتونین ازش استفاده کنین.
کار ساده ای هم هست ست کردن آی پی روی پـ ـروکسی فایر !
نکته : پیشنهاد میکنم این روش رو زمان تایم شبانه تون تست کنید تا ببینین کدوم آی پی براتون بهتر جواب نمیده !
پ.ن:این روش رو هم خواهشا نرین همه جا پر کنین، چون نه تضمین شده اس نه اون قدی میتونه سرعت شبانه رو افزایش بده !
موفق باشید
پس این بلا رو سر شما هم آوردننقل قول:
رفیق دقیقا وضعیت مثل من هست...نمیخوام بگم شکایت نکن.. ولی من کردم... یک بار هم نه! حداقل 10 بار شکایت کردم... باور کن ایننا نمیتونن با یه دکمه درستش کنن... میدونی امروز کارشناسشون بهم چی گفت؟ گفت اقا سری بعدی 2 مگ نگیر!!! برو 256 بگیر... فکر نکن که با شکایت درست میشه ولی سایت 195.ir
هست میتونی از همونجا هم پیگیری کنی.... منتها چیزی که هست به نتیجه دلخواه هم نمیرسی... این mtu هم خرکی هست قصش!!! به یارو میگم من سرعتم کمه میاد پینگ میگیره... بنظرم شرکت رو عوض کنی هم وضع خودت بهتر میشه هم یه تو دهنی به این شرکت هست... من 20 روز دیگه سرویسم تمومه اگه درست نشد میرم
جالبه تو سایتشون بری ببین چقدر خودشون هم تحویل گرفتن
یه بخش زدن چقدر خوبه که.... و مدام از خودشون تعریف میکنن
یه جا نوشته بود پارس آنلاین با مدیریت پهنای باندش عادلانه ترین توزیع سرعت رو در زمان شب داره:n04:
نه وجدانا این عادلانه هستش ما که 2 مگ داریم شبی 800- 900 مگ بگیریم و یکی که 512 داره شبی 10 گیگ بگیره؟!
اصلا من کار به اون 512 ایه ندارم نوش جونش گوارای وجودش
من حداقل حقمو میخام روز و شب به من حداقل باید 256 کیلو بایت بدن ندن حالیشون میکنم
حالا اگه آدم بودن با پشتیبانی درستش کردن که کردن
نکردن میرم همینجا که شما فرمودید شکایت دوباره نشد
آدمیزادی قضیه حل نشد مثه خودشون حیوون بار حلش میکنم
همینکه اینجا نوشتی یعنی همه جا پرشده دیگه:n02:نقل قول:
خودشون رو که ول کنی دست به هیچی نمیزنننقل قول:
به هر حال باید یه جوری مجبورشون کنی که دست به این تصمیم بزنن
بعد پهنای باند چطوری یه شبه یهویی کم میشه؟
و دیگه همون قدر میمونه و سرعت همیشه در یک محدوه خاص هست و هیچ نوسانی نداره؟
اینا دستی اینجوریش کردن قشنگ مشخصه که طرف نشسته سر شیر داره شل و سفتش میکنه:n02: