دوست من شکایت کن!نقل قول:
غلط کرده همچین حرفی زده توی سایت برای سرویسهای نامحدود هیچ حرفی از خلوت بودن شبکه و .... نزده یه عکس از همون صفحهای که نمودارهای سرعت نامحدود رو گذاشته بگیر و پیوست کن به شکایتت.
Printable View
دوست من شکایت کن!نقل قول:
غلط کرده همچین حرفی زده توی سایت برای سرویسهای نامحدود هیچ حرفی از خلوت بودن شبکه و .... نزده یه عکس از همون صفحهای که نمودارهای سرعت نامحدود رو گذاشته بگیر و پیوست کن به شکایتت.
این قضیه خلوتی شاید برای شهر به شهره. اصفهان کسی نمیدونه چطوره؟ شما ها خدایی خیلی نا شکرید بابا من 85 تومن 512 نامحدود های وب دارم. سرعت 64 بیشتر نمیره. فک کنم بهترین نا محدود فعلا مال پارسه.
مرد حسابی سرعت اصلی 512 میشه 64 دیگهنقل قول:
بد ؟؟؟؟؟؟؟
اقا بعد شکایت امروز از پارس انلاین-تهران زنگ زدن کل مطلب رو پیچوندن بود که آی زیرساخت مشکل داره مرتفع میشه داریم کار میکنیم و .....بعد میگه شما که گفتی ( تو شکایت ) سرعتت 30 40 سرعتت خوبه و مشکلی نیست و کلا شکایتت منتفیه و نسبت به 256 سرعت خوبی داری!!!!:n13:
فکر کن این جمله رو به یه کاربر اینترنت در خارج از کشور بگی: "سرعت 30 40 سرعتت خوبه و مشکلی نیست و کلا شکایتت منتفیه و نسبت به بقیه سرعت خوبی داری"نقل قول:
طبق قراردادی که با شرکت داری درست گفته شرکت موظفه برای سرویس 256 حداقل سرعت 30-40 بده که در این شرایط حق شکایت نداری. سرویست رو 1 مگ کن اگه همین سرعت رو داد میتونی شکایت کنی.نقل قول:
داداش خوب از این پرو-کسی ها به ما هم بدی دعات میکنیما،راه دور نمیره:n20:نقل قول:
دوستان و همراهان این پر-ووک-سی داخلی چه جوری گیرش بیارم لطفا راهنمایی کنید ؟؟:n18:
داداش من خب داره میگه 256 سرعتش میانگین رو صده. تازه قیمت سرویس من 85 تومنه. از 256 پارس خیلی بالاتره. میخوام ببینم اگه حتی همین 100 هم پایداره بیام پارس!!نقل قول: