یکی از دوستان کافی نت داشتنقل قول:
هر وقت اینترنتش مشکل دار می شد به پشتیبانی می گفت باز که شیر اینترنت بستی یکم بپیچونش بذار دو سه قطره اینترنت بیاد
:n08:
Printable View
یکی از دوستان کافی نت داشتنقل قول:
هر وقت اینترنتش مشکل دار می شد به پشتیبانی می گفت باز که شیر اینترنت بستی یکم بپیچونش بذار دو سه قطره اینترنت بیاد
:n08:
با سلام
دوستان من 256 نا محدود یک ماهه دارم . اما سرعتم خیلی پایین(متوسط سرعتم خیلی دست بالا بگیرم 100 ).به پشتیبان که میگم میگه سرعت شما 256 هست و سرعتتون خوبه. میگم پس این 3 مگ سرعت تا 20 گیگ دانلود پس الکی؟ میگه اون هدیه است . اگه شبکه خلوت باشه سرعت شما میرسه به 3 مگ (اخه مگه میشه خلوت باشه؟!!!). بهش میگم اون 256 نامحدود که باید سرعتم 256 باشه قیمتش 42 تومن نیست.باز حرف خودشو میزنه و منم قطع کردم. :grrr::sq_10:
حالا دوستان عزیز بگن این افت سرعت روزانه همگانی؟ اگه این طور برم دنبال یه شرکت جدید. به نظرتون های وب در مقایسه با پارس چطوره ؟ با فشفشه هاش
من ۱۲۸ نامحدود دارم و سرعتم تا قبل از افطار ۲۵۵ کیلو هست ولی بعدش نهایت میشه ۵۰ کیلو!! [emoji19]نقل قول:
من 2 یا 3 بار بیشتر اجازه ندادم که با تیم ویور وصل شن !نقل قول:
داداش دمت گرم خیلی حالیدی !نقل قول:
من قبلا آسیاتک 1 مگ نامحدود داشتم. 45 تومن میدادم روزانه تا 600 مگ دانلود سرعتش 1 مگ بود بعد میشد 512 . الان ولی نمیدونم وضعیتش چجوریهنقل قول:
ولی بازم بهتر پارس بود که هی سرعت پایین و بالا میشه :n15:
دوستان سلام ،
من سرعت دانلود شبانه ام بعد از ۸ گیگابایت دانلود از سرور خارجی از ۱ مگابایت شده ۶۰ کیلوبایت ، اما از سرور های داخلی الان ۱ مگابایت دانلود میکنه ، نمیشه کاریش کرد دورش زد ؟
واسه منم بده نوسان داره واسان هم همین طور چرا داخلی این طوری شده ولی روز خوبه !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان لعنت به اینترنت ایران ؛ آیا شما هم در همگام سازی Contact اکانت گوگل در گوشی مشکل دارید ؟ جیمیل به خوبی همام سازی می شود ؟ حدود چند هفته اینجوری شده
پس چی شد، سرکاری ها : )))
هی میگفتید مچکریم مچکریم....
سرعت اینترنت رو بالا بردن براتون یا نه ؟ حتما کیفیت بهبود پیدا کرده؟
بازم سرکارتون میگذارن بار اولتون نبوده بار آخر هم نخواهد بود : )))
الان حتما باید سوزش گرفته باشید. تشت آب سرد توصیه میشه : )))
(خطاب به مچکرین)
یاد بگیرید بی خود مچکر نباشید.
اینقدر هم عجز و ناله نکنید و به خود فشار نیاورید بهتر از این نمیشه : )))