مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهونه الکی میارن ، هر چی بشه میندازن تقصیر مودمت ...نقل قول:
مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟
نقل قول:
بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟
همه مودم ها با تمام سرویس ها سازگارند مگر اینکه مودم از اساس مشکل داشته باشه .
نقل قول:
تعرفه هاش چجوری؟
تعرفه ها یکسانه همه جا ... درباره منطقتون اطلاعات ندارم سایر دوستان راهنمایی مکنند .
نه بابا من الان سه ساله با همین مودم 2640 دارم با شاتل کار میکنم هیچ مشکلی هم نیستنقل قول:
---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
این شاتل شبا تورنت رو می بنده راهی وجود داره که بشه دورش زد و از تورنت دانلود کرد ؟
بچه ها کسی هست که ترافیکش رو چک کنه ! من چند روزه چک میکنم حداقل روزی 15 تا 25 مگ بیشتر از مصرفم ازم کم میشه !!
شما آپلود رو هم جمع میکنی با دانلود؟نقل قول:
بله ، همین الان 15 مگ از مصرفم بیشتر کم کرده ...
آقا این عکسی که گذاشتی واقعیه ؟ من میخواستم از داتک کوچ کنم به شاتل یا پارس آنلاین . ولی الان نظرم داره عوض میشه .
داتک حداقل سرویسهای نامحدودش همیشه سرعت ثابتی دارن .
البته من قصدم اینه که eco512 بگیرم و از دانلود شبانش استفاده کنم . نمیدونین دانلود شبانش چجوریه ؟
امروز بعد مدتا وضعیت خوب شده نسبتا و پینگ خوبه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشت :20:
سلام دوستان :10:.
من سرویس آرت ۱ دارم و حدودا بیشتر از یه هفته هست که سرعتم به طور حال بهم زنی پایین اومده :2:. (سرعت دانلود فقط پایین اومده و سرعت وبگردی و باز کردن صفحه خوبه).یعنی سرعت دانلود من به زور به ۱۴ میرسه . داون استریمم هم چک کردم که روی ۵۷۶ بسته شده .
خب این چنوقته زمان زیادی پای pc نبودم و لینک دانلودی هم نداشتم به اونصورت اما از چنروز دیگه پخش سریال ها شروع میشه و لینک هایی هست که فرت و فرت اضافه میشه به صفِ دانلود :31:.
میخواستم بدونم اوضاع سایر آرت ۱ــی ها چطور هست الآن ؟
:10:
دوستان من eco 512 دارم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم(البته این چند وقته سرعت اینترنتم کم شده بود که فهمیدم برای همه شرکت ها مشکل پیدا کرده و اشکال اصلی از مخابرات بوده).
اکثر مواقع سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نداره(میانگین رو 60 KB/S هست).
تنها مشکل شاتل این 3 گیگ محدودیته که واقعا مسخرست.یکی از بیرون این و بشنوه خندش میگیره.(البته همه شرکت ها اینطورین).