iهمین الان که 11 صبحم هست. ارور میندازه نمیدونم چرانقل قول:
Printable View
iهمین الان که 11 صبحم هست. ارور میندازه نمیدونم چرانقل قول:
درود
دوستان کسی میدونه نامحدود بودن ترافیک داخلی هم از سرویس FMC حذف شده یا نه؟ تو سایتش که قبلا نوشته بود الان دیگه نیست :|
سلام الان رو اتو گذاشتمش :biggrin: رو های پروفومنسنقل قول:
اسکرین شاتی ک دادم اتفاقا +3 اضافه کرده بودم
ن مشکل خاصی نداره الان اتفاقا +4 اضافه کردم snr 6 هست قطعی نداره تا غروب دیگ کشش چقد بیاد پاین:biggrin: مجبورم -4 کنم ک قطع نشه
حتی امروز +3 بود رو 7.4 زنگ خورد اومد پان تر 5.3 ولی قطع نشد
درسته شبانه افت داره اما تا ی حدی مثلا ساعتای 8 شب تا 1 شب این پیک هست که بالارفتن مصرف برق و .... اینا رو کشش تاثیر میذارهنقل قول:
اون عدد snr رو شما میتونید دستی تغیرش بدید یا خود به خود بالاترین حد بذاره
از اینجا این منو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره کلا این بخش منوی ایسوس نجات دهنده خیلی هاست :biggrin: مدلش چیه؟ N14U?
متاسفانه شاتللند بصورت رسمی تعطیل شد ):
متن پیامک :
دوست گرامی؛
با توجه به توقف ارایهی سرویس شاتللند در روزهای آینده، سپاسگزار خواهیم بود اگر در زودترین هنگام برای بررسی پروفایل شخصی و انتقال اطلاعات خود از روی این پلتفرم به مکان جدید اقدام فرمایید.
Sent from Tapatalk
سلامنقل قول:
مدل مودمت چی هست؟
من مدل n10_c1 را دارم Stability Adjustment روی 10 هم بزارم باز snr اینقدر پایین نمیاد که بشه از کشش حداکثری خط استفاده کنم
نقل قول:
:biggrin:من فقط +4 تا میزنم تا 6 میاد پاین کشش
غیر فعالش کنی 10 خودش میبنده snr رو
+4 بزنی خطتو میاره تا +6 تا پاین ترین حالت میتونی شما بیاری ببنی بعدش ولی زیر 6 crc خیلی میندازهه
ac68 هست فریمور 3 هس
dla رو مطمعنی خاموش کردی؟ بعد SRA هم خاموش باید بذاری
RX GAIN رو های پروفومنس بذاری نداریش دیفالت بذار ن استیبل:biggrin:
فریمورتم اخرین ورژن هست؟
اول اینکه اون SNR Margin هست که همه به اشتباه همه حتی پشتیبان ها هم به عنوان SNR میشناسننقل قول:
این اختلاف SNR واقعی با SNR ی هست که مثلا برای سرعت 16 مگ نیاز هست که هرچی هم بیشتر باشه بهتره
اون گزینه Stability Adjustment هم میاد یک مقدار حاشیه ای به اون مارجین اضافه می کنه که مودم با سرعت بالاتری متصل بشه اما درصد خطا می ره بالا
و اگر زیاد تنظیم بشه خط ناپایدار میشه
اگر کلا disable باشه مقدار افست رو روی 0 قرار میده که میشه همون سرعتی که مودم های معمولی دیگه وصل میشن
این یکی از قابلیت های خوب مودم های ایسوس هست که در مودم های دیگه بعضا با telnet قابل دسترسی هست
دقیقا من گفتم که این مودمه خطمو رو پایین ترین snr ]م نگه میدارهنقل قول:
یه چیزی من حس میکنم کلا بیخیال vdsl شدن هیچ خبری نیس
فکر کنم واقعا مثل خیلی چیزا الکی بود...
فرمایشتون کاملا صحیح ولینقل قول:
اگه disable باشه برا من مودم با snr 10 وصل میشه ک خیلی مقدار ریتش پاین تر از مودم های معمولی هست مودم معمولی snr 6 وصل میشه!
Rx AGC GAIN Adjustment رو هم بستگی داره رو کدوم گذاشته باشید
نقل قول:
مودم چی هست ؟
مودم Utel 403fنقل قول:
نقل قول:
امکانش دارید مدل دقیق چیپست رو با telnet در بیارید ؟ پروفایل 30 هم داره ؟
نقل قول:
این مودم ورژن 2 اش کلا فک نکنم ایران باشه .
مودم من Kasda 5262B ولی Utel v304f عین همینه مدل دقیق و غیر دقیق چیپست مودم UTEL برادکام bcm 63381 dual core @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mhzنقل قول:
جدی؟نقل قول:
منوشون عین همه فکر کردم برا شما هم یوتله!
آره برا من که دارهنقل قول:
راستی دوستان اینجا، پیشگامان هم تو صفحه اش زده شروع ثبت نام vdsl
تازه متوجه شدم اسیا تک هم زده مدتیه
دیدبان نت هم بسته هاشو گذاشته (فکر کنم fttc نباشه)
امیدی یعنی هس؟
درسته، ولی دیگه متاسفانه یه عادت اشتباه هست که جا افتاده و نمیشه به همین سادگی از میان بردش، یه SNR واقعی داریم و یه SNR که تو یه سرعت مشخص (مثلا 8 یا 16 و...) سینک میشه، اختلاف این SNR واقعی و SNR سینک شده در یه سرعت خاص میشه SNR Margin، ولی همینطور که گفتید اشتباها از این به عنوان SNR یاد میکنن و نه SNR Marginنقل قول:
من حدود یک سال هست این مودم رو دارم از دیچیکالا خریدم (فروشگاه چلسی) اتفاقا زده بود رنگ سفید ولی وقتی تحویلم دادن سیاه بود و ورژن 2 شانسی بود دیگه :دی چقدر خوشحال شدم و همین یک ماه پیش فریمور ورژن 3 این مودم رو ریختم براش که منو تغییر کرد و یک سری محدودیت های وی پی ان که روش بود برداشته شد، بدی مودم های تی پی لینک اینه که زیاد حق انتخاب نداری و حتی تلنت هم روش جواب نمیده ولی خیلی مودم خوبیه در کل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل هم که میشه از ebay سفارش داد در انگلیس هستش و جدیدترین مدل هست که super vdsl ساپورت می کنهنقل قول:
چرا این شل ناموص امروز سینگل کانکشنش مورد داره؟
با تک کانکشنش نمیشه یوتیوب ویدیو دید!
تک کانکشن 3 مگابیته!
این چه وضعیه یکی آمده باکس مخابرات رو دستکاری کرده فاتحه کیفیت خط مارو خونده. ماکزیمم سرعت روی 22 بود الان شده 10. شاتل که میگه اجازه دستکاری سیم نداریم
مرکز مخابرات هم که میگن بوق که داره. یکی به اینا بفهمونه سال 2020 هستیم....
اتفاقا نمایندگی شاتل اجازه دستکاری سیما رو دارن داخل POST ..دروغ میگن بگو کارشناس بفرستین خطمو درست کنه..نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
نه فعلا خوشبختانه مشکلی خاصی نیست، امیدوارم همینطور بدون مشکل بمونه
یه بنده خدایی رو پیدا کردم قبلا تو مخابرات کار میکرده، یه چیزایی تعریف میکرد مخ آدم سوت میکشید، میگفت همون موقع که قرار شد مخابرات پیمان کاری بشه من گفتم باید فاتحه این مخابرات رو دیگه خوند، و دقیقا هم همین شد، از دزدیها و سمبل کاری های پیمان کارها گرفته تا فضاحت و عدم مدیریت و بدبختی مشترکین :grrr:
میگفت منطقه ای که 12 نفر نیرو داشتن رو پیمانکار به 3 نفر کاهش داده! این سه نفر هم برای اینکه به همه کارها برسن عملا مجبورن سمبل کاری کنن بره :hmm:
گفت اگر مشکلی از خونه شما تا مرکز مخابراتی باشه، یه مامور منطقه رو باید پیدا کنیم، بهش یه پولی بدی برات از دم خونه تا مرکز رو تست کنه و اگر مشکلی هست برطرف کنه، واگرنه خود مرکز مخابرات اصلا جواب نمیده براش مهم نیست این چیزا
کد تخفیف های جدید شاتل ویژه کاربران جدید:
7174112072
7639297126
7198812705
اینم برا داداشمون :biggrin:
نقل قول:
چه SNR Margin عالی ای :biggrin::biggrin::biggrin: به امید رسیدن به 0.1db :laughing: اونور هم که CRC رو آدم میبینه حس غرور بهش دست میده.
اینم مال من :cool:
اینکه زده DSLAM برادکام یعنی چیپست DSLAM برادکامه؟
علت اینکه مودمای برادکام بهتر جواب میدن همینه؟
نقل قول:به کیفیت تجهیزات isp هم بستگی داره من با دو تا مودم asus dsl-n16 و kasda 5262b روی خط خودم تست کردم مودم asus 2-3 برابر بیشتر crc میده و packet loss بیشتری هم داره ..:biggrin: کلا برادکام خیلی بهتره چیزیه که ثابت شده به صورت عملی و علمی...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اره یعنی برادکامه .یکی از دلایلش همینهنقل قول:
با این snr پایین و crc بالا،سرعت دانلود کامل میده؟نقل قول:
تقریبا حدود ۱.۴ مگابیت میدادنقل قول:
و چیپستش هم مدیاتک هست ن برادکام :tongue:
هیچ پکت لاستی رو من هم نداشتم crc شدید داده ولی بالا نرفته حتی تا ی لحظه تا ۱.۹ رفت اما خیلی شدید جیتر دادنقل قول:
و برادکام هم وصل کردم تفاوت خاصی رو من ندیدم از لحاظ مکس و بالابردن ریت این چیپست این مودمی ک گفتید رو نمیدونم اما چیپستی ک من دارم رو این مودم برادکام نیست و خیلیم عالی داره جواب میده
و تو خوب بودن برادکام نه تنها تو همین دی اس ال من تست کردم خوب بوده بلکه
تو تیونر های ما هو اره و من وایفای داشتم عالی بوده ولی دیگ معجزه ای نکرده!
چیپست مودم های Asus شامل n16 ac52 ac55 ac68 یکی هستند.فقط AC88 هست که فرق داره دوستان در جریان باشید. برادکامه AC88
من بهترین مودم برادکامی که میشه برا ADSL داشت رو دارم.دیلینک 2730 مشکی. الانم یه مودم با همون چیپستی که رو اون مدلای ایسوس هست خطم شاید 5 10 درصد زیر خط برادکام باشه
البته این داستان برادکام بهتره شکی نیست(و چیزی نیست که فقط تو ایران باشه) ولی بدونید خطتتون... و تجهیزات مرکز از مودم 100 برابر اهمیتش بیشتره
تنها چیپسنی که میگم قطعا نخرید اونیه که رو مودم دیلینک 2877 هست همه میگن داغونه
درسته.. یکبار هزینه کن یک عمر استفاده کن ...همون کابل تلفن CAT3 رو هم میشه به کابل شبکه با سرعت 100 مگابیت تبدیل کرد به نظرم که نیاز به خرید کابل شبکه هم نداری حتی...:thumbsup: جات بودم یه مودم VDSL میذاشتم سر خط برای اینده هم خوبه ...مودم رو باید تو یه باکس ضد آب قرار بدی .ولی مودم-روتر سوا باید داشته باشی . روتر برای همین روزاس که به درد میخوره... حتی اگه SNR ت بالاتر نره ثبات و کیفیت خطت بالاتر میرهنقل قول:
نقل قول:
نه، این یعنی برند تجهیزات مخابراتی Broadcom هست، هیچ ربطی به خود مودم نداره، چیپ تجیهزات مخابرات مرکز تون هر چی باشه اونو میزنه. مودم ایشون چیپستش مدیاتک هست.
البته چیپست ایشون Broadcom نیست، بلکه DSLAM های مرکز مخابراتی شون مثل اکثر نقاط کشور Broadcom هست. درسته Broadcom سازگار تره با تجهیزات مراکز مخابراتی ایران، ولی "چشم گیری" وجود نداره، من خودم 2730 داشتم قبلا، الان ایسوس دارم ولی ایسوس برام بهتره.نقل قول:
من هم گفتم که چیپست DSLAM شاتل برادکامه نه که چیپ مودمشون برادکامه...:biggrin: برندشون برادکام نیست زایکسله چیپشون برادکامه. اینم چیز خاصی نیست مودم با چیپست برادکام هم با یه دستور ساده چیپ dslam رو نمایش میده...:thumbsup:نقل قول:
نقل قول:
بله منم به جا چیپ، برند نوشتم اشتباهی در ریپلای دوست مون :biggrin::D
چیپ مودم منRalink RT3050F @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MHz مودم N10_c1 (آخرین ورژن N10 که زده شده)