اندروید گوشیتون 5 هست؟نقل قول:
Printable View
اندروید گوشیتون 5 هست؟نقل قول:
ﺳﻼﻡ ﺍﻗﺎ ﺭﺿﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺣﺪﻭﺩﺍ ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﺑﺎﯾﺪ ﻋﺮﺿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻬﺮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺣﺪﻭﺩ ﻫﻔﺖ ﺩﮐﻞ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﺗﺮﯼ ﺟﯽ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ؛ ﺍﻻ ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺗﺎ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﻭ ﺑﺎﻗﯽ ﺧﺎﻣﻮﺷﻪ ؛ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭﻣﻮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﯿﻠﻢ ﺯﯾﺮ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﺍﺭﻡ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻫﯿﭻ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺮﯼ ﺟﯽ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ 2gﻫﻢ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ 2gﻫﻢ ﺿﻌﯿﻔﻪ؛ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻟﻄﻔﺎ؛ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪﯾﻢ؛ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺯﻧﮓ ﺍﯾﺮﺍﻧﺸﻞ ﺯﺩﯾﻢ ﺩﺭﯾﻎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺑﺮﺭﺳﯽ؛ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺁﻗﺎ ﺭﺿﺎ ؛ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻧﺼﺐ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ؛ ﯾﻪ ﺩﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮔﻨﺪﻟﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ (ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ) ( ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﻧﺎﯾﯿﻦ ؛ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ 29 ) ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ 14 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ؛ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺐ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ 2G ﻫﺴﺖ؛ ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﻗﺒﻞ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﻩ؛ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺑﺰﺭﮒ ( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﭘﺮﺳﻨﻞ ) ﺭﺍ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﺪﻩ ؛ﻧﺤﻮﻩ ﻧﺼﺐ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﺪﯾﺪ؛ﺟﻮﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺴﺖ. ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﮐﻪ 3Gﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ؛ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺁﻧﺘﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺍﺻﻼ ﭘﻮﺷﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ؛ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﺮﺧﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﯾﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻣﺠﺎﺯ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺷﺪﯾﻢ .ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺮﻧﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﺱ ﻫﻢ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻭﺿﻊ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ .ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺘﻦ ﻭ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺎﺗﺤﻪ 3G ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ . ﺩﺭ ﺿﻤﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﭼﺮﺍ 3G ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ . ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ؛ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺠﺎ
سلام. جهت بررسی مشکل شما ارسال شد به پیمانکار.نقل قول:
سلام آقا رضا چرا ایرانسل تو اصفهان هیچ حرکتی انجام نمیده
سلام.آقا رضا از خمینی شهر خبری نشد? ما هنوز تريجي نداریم..
به عنوان دومین شهر از نظر تراکم جمعیت عجیب نیست??
خمینی شهر جزو اولین شهرایی بود که وايمکس اومد.
سلام و عرض ادب و احترام آقا رضا
وضعیت شهر سمنان به کجا رسیده شما چند وقت پیش فرمودید در حال نصب تجهیزات جدید هستند اما هنوز تغییری ایجاد نشده خصوصا داخلی ها که بسیار خرابه و ضعیتش.آیا به زودی شاهدی تغییر خاصی خواهیم بود یا خیر؟
ضمنا اگر منطقه شهرک روزیه رو به طور خاص یک اعلام وضعیت بفرمایید بسیار سپاسگزار میشم.
سلام آقا رضا. ممنون میشم پیام خصوصی رو ملاحظه کنید.نقل قول:
با سپاس
آقا رضا وقتی میگن فلان اتفاق یا فلان مشکل قراره کی برطرف یا اتفاق بیوفته باید بدونید 1 یا 2 ماه دیرتر از اون چیزی هست که میگن . همیشه همین بوده !
سلام آقا رضا خسته نباشید . از پوشش دهی نسل سه و چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟ همراه اول که ظاهرا رها کرده بجنورد رو اما ایرانسل پوشش نسل سه خوبه اما چهار هم رها شده . پوشش دهی خبری نیست ؟
نه ، 4.4.4نقل قول:
مثل اینکه این فیلترینگ هوشمند داره همه سایتا رو میبلعه، تا چند روز پیش خیلی راحت میشده از دامنه های وردپرس فایل دانلود کرد ولی، سه چهار روزه که لینک دانلود فیلتر نیست ولی عملا قابل دانلود نیست و ساعت چند کیلوبایت دانلود میشه، الانم این اتفاق واسه سایتای دانلود apk افتاده، یه ساعت پیش یه فایلی گذاشتم دانلود بشه، ۵ مگ گرفت دیگه اصلا نمیگیره، با این حال قطع هم نمیشه، لینکش تو مرورگر هم باز نمیشه ولی با چیز شکن دانلود میشه
این رو ببینید جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا رضا واقعا ممنون از زحماتتون و اینکه پاسخگوی همه سوالات ما هستید خدا خیرتون بده..
چند تا سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه پوشش شبکه 3G و 4G اصفهان در چه وضعیتیه؟ داخل سایت ایرانسل برای اصفهان تیک 4G خورده کدوم مناطق پوشش داده شدن؟ و اینکه کدوم مناطقی که هنوز دارای پوشش 3G نیستن در شرف ارتقا هستن؟
دانشگاه آزاد خراسگان در چه وضعیتیه؟ داخل دانشگاه به غیر از یه قسمت محدود سمت درب شماره یک دانشگاه و ساختمان 15 خرداد بقیه دانشگاه تا به حال نتونستم به شبکه 3G متصل بشم آیا برنامه ای هست که تو این چند وقت همه دانشگاه پوشش داده بشه؟ یه مشکلی هم وجود داره که داخل دانشگاه وقتی به شبکه EDGE ایرانسل وصل هستم حدودا تا ساعت هشت و نیم صبح هیچ مشکلی وجود نداره و برنامه های پیام رسان به خوبی کار میکنن اما از این ساعت به بعد علامت E بالای صفحه گوشی هست اما عملا هیچ گونه تبادل اطلاعاتی وجود نداره یعنی علامتش هست ولی اینترنتی وجود نداره بعد توی همین ساعاتی که این مشکل وجود داره اگر که از محدوده دانشگاه خارج بشم دوباره همه چیز ok میشه و بلافاصله اعلان های برنامه ها شروع به اومدن میکنن این مشکل هم اینجور که فهمیدم از همون ساعتای صبح شروع میشه و معمولا تا حدودای 3 بعد ازظهر ادامه داره دوباره از 3 بعد از ظهر درست میشه اینترنت وصل میشه گوشی خودم ویندوز فونی هست با یه گوشی آندرویدی هم تست کردم همین مشکل رو داشت علامت E میاد ولی اینترنت نداره اینم ممنون میشم اگر که پیگیری بکنید ببینید مشکل از کجاست ...بازم تشکر میکنم و عذر میخوام که خیلی سوال پرسیدم..
سلام. چند سایت تجهیز شده ولی مشکل دیتا داریم.نقل قول:
دانشگاه امام جواد یزد میدان جانباز (اطلسی) که زیر پوشش 3G میره
و کی یزد تحت پوشش 4G قرار میگیره
سلام. تجهیزات منطقه نصب شده است . تا ماه مبارک رمضان یزد 4g میشود.نقل قول:
سلام. ممنون . وظیفه است. وضع خوبی نداریم. پوشش فقط در چار باغ بالا وپایین و سی سه پل خوب است, 4g هم دراین مکان قابل رویت است. 6 سایت تجهیز شده ولی مشکل دیتا داریم در کل استان. چشم پیگیری میکنم.نقل قول:
سلام . تجهیزات نصب است. به زودی شهر های زیادی در استان وارد مدار خواهد شد.نقل قول:
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم این بود که دانشگاه امام جواد چه موقع تری جی میشه
بله. مشکل لینک 4 روز است که به وجود امده در حال رفع مشکل هستیم.نقل قول:
ولی من تجهیزات رو سایتها نميبينم.نقل قول:
بله. در حال بهینه سازی سایت هستیم. به زودی مشکل حل میشود.نقل قول:
سلام خدمت اقا رضای عزیز
منطقه آذر - پلیس (قم ) دو خط آنتن بیشتر ندارم از 3G ایرانسل . 4G هم که بماند :n02:
چند روز پیش سیم 4G گرفتم وقتی تو مرکز شهر خواستم تست بکنم رفت رو حالت 4G ولی خیلی گوشی داغ کرد نفهمیدم گوشی م تعحب کرد (:n02:) یا مشکل آنتن دهی داشت
اینو هم بگم آنتنش فول بود:n13:
در تبریز
سایت علامه امینی هم اکنون وارد مدار شد.
سلام. در خواست ما برای ایجاد 8 سایت با شهرداری به مشکل برخورد کرده است. ولی در حال پیگیری هستیم. جمعا 28 سایت جدید در قم و اتوبان نصب خواهد شد. 6 سایت هم در حرم مطهر اضافه خواهد شد. تجهیزات دیروز به قم رسید.نقل قول:
سلام. حل میشه . باید خودم دوباره حرف بزنم. بچه ها بی ادبی کردند. تجهیزات سایت اماده است. بهترین سایت ما در منطقه برای 4g همین سایت است.نقل قول:
رضا جان قرار بود وایمکس lte راه اندازی بشه و استارت بخوره .قبل عید گفتین بعد عید الان خبری نشده و زمانش معلوم نیست؟ آیا قیمت نسبت به سرعتش خوب میشه یا گرونتر؟!
فعلا بچه های بالا تصمیم قطعی نگرفته اند. اکثر سایتها اماده هستند. مشکل پهنای باند هم حل شده است.نقل قول:
بله. هفته قبل در بازدیدی که داشتیم وضع کاملا مشخص بود. بالاتر از داغونه.نقل قول:
این منطقه در اولویت است.نقل قول:
اقا رضا با اینکه به قول شما شبکه ملی اطلاعات تو قم افتتاح شده ولی باز سرعت ها حداقل برای سرور های داخلی خیلی بالا نیست
خواستم ببینم قرار نیست کاری صورت بگیره
سلام. حق با شما است. مشکل هماهنگی با پیمانکاران کارمان را سخت کرده است. یک روز دیر کرد کار را چند هفته عقب میاندازد. ممنون از نقد خوب شما.نقل قول:
تا بچه های بالا بخوان تصمیم بگیرن از شر وایمکس خودمو خلاص کنمنقل قول:
سلام. مشکل سرعت به کمبود سایتها برمیگردد. عرض کردم قم به زودی متحول خواهد شد. از تهران تا خود قم.نقل قول:
آقا رضا تو خمینی شهر من رو سايتها تجهیزات نميبينم.بعد این بزودی که میگیم منظورتون تا چه مدته?
نهایتا تا 40 روز.نقل قول:
آقا رضا همراه اول کی در لنگرود تری جی میشه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
سلام از همکاران میپرسم . اطلاع میدهم.نقل قول:
در تبریز
دومین سایت راه اهن وارد فاز بهره برداری شد.
سلام
دوستان رمز ورود به منو مخفی سونی چی بود؟