بچه ها آپلود کنم چیزی به حسابم میزنن ؟ آخه شنیده بودم تو قانونا اینکه اپلود رو حساب نمیکنن ؟ :n36:
Printable View
بچه ها آپلود کنم چیزی به حسابم میزنن ؟ آخه شنیده بودم تو قانونا اینکه اپلود رو حساب نمیکنن ؟ :n36:
مخابرات آپلود رو هم حساب میکنه. ولی فکر نکنم بقیه حساب کنن.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
همه حساب میکنن تا جایی که من دیدم.
اقا مطئنید ؟ کسی دیگه هست ؟
آسیاتک و شاتل آپلود رو حساب نمیکنن و رایگان هست البته شاتل رو خودم دارم و تست کردم ولی آسیاتک رو یکی از دوستان گفته بهم و تو سایتشم خوندم همینجور بوده
سلام..آقا یکی نیست یه راهنمایی بکنه ما از کدوم شرکت تو قائم شهر سرویس بگیریم؟ قطعی و افت سرعت نداشته باشه.. یه ساله هم بود مهم نیست..
اگه از مخابرات بخوای بگیری، واسه اینکه شبانه رایگان هم داشته باشه، بهتره کمپین بهار تا بهار با سرعت 2 مگ، مجموعا 120 گیگ ترافیک یکساله، رو بگیری که سرعتش موقع دانلود حدودا 250 KB/s هست:نقل قول:
ردیف شرح قیمت/ریال 1 اینترنت کمپین بهار تا بهار 94-60G-2M- پیش پرداخت- 12ماه- 60 گیگ ترافیک رایگان حجمی سالانه - شبانه رایگان (6-1) 2,580,000 2 مالیات بر ارزش افزوده 8% 206,400 جمع قیمت 2,786,400
====
اما اگه سرعت بیشتری رو نیاز داری، میتونی آسیاتک بگیری که سرویس های متنوعی داره و در روز سرعت بیشتری رو نسبت به سرویسی که خریدی بهت میده، مثلا سرویس 512 شون در روز حدود 600 KB/s سرعت داره، اما در تایم شبانه رایگان سرعت ها واقعی میشه (حتی کمتر) و حداکثر سرعت دانلودش در شب مربوط به سرویس 10مگ هست که سرعتش 250 KB/s هست یعنی از سرعت اسمی 10مگ که باید حدود 1.2 MB/s باشه هم کمتره. واسه 512 ظاهرا سرعت شبانه ش واقعیه و حدود 60 هست. (خودم آسیاتک ندارم و اینایی که گفتم، تجربه دیگران بود که از فروم آسیاتک خونده بودم)
فقط برای سرویس های جدید که از بهار تا بهار میشه ساعت دانلود رایگان 1 تا 6 یا برای همه این حوریه؟ من کمپین تابستونه یکساله دارم.
دوستان من اومدم خونه فامیلمون تو شمال بهش گفتن از ساعت 1 تا 6 رایگانه ! ولی احساس میکنم از ساعت 2 ـه ! چرا ؟ چون از ساعت 1 تا 2 سرعت 250 ـه ولی وقتی ساعا 2 میشه نصف میشه :|
2 مگ کمپین تابستان:
سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی (لندن):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اکثر اوقات سرعتش کمتره، و گاهی حتی از آپارات هم نمیشه راحت فیلم دید. سرعتش توی این دو سه روزی یه ذره بهتر شده.
ما که تو بابل هستیم از ساعت ۱ تا ۷ صبح رایگان میزنه. سرعتش هم بعضی وقتا با روز برابره. ولی اکثرا سرعت پایینه و حجم کمی رو میشه دانلود کرد.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
برای منم فعلا همینطوره! منتها هر هفته دو یا سه روز کلا سرعت وبگردی و دانلود در تایم رایگان وحشتناک میاد پایین عملا باید سیستم رو خاموش کنی!نقل قول:
الان دو روزه که یه مشکل جدید بوجود آوردن، اکثر نرم افزارهایی که بر اساس open v.pn هستن مشکل دارن در اتصال یا وصل میشن کار نمیکنن یا اصلا نمیشن! یا چند مین کار میکنن قطع میشن و دیگه اتصال برقرار نمیشه!
کسی این مشکل رو داشته؟
سلام
هنوز مثل سابق میشه از اکانت دیگران استفاده کرد؟
ضمنا دانلود رایگان شبانه مخابرات 1تا 7 نیست مگه؟
سلام دوستان مال شما هم تو این چند روز قطعی داره مخصوصا بچه های آملی
من قطعی نداشتم خوشبختانه.
ساعت رایگان از 1 تا چند شد؟
من که قدیم ثبت نام کردم تا 7 هستم یا من هم تا 6 میشممثله جشنواره ی بهار تا بهار؟
آقا کسی میتونه یه تست پینگ از سرورهای معروف برا من بزاره؟میخوام بدونم کیفیت اینترنت مخابرات در حال حاضر چطوره؟
دانلود شبانه 1 تا 7 هست با خیال راحت دانلود کنید
میشه با یه خط دیگه از اکانت خودم استفاده کنم؟
من تا یه ماه پیش استفاده میکردم و مشکلی نداشتم. جدیدا تست نکردم و بعید میدونم مشکلی داشته باشه.نقل قول:
ساعت 4 صبح دیگه سرعت ندارم. انگار قطع میشه. چرا؟
شما هم مثله من هستین؟
سرعت شبانه چند روزه اومده پایین .
یعنی پست های فروم مخابرات استانها روخوندن معادل سوت کشیدن مغزم هست
بچه ها همه یه شکایت بنویسین خوب !! شکایت کنین که چرا سرعت شبانه بهار تا بهار رو یک ساعت کم کردن !! چرا نذاشتن تا همون 7 صبح باشه ! اگه هیچ کی اعتراض نکنه بعید نیس که هر سال یک ساعت یک ساعت کم نکنن !!
همون یک ساعت هم خیلی غنیمت بود بخدا ، بعضی وقتا ادم نمی تونه تا نصف شب بیدار باشه صبح پا میشه ، 6 صبح که اصلا به درد نمی خوره دیگه...
توروخدا سکوت نکنین شکایت بنویسین به هر دو سایت زیر تعداد شکایت ها زیاد شه امیدی هست که حداقل مثل قبلا کنن
195.ir
,
bazresi.telecom.ir
تا حالا کسی با شکایت به جواب رسیده ؟نقل قول:
بله خود من بار ها سر خیلی مسائل نت مخابرات به مشکل مواجه شدم شکایت در هر دو سایت ثبت کردم و پیگیری شده بود و به جواب رسید در ضمن همین موردی هم که می بینین اگه کسی یک گیگ ترافیک اضافه بخره و به جای 1024 مگ ، 1250 مگ میدن (یک ماهی هست این طوری شده) مطمئنم تاثیر شکایت های بی شماری هست که ما خیلی از کاربران نوشته بودیم . ( نمی خوام بگم ما عاملش بودیم اما برای یک مدت خیلی ها رو ترغیب کردیم که شکایت بنویسن بند 3 ماده 152 میگه 25% ترافیک باید رایگان حساب شه ، همه شکایت نوشتیم و ظاهرا هم طرحش در مخابرات هم مدتیه داره اجرا میشه و حرف مون حق بوده !!!نقل قول:
شکایت نوشتن بهتر ازسکوت کردنه و این فروم محل بسیار خوبی برا اطلاع رسانیه
کامل و دقیق بنوسین و اعتراض کنین که اونا حق ندارن که هر جور دلشون بخواد قانون وضع کنن و اگه فرضا گیگ بیشتری دارن هدیه میدن دلیل نمیشه بخوان از تعداد ساعات شبانه دزدی کنن و بخورن
چرا سایت ADSL مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمبشه؟ کسی این مشکل رو نداره؟
سایتشون مثل اینکه ترکیده . مخابراته دیگه چند ساعته دیگه چک کن احتمالا میاد بالا.نقل قول:
چند روزه که وضع اینترنت خرابه، سایتهای داخلی هم به زور باز میشن، و بعضیا هم فقط با فیلترشکن باز میشن، فیلترشکن هم که یا دیر کانکت میشه یا بعد از چند دقیقه قطع میشه، کلا اوضاع داغونه.
مخابرات مازندران هر گیگی چنده؟ اینجا هم 3000 تومنه؟
اگه شما مثلا ۱۶ گیگ بخوای بخری، اینجوری حساب میکنه:نقل قول:
۵ گیگ اول ، ۳۶۰۰ تومان
۵ گیگ دوم ، ۲۶۰۰ تومان
از اون بهبعد ۱۶۰۰ تومان
Price = [(5*3600)+(5*2600)+(6*1600)] * 1.06 = 43,036 Toman
عجب بازم مخابرات دمه عید هدیه داد تینترنت رو ترکوندن که
صفحات با چندین بار رفرش بالا میان عجب ادمابی هستنا هیچ کدومم به ... نیست
Sent from my HUAWEI G525-U00
سلام دوستان خواهشا بفرمایید سرعت دانلود در شبانه رایگان چطوریه؟ چند کیلو بایته؟
مثلا سرویس ده مگ رو بگیریم در شبانه رایگان (اگه یک به هشت هم حساب کنیم) ۱.۲۵ مگ رو می ده؟
فعلا که شبانه افتضاحه من 1 مگ کمپین تابستان دارم سرعت زیر 100 هستش!نقل قول:
سرویس یک مگ٬ یک به هشتش میشه ۱۲۵ دیگه! ۱۰۰ افتضاحه؟نقل قول:
روز چنده؟
تابستان بهتره یا بهار؟
سلام.نقل قول:
من کمپین پائیزه 1 ساله گرفته بودم پهنای باند 1 مگ، که هر ماه 5 گیگ ترافیک + 3 گیگ ترافیک رایگان داره. سرعت دانلودم تو روز به 130 هم میرسه. البته متغیّر هست و گاهی کاهش هم پیدا میکنه.
سرعت دانلودم در شب: از تورنت دانلود میکنم حدود 100 هست. البته شاید بیشتر باشه چون تورنت یه مقدار از سرعت رو صرف آپدیت و مسائل این چنینی میکنه (بهنظرم 120 باید باشه در مجموع).
ولی تو شب سرعت دانلود تک کانکشن پائین میاد. یعنی شما اگه بخوای فقط یک فایل رو بذاری دانلود بشه به سرعت ماکزیمم نمیرسی. معمولاً باید 5، 6 تا بذاری تا حدّاکثر سرعت رو داشته باشی.
روز خوبه تا 130 میره ولی شب سرعت تک لینک از 20 شروع میشه تا 40 در مجموه من 2 تا فایل میزارم شب نهایتا تا 100 میره ولی قبلا سرعت روز و شب فرقی نمیکرد خیلی بهتر بود.نقل قول:
شبانه رایگان فقط 1 و 2 مگ داره. بقیه شبانه رایگان نداره. اونم یه ساله اگه بخری
SNR margin Upstream : 7.0 db Line Attenuation Upstream : 30.5 db SNR margin Downstream : 11.5 db Line Attenuation Downstream : 45.6 db
این از وضع خط من. هر چی میگم نمیان درست نمیکنن.
الان بخوام سرعت بالا بگیرم نمیشه.
به کجا باید فریادم و برسونم؟؟؟!!!!!!!!!!
سلامبچه های امل ایا امروز اینترنت شما هم قطع بود یا نه؟؟
نه درست بود هر دفعه ی منطقه قطع میشه
داداش دیشب پسورد پنلم رو تغییر دادم ایا تغییر پسورد ربطی بهش داره؟نقل قول:
دوستان ساعت دانلود شبانه تغییر میکنه وقتی ساعت جدید میشه ؟؟؟
من که هیچی سر در نمیارم :)