چه جوری تعداد پینگ رو تو cmd باید مشخص کرد ؟ که مثلا چه تعداد بگیره ؟نقل قول:
dns زیرساخت چندن ؟
Printable View
چه جوری تعداد پینگ رو تو cmd باید مشخص کرد ؟ که مثلا چه تعداد بگیره ؟نقل قول:
dns زیرساخت چندن ؟
تو لینوکس:نقل قول:
ping -c 10 4.2.2.2
ویندوز:
ping -n 10 4.2.2.2
دی ان اسها هم که 217.218.127.127 و x.x.155.155 هستن
البته تو ویندوز Ping 8.8.8.8 -n 1000 هست.نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
جفتش درسته و تفاوتی نداره !نقل قول:
نمیدونستم. چون خودم همیشه عدد رو بعد از آدرس میزنمنقل قول:
خوب این چند روزی که از امروز تا شنبه ملت رفتن مسافرت و پهنای باند اندک های وب بین تعداد کمتری کاربر تقسیم میشه لذت ببرید که دوباره از شنبه اوضاع خرابه.
نکته ی زیبا و ظریفی بود.نقل قول:
4 شنبه تا شنبه میتونیم لذتش رو ببریم :n02:نقل قول:
فعلا که برا من خراب تر شده !نقل قول:
همیشه سرعت شبانه سرویس 256 من رو 240 ثابت بود دیشب همش بین 90 تا 200 تغییر میکرد !
نقل قول:شلامنقل قول:
ممنون از هر دوی شما :n40:
با 195 دیروز تماس گرفتم گفت نگذاشت حرفم تموم بشه گفت برید تو سایت شکایت کنید گفتم سایتتون که خرابه مشخص نیست کی درست میشه گفت نمیدونم!! برید تو مخابرات درخواست جمع اوری بدید که رفتم گفت باید خود شرکت درخواست بده
به شماره 1565 تماس گرفتم گفتند ما باهاتن شنبه تماس گرفتیم جواب ندادید (2940000 ، که البته همیشه تماس میگیرن و فقط نظر خواهی میکنند که بنده جواب نداده بودم) ، خب نیم ساعتی بعد تماس گرفتند از همین شماره این دفعه رو جواب دادم برای سومین بار توضیح دادم که چرا میخوام برم شاتل و خدا رو شکر جمع کردند ، امروز تماس گرفتم شاتل برای اینکه خط رو وصل کنند به نظرتون امروز متصل میشه؟ چون نشه میره برای شنبه
با سپاس :n40:
های وب قط شده ؟! چراغ dsl خاموش شد !؟نقل قول:
پشتیبانی های وب
من: ترنسلیت برام باز نمیشه
پشتیبانی : صبر چک کنم , مشکل از گوگله
- گوگل !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- بله
- شوخی میکنی یا جدی میگی؟ شمارتون و فامیلتون رو در شکایت 195 ذکر میکنم , مشکل از گوگله هنوز ؟!
- ن جناب الان چک میکنم مشکل از مرکز مخابراتیه تمام سرویس دهنده ها مشکل دارن فک کنم
- چجوریه ک شاتل مشکل نداره ؟! عزیز حقیقتش رو بگو من خیلی راحت برم پی کارم اینقدر هم زنگ نزنم
- مشکل از های وبه
-حله تشکر
:n08::n08::n08:
دنش سرویس مشکل از گوگله!!!!!!! :n08:
مردمو چی فرض میکنن بقران :n04:
برا من راحت باز میشه - یعنی از سایت های داخلی سریع تر !نقل قول:
امروز سرعت (به خصوص سرور خارجی) خیلی کم شده
ظاهرا های وب تو تعطیلات وضعش خراب تر از قبل میشه (عید هم فاجعه بود)
سرویس 1 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
اره خداروشکر دیروز خاموش شد
امروز خط مثل اینکه وصل شده و چراغش روشنه اما چراغ نت خاموشه تماس گرفتم گفت هنوز متصل نشده و متاسفانه رفت برای بعد از تعطیلات
با سپاس از شما
عزیز شما اگه dsl دیروز خاموش شده و امروز روشن پس خطتون رانژه شده مودم رو باید با اطلاعات شاتل کانفیگ کنیدنقل قول:
به نظر میرسه طبق ایمیلی که به کاربران فرستاده شده امشب های وب به مناسبت عید فطر فشفشه هدیه میده.
منم با سرویس های گوگل مشکل دارم امروز گوگل پلی باز نمیشد با قند شکن رفتم با سرعت لاک پشتینقل قول:
تایید میشه عید همه مسافرت نرفتن یه سری از عصر زدن تو کار فشفشه و تا اخرین لحظه روز جمعه کل پهنای باند میترکه برامون.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
آقا این فشفشه 1 گیگ 1 روزه که برا عید دادن رو تا کی میتونیم بخریم ؟ فقط امروزه یا نه ؟
الان بخر ( فکر کنم تا جمعه وقت داره )نقل قول:
میره سر برگ بانک مجازی
هر وقت دلت خواست میتونی استفاده کنی
سلامنقل قول:
متاسفانه کانفیگ کردم نشدم ، یوزر و پسورد رو داخل مای شاتل هم میزنم میگه اشتباهه با خودشون که تماس گرفتم گفتند شنبه یکشنبه ، به شاتل لند نیاز داشتم که متاسفانه قبل از تعطیلات متصل نشد
از شما هم ممنون
:n40:
دوستان یه چیز عجیب
از چند روز پیش که من همه سایت ها رو میتونم باز کنم و سرعتم هم بهتر شده ( سرعت لود اینستاگرام هم عالی شده )
وقتی تو سایت های ip مثل whatismyipaddress چک میکنم isp رو بعضیاشون زدن Rayaneh Danesh Golestan Complex P.J.S. Co
البته تو speedtest زده HIWEB
فکر کنم وقتی اینجوری باشه بهتره ، چون در مواقع عادی speedtest میزد داده گستر ...
البته رنج ایپی همون 46.225 هست ولی با قبل خیلی فرق میکنه
چجوری میتونم بفهمم قدرت خطم چقده ؟ های وب تو رشت چطوره ؟ اوضای خط خیلی خرابه میخوام بدونم فرقی داره که شرکت رو عوض کنم های وب بگیرم؟
تو استاتوس مودم یا جای دیگه ای بگردید دنبال snr down و attenuationنقل قول:
تا مشخص بشه خطتون تا چقدر کشش داره
شما رو ارجاع میدم به این پست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا یکشنبه صبر کن اگه همچنان خوب بود اون موقع میشه نتیجه گیری کرد اما الان خیلی زوده هنوز ملت تو مسافرتن یا تو راه مسافرتن ! مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخرشم نفهمیدم چرا رگولاتوری تعداد مشترکین و میزان پهنای باند خریداری شده هر شرکت رو، رو سایتش نمیذاره !
اخه از 4 روز پیش تقریبا خوب شده ، اون موقع هنوز مسافرت نرفته بودننقل قول:
حالا بازم تا یکشنبه صبر میکنم
نقل قول:
وضیعتش چطوره ؟
نقل قول:
خیلی جالب نیست
از مرکز مخابراتی دورید
نهایت بخاد بکشه 3 مگ البته اگر نویزو برطرف کنید
الان که روی 945 کیلو بایت بسته شده،
اگر نویز رو برطرف کنید شاید تا 2 مگ یا 3 مگ هم بکشه
بهترین راه که بفهمید سیم کشی خونه مشکل داره یا نه،اینه که مودم رو سر خط تست کنید،اگر هم حال و حوصله شو ندارید با همین سر کنید
این سایت بهتون میگه خط تا چقدر کشش میتونه داشته باشه
سلام سایت asriran.com براتون باز میشه ؟ برا من از دیشب باز نمیشه
مشکلی ندارهنقل قول:
رنج ای پی 46.224
گیت وی 0.13
دوباره برا من قاطی کرده از دیشب چند تا سایت باز نمیشن ! ولی با قیلتر شکن باز میشن !نقل قول:
های وب چه سیستم مسخره ای داره
یکی اینکه تمدید میکنی به طول قبلی اضافه نمیشه تا بتونی فشفشه طولانی بزنی فقط باید واس تا قبلی دوره تموم شه و دوره جدید شروع و نیترو بخری بعد فشفشه طولانی :| بلدن کجا پاچه کنند
از اون مسخره تر این ماه فرصت نشد هدیه دو ستاره یعنیفشفشه ۱۵ گیگابایت ۹ روزه رو فعال کنم شدم سه ستاره اون هدیه قبلی پرید :|
برای من هم در تهران باز نمیشود.نقل قول:
نقل قول:منم از دیشب نمیتونم انجمن XDA باز کنم. ولی با قند شکن راحت بالا میاد :|نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با گیت وی 12 هم مشکلی نیست هم xda هم asriran باز میشن. تماس گرفتید تا حالا برای این مشکل ؟
نه تماس نگرفتم ولی میدونم تماس هم بگیرم فایده نداره !نقل قول:
سر جریان زومیت هر چی بهشون گفتیم حرف خودشون رو زدن ! اخرش گفتن عیب از مودم هست !
ولی یه شبه درسته شد !
همه چی به ip هاشون ربط داره ولی زیربار نمیرن !
بله عصرايران و اكسپريان و انجمن xda باز نميشه.نقل قول:
گند زدن با این اینترنتشون. فعلا که تو بانک مجازی اندازه ۶۰-۵۰ تومن فشفشه دارم صرف نمیکنه جمع کنم.نقل قول:
تک کانکشن های وب گل بود به سبزه هم آراسته شده. قبلا با ۳۰-۲۵ دانلود میکرد. الان انگار هر ثانیه 0.1-0.3 ثانیه دانلود متوقف میشه. تا ۱۰ هم پایین میاد. مجبور شدم بسته ایرانسل بگیرم ۲ گیگ ۲ ساعته. از همون سرور فیکس ۴۰۰ دانلود میکرد!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
xda هم برای من باز نمیشه. عصرایران هم که باز نمیشد.نقل قول:
ولی با اینترنت آسیاتک امتحان کردم، هر دو باز شدند.