شما که تازه تمدید نکردید احتمالانقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
شما که تازه تمدید نکردید احتمالانقل قول:
نه تمدید 2 هفته پیش بوده .نقل قول:
عکس زیر از اشتراک خودم در IBSN است که همین امروز از سامانه جدید مخابرات خوزستان یعنی پرتک خریداری کردم و شامل ساعات رایگان شبانه میشه
عکس دوم که در زیر قرار دادم اشتراک 2 مگ، هشت گیگ دوستم است که یک هفته قبل از سامانه پرتک سرویسو خریداری کرده و از امروز سرویسش شامل ترافیک رایگان ساعات شبانه شده.
و آخرین عکسم مربوط به اشتراک فامیلمون که سرویس جشنواره ای کمپین 2مگ ماهیانه 3 گیگ بمدت یک سال با مدم رایگان خریداری کرده و از امروز سرویسش شامل ساعات رایگان شبانه شده.
در ضمن بگم اشتراکهایی که عکشونو قرار دادم از دو مرکز مخابراتیه متفاوت اهواز، آزادی و گلستان است حالا دیگه نمیدونم خود مخابرات ساعات رایگانو اضافه کرده یا اینکه سیستمشون در حال حاضر دچار مشکل یا با باگی شده.
سرویس 2048 1ماهانه 5گیگ من تایم شبانه نداشت...اما از امروز سرویس شبانه گرفته...
مثل اینکه دوباره شبانه برگشته....
با سلام جناب آقاي ... موارد ذيل در خصوص شكايت ثبت شده به استحضار مي رسد: 1-تعرفه هاي نامحدود يك ماهه اخير شركت مخابرات خوزستان كه با افزايش قيمت 2 برابري ارايه مي شد برخلاف مصوبات سازمان بوده كه مكاتبات لازم جهت اصلاح تعرفه صورت گرفته است و تخلف صورت گرفته در حال پيگيري مي باشد. 2-با توجه به مصوبه شماره 152 و 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در خصوص تعرفه سرويس ADSL اجباري به ارايه سرويس نامحدود توسط اپراتور هاي خدمات ارتباطي وجود ندارد و مي تواند سرويس خود را به صورت محدود و يا نامحدود ارايه نمايد
طبق پیگیری هایی که انجام دادم از امروز دیگه nofree ها حذف و همه withfree شدند:n06:
نبودی دلمون تنگ شده بود واست. سیترا هم همه سرویسا شبانه دارن الان؟نقل قول:
بله، منم فکر می کنم همینطور باشه بدلیل شکایات و پیگری دوستان که مشترک مخابرات بودند ساعات رایگانو اضافه کردند البته بعضیها هم در همین حین بودن که میگفتن شکایت کردن جواب نمیده و الکیه... و کلا دنبال گرفتن حقشون نبودن.نقل قول:
من هر کسیکه مشترک مخابرات بود و میشناختمش بهش زنگ میزدم و اطلاعاتشو از قبیل شماره کارت ملیشو و... که واسه ثبت شکایات در سایت 195 نیاز بود رو میگرفتم و یک شکایت ثبت میکردم.
سلام دوستان
دوستان برای شارژ موقع ورود به سامانه نام کاربری و رمز رو وارد میکنم این پیغام رو میده
شناسه در سیستم وجود ندارد. لطفاً از اینکه شناسه خود را به درستی وارد می کنید مطمئن شوید.
سیترا یا پرتک ؟نقل قول:
دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم از خود مخابرات گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز دقیقاً ساعت 12 ظهر از از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سایت 195 باهام تماس گرفتن و گفتن که از خدمان مخابرات راضی هستید و منم توضیح دادم که چطور قانون و کابرارو دو میزنن
به سامانه جدید مخابرات که در زیر قرار دادم مراجعه کنید و چک کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دقیقا یک هفته هست که من هر روز دارم زنگ میزنم پشتیبانی واسه اینکه سرویسی که حقم هست رو بگیرم، هیچ چیز بیشتری رو هم نخواستم.
هر روز یه بهونه جدید میارن. دیگه حالم رو بهم زدن اینا.
پول ده مگ گرفتن ازم روی 2 مگ بستن سرویس رو. دزدا.
اصلا راضی نیستم و امیدوارم این پولی که ازم گرفتن از گلوشون پایین نره. درد بشه به جونشون.
100% الان همه سرویسها دانلود شبانه دارند سامی جان:n01:نقل قول:
میگم چرا این مخابرات همه اش داره نامحدود رو بر میداره ، بعد حداقل وقتی محدود میخواد بده چرا دانلود رایگان نمیذاره ، توی زمان دایناسور شرکتا حداقل 2 تا 6 صبح میذاشتن ، که مخابرات قبلا داشت اما الان برداشته شده و اینکه چرا زیاد ترش نمیکنن.
آقا کسی نمیدونه این مخابرات استان خوزستان دانلود شبش رو برداشته یا نه؟
هنوز از ساعت دو شب تا 6 صبح؟
معلوم نیست کی نامحدود میارن؟
نه عزیز نشدباز این نوشته رو میزنه
نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
ممکنه واسه قطع بودن تلفن باشه اینکار رو کرده باشن که بدهی تلفن رو پرداخت کنم
منم یه نامه ای کامل و جامع در مورد شانسی بودن دانلود شبانه نوشتم برا تنظیم مقررات باهام تماس گرفتن گفتن حتما پیگیری میشه که پیگیری هم کردن واقعا دمشون گرم که اینقدر سریع مشکلات کاربرا رو پیگیری میکنننقل قول:
سلام دوستان میدونین معنیه این چیه من 5 مگ داشتم ولی شبانه فری زده بود الان اومدم رو 10 مگ و اینو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خظ بالایی نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه این 5 گیگ دیگه چیه نکنه شبانه 5 گیگ بیشتر دانلود ندارم ؟ البته هر شب
دوستان یه توضیحی هم در مورد این تعرفه من بدید
احتمالا مشکل تایپی باشه جای 8نوشتن 5:n02:نقل قول:
واسه شما دانلود استریم رو روی 10 مگ بستن؟نقل قول:
یه عکس از تنظیمات مودم میزاری؟
فرشاد من جواز رو ایمیل کردم زنگ زدم پشتیبانی میگه فروش رو بگیر! صبح زنگ زدم فروش بعد از چند ساعت اشغالی و شلوغی برداشت و گفتم ایمیل فرستادم و توضیح دادم ، شانس خل (بد) ما گفت سیستم خرابه و هر وقت باز شد برات فعال میکنم ! همون موقع هم تست کردم دیدم اره سایت باز نمیشه . ساعت 2:30 بود. دیگه رفت تا فردا !!
انگار قرار نیست بشه !
دوستان کسی هست که از پرتک 10مگ تمدید کرده باشه و withfree باشه؟سرعت دانلود شبانش چنده؟تاکیید میکنم فقط withfreeها نه standard ها
شما بهتره با 2020 یا شماره پشتبانی نمایندگی که ازش سرویس گرفتید تماس بگیرید و مشکلتونو بگید.نقل قول:
دوستان اهوازی که سرویس 10 مگ خریداری کردند از IBSN چک کنید ببینند که سرویستون شامل ساعات رایگان شبانه شده یا نه؟ در صورتیکه شبانه واسشون اضافه شده شب تو ساعت رایگان یه تست اسپید بزارن
ممنون
من هم همین امروز تقریبا ساعت 2 ظهر اینترنتم رو تمدید کردم 5 مگ، 5 گیگ، یک ماهه ولی دانلود شبانه نداره
شما هواز هستید؟ از چه طریقی تمدید سرویس کردید؟ تو سایت IBSN رفتید چک کنید که ساعات رایگان داره یا خیر؟نقل قول:
من فکر میکنم 10مگ withfree سرعت شبانش هم مثل روز(بالای 1مگابایت)باشه چون الان 1مگ withfree شب و روز 130کیلوبایت میدهنقل قول:
از سیترا یا پرتک ؟ آخر اسم سرویست ننوشته ni ?? یا night ?نقل قول:
اینطوری باشه عالیه، ولی خب سر یک ماه BW مخابرات ته میکشه :n02:نقل قول:
من که دیگه میترسم سرویسمو عوض کنم دوباره nofree بشهنقل قول:
مخابرات خودش خیلی هوای خودشو داره دیگه. خطوط تلفن خیلی ها هم 10مگ کشش نداره و بدردشون نمیخوره. مصرف این 10 مگ هم که میدونید چطوریه دیگه کلیک کنی همیجور ماشالله حجم میخوره. حجمم بخوای کم نیاری باید 8گیگ بگیری که هرکسی نمیتونه ماهی 37 تومن پول اینترنت بده.نقل قول:
10مگ 3گیگ که 22تومنه اگه 1مگابایت سرعت شبانش باشه که عالیه حتی اگه رو 8مگ هم ببندن تو دانلود شبانه سرعت اسمیو میده خیلی خوبهنقل قول:
شما که standard هستی که قضیش فرق میکنه شما سرعت شبانتون میره رو یه سرویس قبلی یعنی 10مگ شبا میشه 5مگ ولی در عوضش حتما دانلود شبانه به اکانتتون اضافه میشه و از بابت شانسی نبودن شبانه خیالتون راحته
اگه روز استفاده ی کم از اینترنت باشه و نیروش رو بزاره واسه شب فقط خب میصرفه . شاید خط رو فقط روی 5 یا 10 ست کنن. فکر نکنم روی 8 بزارننقل قول:
چرا هر عددی که بخوان میتونن دان اسریمو ست کنن برا شما سرویس 10مگو رو 6مگ هم بزارن شب و روز 5مگو میگیرینقل قول:
آره اهوازی هستم، منطقه ی کیان آباد، شرکت پاس مانامادنقل قول:
سایتشون خراب بود نمی شد اینترنتی شارژش کرد، رفتم حضوری شارژش کردم
ولی تو IBSng زدهStandard-5120K-1M-5G
فقط باید تا ساعت 2 صبر کنی و تست کنی ببینی شبانه داری یا نه که مطمین بشینقل قول:
عجیبه فکر کنم اولین کسی هستی که standard هستی و شبانه نداری!نقل قول: