دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !نقل قول:
میگن ولی موقعی که قبض میاد و توی پنل چک میکنید از حجم کم میکنه چه کم کردنی :n08:نقل قول:
سرویس های حجمی دانلود رایگان شبانه نداره.اما اگه کمپین تابستانه ثبت نام کنی از یک تا 7 صبح دانلود رایگانه.
البته کمپین تابستانه شرایط خاصی داره.
سلام
من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
ممنون
یا حق
شبانه رایگان داره؟نقل قول:
دوستان مخابرات تهران قبلا شبانه رایگان داشته و حذفش کرده یا از همون اول نداشته؟
خیر شبانه رایگان نداره.نقل قول:
در ضمن اشتباه تایپی شد. درستش 10 گیگ هست نه 100 گیگ.
سلام
دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!
درسته همون هستنقل قول:
تازه ثبت نام کردید؟!:n13:
دوستان کسی تو مرکز مخابرات نبوت از مخابرات سرویس داره؟؟
برای گیم میخواستم بیشتر پینگش چطوره با اروپا؟ شبا از 9 به بعد افت سرعت داره آیا؟؟
الان صبانت دارم که فاجعس..!
پینگ ترکیده اره افت سرغتم داره کلا نییییییییییییییییانقل قول:
افرین دیگه چیا بلدی ؟؟نقل قول:
دوباره منفجر شد:sq_6:
سلام لطفا به این پست من جواب بدیننقل قول:
من البته مخابرات ندارم ولی به نظر من سرعت داخلی نتتون خوبه....(با این فرض که سرعت سرویس حداکثر 2 مگه)نقل قول:
بهتره با یه سرور خارجی تست کنید... اونطوری بهتر مشخص میشه....(از خود سایت میتونید با سرورای مختلف توی نقاط مختلف دنیا تست بگیرید)
در کل هم کیفیت نت خیلیش به سرعت تک کانکشن بستگی داره...
در مورد تک کانکشن توی این تاپیک توضیحاتش هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ولی سرعت دو مگ از کدوم قسمتش میشه فهمید؟
پینگش خوبه؟
دوستان چند تا سوال دارم:
اینترنت نامحدود مخابرات من تازه امروز وصل شد (حدود 6 روز طول کشید از طریق 2020) ،راستش این رو روی یه خط دیگه گرفتم ،روی یه خط دیگه پارس دارم.از اونجایی که پارس سرعت نامحدودش پایین بود ولی پینگ خوبی داشته مثلا پینگ من با 8.8.8.8 اکثرا روی 108 بود ولی سرعتم پایین بود.از یکسری پرسیده بودم ،گفتن مخابرات بهرین سرعت نامحدود و بهترین پینگ رو داره،راستش الان من نت 1 مگ نامحدود دارم که دقیقا سرعتش ثابته ،ولی پینگش روی 8.8.8.8 روی 300 هست.حالا تصمیم گرفتم که تخلیه کنم از همون پارس استفاده کنم.درخواست تخلیه چه جوری هست؟تلفنی میشه تخلیه کرد و حضوری نرفت مخابرات؟چه قدر طول می کشه تا تخلیه کنن؟با توجه با اینکه تازه امروز نت من رو وصل کردن!
حضوری فقط :n02: طولش دیگه بستگی مرکزتون داره:n26:نقل قول:
ای بابا فقط حضوری؟:n30:اینترنت رو به اسم یه بنده خدایی گرفتم الانم ایران نیست تا 2 ماه دیگه هم نمیاد،بد بخت شدم رفت:n28:،اگه حصوری برم حتما می گن باید شخصی که اینترنت به اسمش هست بیاد!!دوستان راهی نیست دیگه واقعا؟!؟!!:n13:نقل قول:
سلام
دوستان اینترنت مخابرات کیفیتش بهتره یا پارس آنلاین؟
پارس.........مخابرا داغونهنقل قول:
چیش داغونه؟! :n24::n25:نقل قول:
چیش نیست؟:n13::n08:نقل قول:
دوستان من موندم چی کار کنم تا 30 دقیقه پیش پینگ من توی سرور های اروپایی روی 250 و روی 8.8.8.8 روی 300 بود ولی الان پینگ من روی سرور های اروپایی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هنوز پینگ 8.8.8.8 من روی 290 هست و پینگ توی سرور های ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چیکار کنم؟؟:n13:امروز اینترنت من تازه وصل شد(امشب) تا حدود 30 دقیقه پیش پینگم افتضاح بود طوری که می خواستم تخلیه کنم ،حالا الان این شده:n19:دوستان این پینگ ثابته ،به نظرتون خوبه؟نمی دونم چرا توی سرور های اروپایی پینگم روی 105 تا 120 هست ولی توی 8.8.8.8 روی 290 !!حتی روی 4.2.2.4 روی 105 ثابته .دوستان به نظر شما این همیشگیه؟کدوم سرور رو برای پینگ ملاک بگیرم؟!
8.8.8.8 مال امریکاست.پینگت از امریکا زیاده.فک نکنم دایمی باشه فردا عصر امتحان کن(زمان شلوغی)نقل قول:
روی پارس پینگ داخلی به خوبی مخابرات نیست.توی سرور های مثلا توی سرور لندن تقریبا عین هم هستن.ولی مثلا پارس 4.2.2.4 روی 250 هست ولی مخابرات روی 105 ،راستش برای یه نفر گرفتم به اسم اونطرف که الانم ایران نیست ،بدبختی اینه که نمی تونم تخلیه کنم،الان این مخابرات رو روی فیبر دارم و پارس رو روی یه خط دیگه .چه کنم به نظر شما؟چرا پینگ 8.8.8.8 اینقدر بالاست؟خب 4.2.2.4 هم مال آمریکاست!نقل قول:
یه نکته جالب توی config مودم،در پارس فاصله مرکز مخابراتی رو بحسب snr روی 52 نشون میده،ولی توی مخابرات روی 9 !جالب اینجاست که هر دو یه مرکز مخابراتی هست.فکر کنم خونه راه می ره نه؟!؟!
نه داداش فک کنم 4.2.2.4 از اروپا باشه(مطمئن نیستم).ولی خوب پینگ 8.8.8.8 اگه بالاست ولی مشکلی تو وبگردی ندارین باشه خوبه.فقط دعا کنید دائمی باشه.البته با وی پی ان ایرانی پینگ از 8.8.8.8 پایین میاد.نقل قول:
راهی هست که به مخابرات بقبولونم که پینگم رو پایین بیاره؟یه جار خونده بود که یه نفر زنگ زده بود گفته بود که یه ip dns براش ست کنن ،که پینگ 8.8.8.8 رفته بود روی 102 !نقل قول:
نمیدونم ولی isp هایی مثل پارس فک کنم این کاررو میکنن و اکانت گیم برات فعال میکنن.ولی خوب سرویس igame و وی پی ان های ایرانی پینگ رو خوب میارن پایین.نقل قول:
نقل قول:همون که نوشته 2.37Mb/s سرعت رو نشون میده. یعنی 2.37 مگابیت بر ثانیه که میشه حدود 300 کیلو بایت بر ثانیه....نقل قول:
برای سرور ایران پینگ زیر 100 برای سرور اروپا پینگ زیر 200 و برای سرور امریکا پینگ زیر 300 نسبتا خوبه....(پینگ همونیه که نوشته 36ms)نقل قول:
250 کجا بوده؟:n09: پینگ 4.2.2.4 معمولا بین 100 تا 120 میچرخه.. خیلی خراب شه میشه 180...(من پارس آنلاین دارم)نقل قول:
برای شما بین 100 تا 120 هست ؟!!چه خوب!به نظر شما چه کنم ؟وقتی سایت speedtest می رم روی یه سرور خارجی مثلا لندن کلیک می کنم پینگ روی 115 تا 120 هست،ولی روی 8.8.8.8 روی 250 ،به نظر شما خوبه،یا نه همون پارس روی وصل کنم!!نقل قول:
الان دانلود شبانه شروع شده پینگا خرابه والا برات تست میذاشتم....:n09: ولی 8.8.8.8 معمولا حدود 160 پینگشه.....نقل قول:
من شنیدم صبا پینگش بهتره... البته مطمئن نیستم.....
به نظر من پارس پینگ و پکت لاسش (که برای بازی خیلی مهمه) در حد متوسطه!
سرویس محدود مخابرات تهران شبانه رایگان دارند ؟؟
سرویس 10 مگ سرعت دانلود در روز و شب و پینگش چنده ممنون ( سرور اروپا )
هیچی دیگه کلا اشتباهه از مخابرات سرویس گرفتن منم می خوام برم پارس آنلاین. ساعت 6 صبح سرعت مخابرات خوبه تا ساعت 11 ظهر بعد میارن پایین.خدا نگذره ازشون ماهی 80 تومن میگیرن سرعتتم محدود میکنن.نقل قول:
راستش دیدم مخابرات ارزانتره گفتم از مخابرات بگیرم ولی اگر کیفیتش خیلی از پارس آنلاین کمتر باشه حوصله دردسر سرعت پایین ندارمنقل قول:
مخابرات حالی به حالیه.به خاطر همین اعصاب برات نمیذاره:devil:نقل قول:
اگه دنبال نامحدودی به نظر من مخابرات رو یه تستی بکن... فوقش بعدا تخلیه میزنی میای از پارس میگیری.....نقل قول:
:n09:نقل قول:
ولی در عوض نامحدودش واقعا نامحدوده!!!
الان که ساعت رو عقب کشیدن، زمان دانلود شبانه همون 1 تا 7 صبح به این ساعت جدیده؟
تست پینگ پارس آنلاین:نقل قول:
کد:Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 105ms, Maximum = 118ms, Average = 110ms
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 174ms, Maximum = 178ms, Average = 176ms