شما واقعا فکر کردی چیزی حالیشونه اونجا همه یه جملات تکراری رو به خوردمون میدن تازه همونا هم بلد نیستن میپرسن از بقیلیشون چی جواب بدن که از سر وا بشه:n08:نقل قول:
Printable View
شما واقعا فکر کردی چیزی حالیشونه اونجا همه یه جملات تکراری رو به خوردمون میدن تازه همونا هم بلد نیستن میپرسن از بقیلیشون چی جواب بدن که از سر وا بشه:n08:نقل قول:
نقل قول:
بلی نقره ای+شبانه داشتم. نقره ای روزا 200 تا سرعت میرفت شب 130. الان 2مگ روز 200 شب هم 200.
حجم دزدی به شدت داره مشاهده می شه علت فعلا نامعلوم !!!!!!!!!!!!!!
حجم دزدی به شدت داره مشاهده می شه علت فعلا نامعلوم !
سرعت دانلود دیشب من طرح 2Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پنل کاربری من قسمت جدول ریزکارکرد فقط اطلاعات حجم مصرفی تا دیروز عصر هست زمان پایان دقیقا در بعدازظهر هست بعد از ان من چند بار مودم و خاموش و روشن کردم و ازاینترنت هم استفاده کردم اما در جدول هیچ سطری اضافه نشده !!!!!!! ولی قبلن ها با هر بار روشن و خاموش کردن مودم سطر جدیدی در جدول ایجاد میشد که میزان ججم مصرفی را نشان می داد
مال همه این طور هست یا سیستم من دچار مشکل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدید
خدا شاهده که این پشتیبان هاشون سطح دانشی که تو کارشون دارن اندازه یه ادم بی سواده کمتره . طرف امروز دوباره زنگ زدم قبل اونکه اون بگه چیکار کن همه چیزو گفتم . خط درسته . از سر خط تست شده .......نقل قول:
بعد گفت حالا پیگیریم . گفتم من که 2 روز پیش زنگ زدم مشکل رو گفتم دوباره از سره نو ؟ پس جواب تماس قبلیم چی شد ؟
این مخابرات جای اینکه بیاد 4 تا ادم بدردبخور رو بزاره اونجا که جواب مردم رو بده . معلوم نیست اینا چی جوری امدن اپراتور اینترنت شدن . من که میگم همشون فکو فامیل شون هست یا با پارتی بازی
ای پی تون رو میشه بدین؟نقل قول:
ای پی کردستانه، با 4.2.2.4 پینگ 150 میگیرم
ولی پکت لاستم زیاده
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
اطمینان داری از مخابراتهنقل قول:
ممکنه ه ک شده باشی طرف با تغییر مک آدرس
میتونه بدون اینکه شک کنی استفاده کنه
دلت رو به مک آدرس خوش نکن
با نرمافزار افزار change Mac adress راحت میشه تغییرش داد
اصلا برو تو آپارات بزن ه ک adsl یا تو گوگل بزن روشها رو یاد میده
امنیت مخابرات خیلی ضعیفه
اول پسورد adsl مودم رو یه چیه سخت حداقل ۸ حرفی بزار مجموع کلمات بزرگ و کوچک اعداد
و شیفت رو نگهدار اعداد بالای صفحه کلید رو بزن
و پسورد اینترنت گلد نت هم همینطور
ببین ساعتهای که مطمئنی که به نت نرفتی استفاده داشتی یا نه
اگه آره حتما ه ک شدی
وگرنه اشکال از گلد نت هس
دوستان من چن وقتی نبودم.این شبانه نامحدود راه نیفتاد ؟
پینگ.منم نوسان داره با تایم اوت...نقل قول:
2.180.48.•••
نماینده مردم مشهد:
نصراله پژمان فر: عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.
صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.
بابا یکی جلوی اینو بگیره ابروی ما مشهدی ها رو تو ایران برد .
منبع: http://www.entekhab.ir/fa/news/178485
سایت این اقا برای ارتباط: http://pejmanfar.ir/
در حالی که قریب به اتفاق کاربران اینترنت که بالغ بر ده ها میلیون نفر می شوند از کندی اینترنت رنج می برند و خواستار افزایش سرعت و پهنای باند هستند، نماینده ای از جایش بلند می شود و می گوید که اگر سرعت اینترنت بیشتر شود و پهنای باند افزایش یابد، وزیر ارتباطات را استیضاح می کنیم! تردید نباید داشت که چنین نمایندگانی، حتی اگر با رأی مردم هم به مجلس رفته باشند، امانت دار رأی مردم نیستند و الّا مگر می شود وکیل، بر خلاف خواسته های موکل عمل کند
منبع:http://www.asriran.com/fa/news/352697/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF-2-%D9%88-3
این سرویس رو میشه از طریق سایت ثبت نام کرد؟نقل قول:
یا فقط باید حضوری و تلفنی انجامش داد؟
نقل قول:نقل قول:
لطفا حداقل شده یک متن کوچیکی هم در جهت اعتراض ارسال کنین :
آدرس سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفتر مشهد
تلفن: 32280401-051
تمابر: 32280402-051
آدرس: مشهد - خیابان آیت الله بحجت - بین آیت الله بحجت 8 و 10 - جنب سازمان بهزیستی خراسان رضوی - طبقه دوم
پینگ ساعت 8 شبنقل قول:
نقل قول:
چند درصد از این ده میلیون کاربر اینترنت که برای ایران نام بردید دارن به صورت صحیح از اینترنت استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف درستی نبوده اما تا زمانی که فرهنگ اینترنت پرسرعت ایرانی ها نداشته باشند بهتره که سرعت اینترنت در حد همنینی که هست باشه.
اگر سرعت بالا و ترافیک نداشته باشیم و.....
معلوم نیست فرهنگمون از این بدتر تر بشه
با همین سرعت اینترنتی که همه مون حسش کردیم ملت هر روز دارن فیلم و سریال خارجی میبینند و انواع فیلم های پورن.
دنبال این نباشید که جواب منو بدید.خودتون قضاوت کنید.با این وضع اینترنت اینجوری داریم فیلم دانلود میکنیم و ...
حالا وای به روزی که قیمتشم خیلی کم بشه و همه گیر باشه.
تا زمانی که جنبش نیست همون بهتر که نباشه.
موفق باشید
هر کسی رو تو قبرش میذارن و با محدود کردن سرعت اینترنت خیلی چیزا حل نمیشه:n06:نقل قول:
صفحه بعد.........
.
*** بر ســـر اون بی سواد بشه با اون نــُطق اش .نقل قول:
آخه تو چه میفـــهمی از فرهنگ و دانش اینترنت که میای به نمایندگی از مردم یک استان اونجا نظر میدی !
نقل قول:
پاییزه نقره ای شبانه دار دیگه نمیشه. مگر اینکه حضوری بری طرح کمپین بگیری 1مگ و 2مگ فقط شبانه دارند.
تا کی میخوایم از این حرفها بزنیم؟؟نقل قول:
داداش گلم چرا تو اروپا از این مشکل ها خیل کمتر هست؟
تنها کشوری که تنها روش کنترل رو محدود کردن میدونه ایرانه
حالا بزارن ببینن چی میشه؟
با این وضعیت همه مشکلات جنسی دارند ربطی هم به اینترنت و... نداره
پیوست فرهنگی!!!!!
مطمنم همین احمقی که این چرندیات رو گفته تو مجلس خودش اینترنت 10 مگ نا محدود داره [emoji2][emoji2]
همین مونده اینها صلاح مردم رو بدونن
نقل قول:به توصبه شما عمل کردم والا الان یک هفته شده که شبها از یک و پنج دقه شروع می کنم و صبح ها فعالیت در 6:50 متوقف اما هم چنان حجم قبل 7 با بعد 7:1 یکسان نیست و هر روز حجم کم میشه :n28::n28::n28: خب این که انصاف نیست که ! یعنی فقط منم که این مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟؟هیچ فردی دیگه نیست؟:n03::n03::n03::n03:نقل قول:
توی همین اینترنت دنبال درآمد اینترنت باشید؟
بگردید ببینید ژول اینترنت داره از کجا در میاد؟
اینترنت این همه تجهیزات می خواد و ماهواره های چند میلیون دلاری با آخرین تکنولويی،پژول این تجهیزات و این ماهواره هارو کی میده؟؟
در حال حاظر هم مردم بیشتر فیلم دانلود میکنند تا اینکه تلویزیون نگاه کنند.
همون اروپا و آمریکا هم یک درگیر همین مسئله ی پورنو گرافی هستند.
تاحالا از خودتون پرسیدید که در آمد اصلی اینترنت از کجاست؟
کی نوی اینترنت از همه بیشتر سود میبره؟
همان آمریکایی که این همه از فرهنگش دم میزنند درآمد پورنوگرافیش در سال 2006 13 بیلیون دلار بوده.
این آمار هارو نگاه کنید.ببینید ماها بیشتر فیلم پورن می بینیم یا اروپایی ها.
ماها اگر کاری کنیم میگن چون محدود شده بودن و به خاطر این محدودیت بیشتر علاقه دارن برن دنبال این ولنگاری ها.اما آمریکا و اروپا که آزاده.چرا این همه پورن نگاه میکنند؟چرا این همه دنبال این فیلم ها هستند؟
لطفا آمارهارو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهیم. سر برج شد و تمدید ماهانه طرحمون با یک ماه راسگانی که داده بودن منطبق شد=یک ماه رایگانشون پرید. پیگیری کنیم داداش. تا حالا 2 بار در طول این یک سال طرح کمپین اینجوری شده. من 7 7 93 طرحم تمامه. قبلا یارو گفته بود آخر طرحتون رایگانارو میدیم. الان وقتشه. طرح طلایی کمپین یک ساله که 1 ماه 1 مکاه خودش شارژ میشه.
سلام علی اقانقل قول:
غیر اون دوماه رایگان،5 گیگ ترافیک منو هم خوردن یک آب روش.
طرح من و شما ترافیکش منتقل میشد دیگه؟؟؟
من 5 گیگ گذاشتم تهش بمونه.این ماه زیاد خونه نبودم.امروز صبح وقتی از خواب بیدار شدم.دیدم به جای 13 گیگ ترافیک فقط 10 گیگ مونده.
نمی دونیم چطوریه که 2 گیگشو گذاشتن و 3 گیگشو خوردن.
نکنه اینا یکم انصاف دارن و گفتن گناه دارم و دلشون برام سوته،همشو نخوردن؟؟؟؟؟
دارم پیگیری میکنم.
البته برای اون ماه های رایگان که منو سنگ و گلاب کردن.همیشه میگن در تایم اداری تماس بگیرید با قسمت فروش صحبت کنید.
منم که اون موقع خونه نیستم و سرکار هم روم نمیشه بگم اجاز بدید با تلفن یک تماس با مخابرات بگیرم.
ارزش شارژ همراه رو هم نداره.
اگر تونستی و خونه بودی یک زنگ بزن به اینا ببین چی میگن؟
ممنون.خدانگهدارت
علی آقا
سلام
بهم زنگ زدن و گفتن زمان برای حساب شما رایگانه و کمپین فقط پول ترافیکشو میده.
خلاصش کنم.گوشامو گرفتن.
خوساتی بگو شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو ماه های رایگان چه شد.
اون خیلی محترمانه میگه کل ماه های شما رایگان است.
امروز چقدر پست دادم.دیگه کپنم تموم شد.
نقل قول:من می گم برین ریزکارکرد ها رو دقیق نگاه کنین ببینین مورد مشکوکی در جدول مصرفی هست یا نه همه سطر ها رو چک کنیدنقل قول:
من مشکوکم به گلدنت بازخواستن یه چیزیو بهتر کنن همراه با اون به خوشون جایزه می دن و از کاربر ترافیک کم می کنن!!!!!!!!!!!!
راستی شما چرا دوماه رایگان ؟؟؟:n13: بابت چی بوده؟؟؟؟؟:n22:
بچه ها من میرم قسمت ریزکارکرد ها ولی نصفه لود میشه الان چندماهه اینطوریه
قبلنم شده بود ولی اوکی شد کسی میدونه علتش چیه؟؟وین عوض کردم
مرورگرم ابدیت و نسخه جدیده
ولی بازم نصفه لودمیشه میخوام کارکردهامو ببینم؟؟؟؟:n28:
با کدوم مرورگر میرید؟نقل قول:
محدوده زمانی رو ۵،۶ روزهانتخاب کنید
تاریخش رو عوض کن...نقل قول:
روزهاش رو کمتر کن مثلا از 3 روز قبل تا الان...اینجوری کامل میاد
پس به منطق شما اگر مردم از اینترنت به طور صحیح استفاده نکنن، باید مسئول ها از عمد سرعت اینترنت رو کاهش بدن؟نقل قول:
مثل این می مونه که بگیم چون مردم ایران درست رانندگی نمی کنن و قوانین رو رعایت نمی کنن ، پس شهرداری هم خیابان ها رو آسفالت نکنه و همه جا خاکی باشه!
عزیز من ، مشکل سرعت اینترنت نیست ، اون مشکل ریشه در کم کاری خانواده ها و حتی خود دولت در فرهنگ سازی استفاده از اینترنت داره ، کجا دیدید که مادر پدر ها بیان خودشون به بچه ها استفاده ی صحیح از اینترنت رو یاد بدن یا اصلا در مدارس این آموزش داده بشه به طور صحیح و به دور از علاقه های شخصی ؟ انتظار دارید فرهنگ همینطوری خودش بوجود بیاد بدون هیچ تلاشی برای فرهنگ سازی؟
به علاوه ی این شما هر چقدر هم آموزش بدید باز هم عده ای هستن که این کار رو انجام می دن ، ( مثل همون مثال که شما هر چقدر هم خیابان ها و ماشین های خوبی داشته باشی ، باز هم عده ای قوانین راهنمایی و رانندگی رو زیر پا میذارن ) پس این هیچ توجیهی نیست به اینکه اینترنت باید بی کیفیت باشه.
وظیفه ی اونا این هست که اینترنت رو به بهترین شکل برای مردم ارائه بدن ، و شما مطمئن باشید اگر اینترنت Dialup هم باشه باز هم اونی که دنبال اون مسائل باشه کارش رو انجام میده .
نقل قول:جدول ریز مصرفی باید بازه زمانی ماکزیمم 30 روز باشهنقل قول:
خیلی اوقات جدولشون قات می زنه همش پیام میده در محدوده زمانی قرار گرفته صبر کنید اما شما چند بار رفرش بزن صصفحه رو بعد چند دقه مجددد کلید نمایش ریزکارکردد و بزن نشون میده من تست کردم و حتی ماه های قبلم رو هم کامل می تونم ببنم البته در قالب بازه های سی روز سی روز
دوستان طرح من پاییزه طلایی و تا 6 ماه اعتبار و 20 گیگ شارژ دارم
حالا تقریبا ماه دیگه میخوایم خونمون رو عوض کنیم تکلیف چیه؟؟:n29:
این آی پی کردستان چه پینگ خوبی داره یع غلطی کردم مودمو ریست کردم حالا پینگم 50 تا بالا رقته با 4.2.2.4 پینگم بالا 200ه:n28:
سلام از دوستان سوال دارم اونهایی که طرح کمپین یکساله گرفتن البته رو بستر فیبر نوری سرعت در چه محدوده ای هست و روی چند مگ ؟
نقل قول:آی پی کردستان؟؟؟ کجا؟؟ با چند شروع میشه این آی پی ؟؟
اینترنت نامحدود مخابرات (خراسان رضوی) برای کاربران پرمصرف. این روش که میگم روش بسیار ارزان تر و بهتری میباشد نسبت به طرح های مزخرف گلدنت. روش داشتن اینترنت نامحدود رو براتون میگم.
1- خرید سرویس اینترانت با هر سرعتی که دوست دارین. هم به صورت حجمی-و هم به صورت نامحدود میتونین خریداری کنین. لیست تعرفه های اینترانت خراسان رضوی-->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- داشتن سرویس vpn داخلی. یعنی میتونین به تمام سایت ها دسترسی داشته باشید به جز سایت های فیلتر. ( تبدیل اینترانت به اینترنت)
برای تبدیل اینترانت به اینترنت روش های زیادی هست. مثلا خرید وی پی ان داخلی از سایت (شبانه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با اینترانت میتونین وصل بشین و به دنیای اینترنت دسترسی داشته باشین. البته خودم انتحان کردم این روش رو. الان هم خیلی ها هست که مصرفشون بالاست اینترانت میگیرن. که قیمت یک ماه اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت با ترافیک نامحدود ماهیانه 8900 تومان است. اکانت تست هم داره که به مدت 3 روز است با هر شماره موبایل میتونین یک اکانت تست بگیرین.
سرویس محدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی:
سرویس نامحدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی: