میشه لطفا یه شرکت جاگزین برای صبانت معرفی کنین؟شرکتی که دانلودش کاملا رایگان باشه. داریم دیگه اصلا؟!
Printable View
میشه لطفا یه شرکت جاگزین برای صبانت معرفی کنین؟شرکتی که دانلودش کاملا رایگان باشه. داریم دیگه اصلا؟!
در جواب شکایتات دقیقاً چی نوشتند؟نقل قول:
من الان تنظیم مقررات شکایت کردم.
درخواست عودت وجه را کردم و جمع آوری سرویس.
اون که همه شرکت های رد میکنند باید بعدش تجدید نظر بزنی تا خود کارشناسای 195 بررسی کنندنقل قول:
پست 13199 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب همگی ما در شکایت به 195 بوده که بهمون جواب دادند و کلیه شکایات را رد کردند.:n03:نقل قول:
خوبه دوستان خودتون دیدین که 195 فایده ای نداره
تو مملکت ما از پایه مشکل دار هست خیلی بحثا یکیش اینترنت! کلا دولت مشکل داره با اینترنت پرسرعت! وگرنه تا الان باید 10 مگ میداشتیم ! وقتی عقیده هست اینترنت مضره برای جوان های ما! دیگه انتظاری غیر از این دارین خداوکیلی؟
الان چه شرکتی رو توصیه میکنین من می خواستم بیام صبانت حتی ثبت نامم کردم این تاپیک رو دیدم انصراف دادم :n09:
خب با این اوصاف، به کدوم شرکت کوچ کنیم؟
پیشنهادتون چیه؟
کسی خبر نداره پیشگامان چطوره؟ اونجا هم طرح 8 مگ و 10 مگ داره
طرح 10 مگ آسیاتک با 20 گیگ در ماه و با هزینه ماهیانه 66000 تومان سرعت شبانه اش ثابت روی 2 مگابیت بسته شده.یعنی سرعتتون همیشه ثابت 256 کیلوبایت هست.در تمامی روزهای هفته و سال هم تغییری نمیکند.فقط در ماه رمضان کم میشود.
نقل قول:
اینطور که توی سایتش زده 2 مگابیت بیشتر نداره.حالا دیگه نمیدونم روی چند میبنده.روی همین 2 مگابیت یا بیشتر.بعدشم برای اینکه ظاهرا ساعات رایگان شبانه داشته باشی باید فقط یکساله برداری با کل حجم 48 گیگ در یکسال به میلغ 200000 تومان.اینجوری توی سایتش زده.حالا اگر غیر از اینم داره من نمیدونم.بعدشم معلوم نیست سرعت شبانه اش روی چند هست.اینم آدرس صفحه تعرفه هاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواید از چاله در بیاید بیفتید تو چاه برید پیشگامان یعنی به قدری این isp مزخرفه که من بهم مجانی هم سرویس 10 مگ بدند نمیرم ازشون بگیرم:n02:
دوستان واسه تمدید 6 مگ باید چکار کنم؟ من پنل کاربریم فقط تا 2 مگ داره!
تعرفه هاش اینهنقل قول:
چرا مگه اونم محدود میکنه برای شبانهنقل قول:
اگه میخواید از چاله در بیاید بیفتید تو چاه برید پیشگامان یعنی به قدری این isp مزخرفه که من بهم مجانی هم سرویس 10 مگ بدند نمیرم ازشون بگیرم:n02:
تو این صفحه که فقط یک طرح 128 کیلوبایت رو نوشته!!!!نقل قول:
از 128 شروع میشه تا 10 مگ که به ردیف نوشته دقت کن میبینینقل قول:
اون کاری به دانلودتون نداره کلا محدوده همش بالا پایین میشه من سرویس دو مگ دوستم رو چک کردم شب 60 تا 80 تا بود ولی گفت پایین ترم میرهنقل قول:
ولی دلیل اصلی که من دوست ندارم برم سراغش پشتیبانی خیلی بدش هست فقط اینو بگم سه ماه طول کشید خط منو تخلیه کنند!!!
یعنی شما واقعا هنوزم با این وضعیت میخواهی در صبانت بمونی؟!!!!!نقل قول:
برای من فقط این صفحه میاد.شما نگاه کن ببین به غیر از 128 چیزی دیگه ای هم میبینی؟نقل قول:
کنار همین تصویر نگاه کن تعرفه هاش زدهنقل قول:
پیشنهاد من اینه بزارید هر کی هر کجا میخاد بگیره بگیره. یه شرکتی رو باره گنده میکنیم میشه مثل صبانت گندش در میاد
چرا کسی از وضعیت تهران صبانت خبر نمیذاره؟ حتما میترسین که تهران هم به همین مصیبت گرفتار بشه:n02:
برای منم دقیق همین اومده...آخرشم حجم مصرفی این ماه و ماه های قبلم رو نوشتن که مثلا بچه بترسونند:n08:نقل قول:
با این حساب نمیشه امیدی داشت ...وزیر هم کاری نمیکنه:n03:
پس پیش به سوی تخلیه......:n17:
این پیشگامان قیمتاش با آسیاتک یکی هست.فقط نمیدونم سرعت شبانش چقدره؟
تهران هم همین وضعه.دلیل مطرح نکردنش اینه که فرقی به حال ما نمیکنه حرف بزنیم یا نزنیم.نقل قول:
درسته با اینچا پست دادن یا به 195 شکایت کردن و رفتن به کلوب وزیر کج و کوله تغییری توی سیاستی که شرکتها میگیرن به وجود نمیاد .نقل قول:
نقل قول:
آسیا تک شیراز تو منطقه مخابراطی سلمان هست دفترش و خونه ما بهش نزدیکه بهشون گفتم گفتن شب ها سرعتت افتش خیلی زیاد باشه 100 کیلوبایته با 900 حدودا دانلود میکنی ....حالا من یه ماهه میگیرم بهتون خبر میدم شاید متفاوت باشه
یعنی چی؟یعنی گفتن سرعت شبانت 900 کیلوبایته؟!!!!:n04:نقل قول:
لطفا هر کس در هر جایی که می تواند (سایت های مختلف) وضعیت صبانت را توضیح دهد تا این شرکت کلاهبردار افرادی دیگر را نتواند خر کند
من تازه میخواستم بیام صبانت!!!!!!:n17:
آخه شبانه خیلی برام مهم نیست. بعدشم از بهمن پارسال 5 بار شرکت عوض کردم، واقعا دیگه حال و حوصله نمونده:n02:نقل قول:
سلام .
من دیشب 2 برابر از حجمم گرفتم .
اما الان هر لینکی میزارم دانلود اصلن دان نمیشه و ارور میده
اما با ف ی ل ت ر نشکن میگیره و با سرعته 40 .
چی شده ؟ منم بر فنا رفتم ؟
((((همین الان از ته موزیک دان کردم تا 120 هم رفت !
مشکل از دانلود از سرور ایران هست ؟))))
این سیاست آشغالشونم چرتی بیش نبود . :n21: من امروز شارژ خریدم ولی سرعتم ذره ای تغییر نکرد . :n21: همون 10 کیلوبایت ثابت مونده . :n21: خاک بر سرت صبانت . :n21:
داتک چجوره؟
نقل قول:
تهران هم دقیقا همین وضعیته. سرعت روی 14 حتی به 16 هم نمیرسه
من دیشب هم قطعی هم داشتم این چه وضعیتی است
1100 مگ تا رهایی
11 روز تا رهایی از صبانت:n19:
بنده هم 1300 تا:n01:
امروز هم آخرین روز من با صبانت هست من چون از صبانت خیلی راضی بودم برای دور جدید میخواستم سه ماهه تمدید کنم اما الان با این گندکاری صبانت دیروز درخواست جمع آوری دادم:n22:
دوستان میتونید به صفحه صبانت در سایت لنزور هم برید و همه رو در اونجا هم از گندکاری صبانت باخبر کنید.اونجا صبانت مشترک زیاد داره.فقط باید قبلش در لنزور ثبت نام کنید تا بتونید نظرتون رو بزارید.2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.صفحه کلوب صبانت ظاهرا بخش ارسال کامنتش رو بسته:n02:من که اونجا نتونستم نظرم رو بزارم اما اینجا حتما برید.
http://www.lenzor.com/sabanet