اخه من لیتل نزدم. به نظرتون واسه چی این 5 روز رو اضافه کردن؟؟نقل قول:
ضمن اینکه حجم من هم اضافه نشده. حجمم هم همون حجم قبلیه.
Printable View
اخه من لیتل نزدم. به نظرتون واسه چی این 5 روز رو اضافه کردن؟؟نقل قول:
ضمن اینکه حجم من هم اضافه نشده. حجمم هم همون حجم قبلیه.
سلام . من سرویس 256 دارم.10 روز دیگه تموم میشه.دیروز سرویس 1024 نامحدود یکماه رو انلاین خریدم. ولی وقتی که تو جزئیات اکانتم میرم باز همون 256 رو زده.باید این 10 روز تموم بشه تا اون سرویس فعال بشه یا اینکه 200 هزار تومن(بابت 1024) از حسابم الکی رفت؟
روزانه هیچ تفاوتی نداره ، ولی شبانه رو به شخصه تست کردم و خیلی فرق داره... با 512 حدودای 150 دانلود میکردم ، با 128 حدودای 20...نقل قول:
منم 1 هستم ولی سرعت شبانم به زور میشه 100 !!!
آدم هست 128 داره از من بیشتر دانلود می کنه !!!!
منم شبی حداکثر 2.2 گیگ میگرم ( البته تازگیا اینجوری شده تا یه هفته پیش شبی 1 گیگ میگرفتم )نقل قول:
ساعت 6 تا 7 سرعتم مثل روزانه میشه و با سرعت 220 میگیره یعنی 700 مگ !!!
من 128 دو گیگ دارم و سرعتم شبها از 100 کیلوبایت کمتر نمیشه.با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون صحبت کردم و میگفت سرعتهای شبانه برای همه سرویسها یکی هست اما سرعتهای روزانه با ارتقای سرویس بیشتر میشه.کسی تجربه ارتقای بسته از 128 به 512 یا بالاتر رو نداره؟ خواهش میکنم اگه کسی اینکار رو کرده و سرعت دانلود شبانش بیشتر نشده به ما هم بگه تا الکی پول خرج نکنیم.
این سرویسی که گرفتید به عنوان قرارداد پشتیبان هست و تا اون سرویس 256 شما تمام نشه سرویس جدیدتون شروع نمیشه. مگر اینکه به بخش فروش تماس بگیرید و درخواست بدید سرویس جدید رو فعال کنند و اون 10 روز رو حذف کنند.نقل قول:
برای سرویس POL-256 نامحدود وجود داره ؟
کسی تا حالا استفاده کرده ؟ اگه وجود داره قیمتش چنده ؟
تو لیست پارس انلاین که نیست
باید تموم شه. نه از جیبت نرفته. تمدید کنی می ره توی حالت رزرونقل قول:
منم همین رو میگم ، کسی باور نمی کنه که !!!نقل قول:
من تست کردم و بر خلاف حرف نمایندگی بوده... شبانم بسیاااار بیشتر شده و روزانم تغییری نکرده...نقل قول:
کسی جواب سوالم رو نداره ؟نقل قول:
به جز idm برنامه ای نیست که بشه باهاش کامپیوتر رو با تایمر خاموش کرد؟
دوستان این مشکل حجم کم می کنه ....در صورتی که شبانه رایگان استفاده کنی این طوری میشه؟
PC Auto Shutdownنقل قول:
آقا برای شمام اینجوریه. من مثلا 2-3 روزه شبونه اصلا استفاده نمیکنم اما ترافیک زیادی نسبت به وبگردی ازم کم میشه !!!
کسی هست که براش این مدلی باشه، من قبلا که از شاتل سرویس داشتم هفته ای 200 نهایت ازم کم میکرد اما پارس تو 2 روز ازم 650 گیگ کم کرده. کسی میدونه دلیل این داستان مزخرف چیه ؟
ممنونم .
برا من در اون حد نیست ولی اخیرا منم احساس میکنم داره دزدی میکنه بصورت شدید . قبلا هر کاری میکردم کم شدن حجم اصلا محسوس نبود ولی الان هیچ کاری نمیکنم فقط تو فیس بوک اینا می چرخم میبینم 40 یا 50 مگ ازم کم میکنه . با این روال باز تست میکنم بعد پارس آنلاین رو .....نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
همه دانلود منیجر ها این قابلیت رو دارن . یکی از مطرح ترین دانلود منیجرها که کارش عالیه و هم رایگان هست . Orbit هست .نقل قول:
یوزر و پس مودمت (و یا کانکشن اتصالت) رو عوض کن.نقل قول:
بهرحال دزدی توی ذات پارس آنلاینه ! :31:
تایید میشه دزدی خیلی شدید شده.به خدا انقدر حجم خزیدم دهنم سرویس شده بابا از کجا پول بیارم.
چند شبه نمیشه بالای 4 گیگ گرفت
این چه وضعشه !!!!!!!!
تابلو داره دزدی میکنه
تو 4 روز از من 4.7 گیگ دزدیده
مگه من چه کار میکنم ؟
من همیشه 512 . 10 در ماه میگیرم
الان 16 روز مونده فقط 3 گیگم مونده
گزارش مصرف هم کار نمیکنه
اقایون کسی زنگ نزده ببینه این گزارش مصرفشون چشه؟؟ الان نگاه کردم باز 500 مگ ازم پریده معلوم نیست ازکجا
قربونش برم ادم تا دو ساعت وب گردی هم می کنه می بینه یهو 100 مگ کم کرده عجب وضعی شده صد رحمت به اسیاتک
واقعا عجيب دزده…
٣-٤ ساعت كال آف آنلاين بازي ميكني ، ١گيگ ميپره.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
الان زنگ زدم گویاش گفت سرویس adsl با کندی سرعت مواجه شده و کارشناسانه دزد دارن تلاشه خودشونو میکنن.
دیشب از ساعت 1 تا 6 فقط 700 مگ گرفتم.
سرویسم 512.
کسی یه سرویس دهنده کمتر دزدتر سراغ نداره این دهنمونو سرویس کرد.
آره.خیلی حجم میدوزدن.منم دوستم داشت توی شیراز میگفت 4 تا پیج باز میکردم نزدیک 20 30 مگ کم میکرد.10 برابر میکردنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اينو ببينيد (به تاريخش هم دقت كنيد :21:) :
(اگه اعتراض :19: مي كرديد ، اگه اگه ... :31:)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6497148&postcount=11416
چند روز بود که گزارش مصرف رو نشون نمیداد،امروز درست شد.
چرا اینقدر وضعیت روزانه افتضاح شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سایت رو باید چند بار رفرش کرد تا بالا بیاد !!!!!
پینگ هم که افتضاحه :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_iran_maintenance
یعنی دزد شرف داره به پارس آفلاین .آخه ... ها حتما باید ساعت یک شب که ملت خاکبرسر میخوان دوتا فیلم س...سی دانلود کنن اون تجهیزات لامسبتونو ارتقا بدین.
سلام
پارس 700 مگابایت از حجم رو کم کرده؟چکار کنم؟زنگ زدم پشتیبانی جواب سر بالا میدن؟
کیفیت اینترنت 1024 پارس خیلی عالیه، سرعت یک زمانی تا 700k بالا می رفت اما الان حداکثر تا 300K بالا میره، من یک اشتراک دارم، راضی هستم، شبا هم زیر 150 نمیاد.
اینترنت 256 هم دارم باهاش روزها 200K می گیرم در ثانیه، شبها هم در حدود 100 الی 200 متغیره.
دو مگ نامحدود گرفتم افتضاحههههههههههههههههههه اصلا طرفش نرو !
شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
این تستتون که مربوط به پارس آنلاین نمیشه !!
Down Stream شما رو چند بسته شده؟
شورشو در آوردن ، همین طور داره ترافیک مفت مفت میره... هر 2 روز یه بار 1 گیگ میخرم :|
راهی نیست که به طور قانونی ازشون شکایت کنیم؟؟؟ :|
من سرویس 512 گرفتم الان 60 روز گزشته.6گیگ خودش تومو شده 6 گیگ هم تاحالا خریدم.
خداییش خیلی ناراحتم اینطوری نمیشه دزدیشون بالا گرفته.
سرعتم دیشب برای شبانه 20 کیلو بود به خدا.
سلام دوستان
انگار پارس صبر کرد من بخرم بعد سرویسشو خراب کرد
من 256 محدود دارم شبا چرا سرعت این قدر کم میشه؟ تا همون 6 فقط میشه گرفت؟ این مدیریت سرویس هم که ماشالا معلوم نیس چجوریاس یه کم کار می کنه یه کم نمی کنه
بعد الآن یهویی میبینم 200 مگ دانلود شده از سیستم با برنامه نت ورک مانیتور می بینم. چجوری میشه یهویی این قدر دانلود شه؟ با پیک سرعت 242 مگابایت بر ثانیه!!!
این تست سرعت خوبه برای 246؟
دهه این پارس هم که خز شد رفت پی کارش . قیمتاش خوب بودا !
دوستانی که گله از ترافیک خوری میکنند بهتره یه 128 نامحدود از یک شرکت دیگه بخرند
خیالشون تخت بشه
و اما چرا اومدم پست بدم ؟
مدته نیستم اخه
الان خیلی وقته که سرعت من از 40 بالاتر نمیره
برای همین کلا قید پارس را زده ام
امشب اتفاقی گفتم یه تستی بکنم
دیدم سرعت اومده رو 100
نمیدونم اخرای دوره من هست احتمالا گفتند کمی سرعت را بیشتر کنند تا تمدید کنم
به هر حال سرعت 100 تقریبا ارزش باز موندن سیستم و مصرف برقشو داره
البته تو این کمتر از 1 ساعت که ان هستم 8 بار دی س شده متاسفانه
پشیمون شدم این نظرو دادم
بعد از قطعیهای خیلی زیاد سرعت شد 35
واقعا خاک تو سرشون
هر چی بهشون گفتی کمه ....
متاسفانه امشب برای من 1150 مگابایت بیشتر دریافتی نداشتم
پهنای باند مال پارسه، اما شرکت فرق می کنهنقل قول:
Upstream Speed:508
Downstream Speed: 2048
سرعت منو ببینید خدا رو شکر کنید
برای کم شدن حجم چی باید بکنیم؟ مودمم رو 10:20 دقیقه کانکت کردم. 10:30 زنگ زدم نمایندگی تهران می گه شما الان تو همین زمان یعنی 10 دقیقه 300 مگ دانلود کردین.... :18: حالم به هم خورد... :2:دیگه اینقدر تابلو حجم بدزدن؟