بابا یک نفر هم پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟؟؟من همیشه اینجا سوال میپرسم هیچ کس جواب منو نمیده تا خودم مشکل رو به بدبختی حل میکنمنقل قول:
Printable View
بابا یک نفر هم پیدا نمیشه جواب من رو بده؟؟؟؟من همیشه اینجا سوال میپرسم هیچ کس جواب منو نمیده تا خودم مشکل رو به بدبختی حل میکنمنقل قول:
آخه فقط وقتی مودم روشنه اینطوره هانقل قول:
ببینید احتمالا با اون پورت نمیشه پرینتر رو شیر کرد.نقل قول:
فکر میکنم دوستانم به همین خاطر نمیتونن جواب بدن، چون همچین چیزی رو احتمالا ندیدن و نشنیدن!
من خودم که ندیدم :13:
اگرم شدنی باشه به همون روش معمول شیر کردن پرینتر انجام میشه
آهان من فکر کردم کلا تلفنتون خش خش میکنه... نمیدونم مشکلشو.نقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان محترم.
قصد خرید مودم وایرلس دارم با انتظارات زیر:
1-آنتن دهی خوب(زیر بنای خونه 200 متر هست و میخوام تو همه اتاق ها وایرلس جواب بده چون بیشتر با گوشی وصل میشم)
2-قیمت مناسب.
با 40 یا 50 میتونم همچین چیزی گیر بیارم؟اگر نه با چه قیمتی؟
اشتراک گذاری زیاد واسم مهم نی چون یا با کامپیوتر میرم تو نت یا با گوشی.
یک پورت لن هم کافیه.
دوستان کسی درایور یو اس بی مودم 4پورت StarNet رو داره؟ اگه کسی داره واسم آپلود کنه خیلی ممنونش میشم. چون خیلی بهش نیاز دارم.ممنون
با سلام
میخواستم بدونم برای اینکه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن بجز مودم تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه و اینکه برای استفاده معمولی تو خونه چه مدل مودمی بخرم
احتمالا شما اسپلیتر رو سر راه مودم گذاشتید !نقل قول:
اسپلیتر رو بذارید سر راه تلفن خونه ؛ ببینید درست میشه یا نه !
یه مودم چند پورت کارتون رو راه میندازه !نقل قول:
یه TP-Link وایرلس بگیرید به نظر من بهتره !
سلام.
من وقتی 192.168.1.1 رو توی adress bar از my computer وارد می کنم به جای اینکه صفحه ای برای وارد کردن VPI و VCI بیاد اگه توی اینترنت باشم سرچ میکنه و اگر نباشم چیزی رو نمی اره.
ممکنه بفرمایید چه طوری میتونم VPI و VCI رو وارد کنم؟
(فکر کنم به همین دلیل هست که چراغ LAN (link به طور ثابت قرمزه ولی به اینترنت دسترسی دارم (adsl مخابرات))
مدل مودم:Huawei SmartAX MT800
ویندوز: XP SP 3
تشــکر.
درود
دوستان من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که هم کامپیوتر و هم لب تاپ رو بتونم بهش وصل شم (فک کنم همه ی مودم وایرلس این امکان رو داشته باشند) و قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه قبلا asus am602 داشتم که معمولی بود و وایرلس نداشت.شما چی پیشنهاد میدید؟
TP-TD8901Gنقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان محترم.
قصد خرید مودم وایرلس دارم با انتظارات زیر:
1-آنتن دهی خوب(زیر بنای خونه 200 متر هست و میخوام تو همه اتاق ها وایرلس جواب بده چون بیشتر با گوشی وصل میشم)
2-قیمت مناسب.
با 40 یا 50 میتونم همچین چیزی گیر بیارم؟اگر نه با چه قیمتی؟
اشتراک گذاری زیاد واسم مهم نی چون یا با کامپیوتر میرم تو نت یا با گوشی.
یک پورت لن هم کافیه.
قیمت دقیق رو نمیدونم قبلا ارزون بود الان رو دیگه نمیدونم
نقل قول:
درود
دوستان من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که هم کامپیوتر و هم لب تاپ رو بتونم بهش وصل شم (فک کنم همه ی مودم وایرلس این امکان رو داشته باشند) و قیمت مناسب و کیفیت خوبی داشته باشه قبلا asus am602 داشتم که معمولی بود و وایرلس نداشت.شما چی پیشنهاد میدید؟
در جواب هر دو دوست عزیزمون باید بگم که :نقل قول:
با سلام
میخواستم بدونم برای اینکه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن بجز مودم تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه و اینکه برای استفاده معمولی تو خونه چه مدل مودمی بخرم
اگه میخواید که هر دوتا سیستم رو با کابل به مودم وصل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه میخواید لپ تاپ با وایرلس وصل بشه :
TP-LINK TD-8101G
با درود
روی مودم Asus N10 چطور میتونم پهنای باند رو برای یوزر وایرلس تعریف کنم چون هر چی تنظیمات رو نگاه میکنم در قسمت SSID (تعریف یوزر)فقط 2 امکان برای bandwith وچود داره یکی Normal و یکی Low خودم با Lan وصلم و میخواستم مثلا پهنای باندم رو با یوزر وایرلس نصف کنم نمیدونم راهی هست یا نه؟
با سلام:
مودم tp link8811را کانفیگ میکنم اما به محض خاموش کردن مودم وروشن کردن مجدد ان اطلاعات سیو شده در مودم می رود ومن مجبور به تنظیم مجدد ان می شوم لازم به ذکر با تنظیم مجدد از نظر استفاده مشکلی ندارم .اتصال مودم با کامپیوتر با کابل usb است . از اهل فن تقاضای راهنمایی دارم . با تشکر
با سلام
اول این توضیح رو بدم که مانیتور من دارای دو ورودی هست که یکی را به PC و دیگری به PS3 وصل هست.
در حال بازی کردن با PS3 بودم و هدفون توی گوشم بود ، همچنین PC هم در حال دانلود کردن بود.
وقتی از PS3 به PC سوپیچ کردم متوجه شدم که کامپیوتر restart شده و ویندوز هم طی گزارشی بعد از بوت شدن سیستم دلیل این عمل را bluescreen اعلام کرد. وقتی سیستم بالا اومد شبکه به طور کل قطع بود و وقتی کابل شبکه رو وصل میکردم به سیستم انگار نه انگار ، علامت ضربدر در کنار ساعت نمایش داده میشد و همچنین پشت کیس ، قسمتی که کابل شبکه رو وصل میکنم هم چراغ سبز روشن و خاموش میشد و ثابت نمیشد ، چندین بار سیستم را restart کردم و همچنین درایور کارت شبکه را دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد ، برای بهبود مشکل سیستم را با linux mint هم بوت کردم ولی در لینوکس هم شبکه غیر فعال بود ، سیستم را خاموش کردم و برق پاور را قطع کردم ، کابل برق را هم از پاور کشیدم ، یک فوت هم توی پورت شبکه مادربرد کردم ، در کمال ناباوری سیستم را که روشن کردم همه چیز درست شده بود.
حالا میخوام بدونم دلیل این اتفاق چی بوده و آیا طبیعی هست؟
توضیحات:
Windows 7 32bit
MB = Gigabyte GA-MA770t-ud3
سیستم معمولا به طور شبانه روزی روشن هست و در حال دانلود و کلا استفاده از اینترنت ،از چند روز قبل از این اتفاق هم سیستم روشن شده بوده و خاموش نشده بود
مشکل همون فوته بوده ! :31:نقل قول:
کسی میتونه یه مدل مودم d-linkبا برد بالا وقیمتش معرفی کنه؟
جوری که از طبقه همکف تا طبقه چهارم جواب بده
میشه به یه خط دو تا مودم وصل کرد؟
جوابی برای این مشکل وجود نداره؟
---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:05 AM ----------
جوابی برای این مشکل وجود نداره؟
با سلام
مودم SIEMENS C-110 دارم + اینترنت پارس آنلاین
هر کاری میکنم که مودم به صورت اتوماتیک وصل بشه به اینترنت نمیشه!!!
چیکار باید بکنم
راهنمایی لطفا.........تشکر
اگر مودمتون رو به صورت PPPoE کانفیگ کردید و باز هم مشکل دارید ممکنه سرویس دهنده تون PPPoE رو ساپورت نکنه !نقل قول:
باتشکرنقل قول:
من به صورت کانکشنی میتونم وصل بشم
ولی به صورت اتوماتیک نمیتونم
با این حال ممکنه مشکل از سرویس دهنده باشه!!!؟؟؟
با سلام.آقا من تا امروز کانکت بودم امروز ظهر اومدم هرکاری کردم کانکت نشد که نشد.
این ارور رو میده the dns server isn't responding
ویندوزمم سون هست.سرویس شدم چه کنم؟
این ارور معمولا مربوط به اون طرفه، یعنی ISP یا مخابرات.نقل قول:
سلام
مودم روتر Planet مدل ADW 4401 دارم.مشکلم اینه که خیلی زیاد هنگ میکنه.موقع کار با اینترنت هنگش کمتره ولی وقتی از شبکه میخام فایل با حجم بالا کپی کنم حتی یه بار هم نتونستم فایل رو به طور کامل کپی کنم.بعد از هنگ بعضی وقت ها چراغ وایرلس خاموش میشه بعضی وقت ها هم روشن میمونه.
لود کردن تنظیمات دیفالت و آپدیت فیرم ویر هم افاقه نکرد.در ضمن با کپی از شبکه وایرد به وایرد مشکلی ندارم.مشکل فقط موقع کپی کردن از شبکه وایرد به وایرلس هست.
به نظرتون اشکال از چیه؟
به هسته لینوکس وارد بشید با دستور top ببینید چه باعث میشه هنگ کنهنقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟نقل قول:
این دستور پروسس های در حال اجرا رو نشون میده.
sl رو بزن 33
pppoe
دوستان من مودم دی لینک دارم در حالت pppoe مشکلی ندارم اما وقتی مودم رو میزارم رو حالن بریج و کانکشن میسازم ارور 651 میده که میگه the modem reported an error میشه راهنماییم کنید ایا تو ویندوز هم باید تنظیم خاصی انجام بدم؟(ویندوز 7 مودم وایرلس که با lan وصل میشم
نقل قول:
شما مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید.
فایروال ویندوز هم حتما غیر فعال باشه :20:
در مورد امنیت وایرلس روی مودم adsl
1-گزینه ssid broadcast فعال باشه یا نه ؟
بعضی ها میگن چون broadcast نداری امکان پیدا کردن شبکه برای شخص غریبه سخت هست
بعضی ها میگن چون اول کار لپ تاپ و ... خودم میخواد شبکه را پیدا کنه همین باعث میشه امنیت شبکه پایین بیاد
2-گزینه mac filttr فعال باشه یا نه ؟
3- security mode هم روی wpa2 تنظیم شده و با 32 حرف مخلوط
فقط اگه موارد دیگه ای هم باید در نظر بگیرم بفرمایید چون برام خیلی مهم هست
دوستان خواهشا هرکی بلده زود جواب بده دیگه کم اوردم
2 روزه سرعتم 32 بود شده 10 یا بایین از هر سروری هم باidmدان میکنم همونه از مرکز هم تست کردن مشکلی نیست از دو کامبیوتر هم تست کردم همون بود ولی وقتی مودم رو ریستارت میکنم به مدت 1 دقیقه حداکتر میشه بعد افت میکنه هر کی بلده خواهشا زود جواب بده از ویروس و فیروال هم نیس dlink2640u
سلام
میخوام یک مودم adsl خوب بخرم که 802.11N رو ساپورت کنه بردش هم خوب باشه.
به نظرتون linksys wag 120n خوبه؟
چه فرقی با e1200 داره؟
کدوم بهتره؟
چی پیشنهاد میکنید بگیرم؟
فرق استاندارد n draft با n در چیه؟
ممنون
من مودم HUAWEI دارم مدل MT800
چراغ ADSL LINK من که باید نور ثابت باشه ، به مدت 20 ثانیه ثابته و ارتباط من به اینترنت وصله ولی بعد از 20 ثانیه خاموش شده و بعد چشمک زن می شود تا اینکه دوباره ثابت میشود و اتصال من دوباره برقرار می شود
نکته اینجاست که زمانی که چراغ خاموش شده و در حال چشمک زدن هست کانکشن من متصل هست ولی سایتی را نمی توانم باز کنم
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
سلام
من یک مودم زیمنس دارم که تا به حال دوبار آداپتور آن سوخته است.
1-نمی دونم دوباره از مرکز مخابرات بخواهم که آداپتورش را برام عوض بکه یا یک فکر دیگری باید بکنم؟
2- فردی که اینترنت پرسرعت را برام راه اندازی کرد به تلفنش پاسخ نمی ده. برای گارانتی و رفع عیب باید با کجا تماس بگیرم؟
ممنونم
من مودم smc7904wbra4 دارم.چند وقت هست وقتی روشنش میکنم چراغ لینک مودم(آِّبی رنگ)مرتب چشمک میزنه وکانکت نمیشه.ممکن 2 ساعت چشمک بزنه تا چراغ ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه.
با مودم دیگه تست کردم .سریع وصل شدش.
میدونم ایراد از مودم هست ولی به چه قسمتی مربوط میشه؟نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
سلام من یه مودم tplink 8951 nd گرفتم ولی نصبش انگار تو ویندوز اکس پی انجام میشه . اگر میشه راهنمایی کنید توی سون چه جوری میتونم نصب و از وایرلس اون برای لپ تاپ یا گوشیم استفاده کنم ؟؟
سپاس
کانفیگ این مودم به ویندوز مربوط نمیشهنقل قول:
کابل لن رو از مودم میزنید به سیستم و از طریق زدن آی پی 192.168.1.1 با یوزر و پسورد admin وارد تنظمیات مودم شده و از طریق quick start مودم رو کانفیگ میکنید در زمان کانفیگ access point هم فعال باشه که با لپ تاب بشه از وایرلس استفاده کرد
اخه مشکلم اینه که این کد رو که میزنم چیزی نمیاره . کانکشن قبلی ویندوز هم نمی تونم پاکش کنم چون واسه نصب مجددش باید ویندوزم عوض کنم(مودم قبلیم این جوری بود)
حالا اگه روش دیگه ای هست ممنون میشم بگید
شما وقتی مودم با لن به سیستم وصله تو محیط cmd بنویسید ping 192.168.1.1 ببینید پینگ میخوره و reply میشه یا نهنقل قول:
مشکل کانفیگم حل شد . فقط اون قسمتی که گفتین واسه گذاشتن پسورد هست کدوم گزینش باید انتخاب کنم . اون سه تا گزینه اولی که این ارور رو میده : switch off qss
دیگه مجبور شدم گزینه چهارم رو بزارم .
و یه سوال دیگم این که وقتی وای فایم روشنه کسی نمی تونه پسوردش ه+ک کنه ؟ ( همون که تو صفحه ای پی مودم نوشتمش)