دوست عزیز نامحدود را درست کردن
نقل قول:
Printable View
دوست عزیز نامحدود را درست کردن
نقل قول:
عزیزم قبل از اینکه جواب بدی یه بار متن رو خوب بخون و بعد جواب بده ( بخصوص قسمت قرمز رنگ رو ) . حالا خوبه همشو رنگی کردم. من کی گفتم که شما داری تبلیغ میکنی ؟نقل قول:
دوست عزیز به من یوزور چی میرسه ؟ چه تبلیغی تو عکس ها هم مشخصه توی همه پسته ای قبل هم هر چی بوده نوشتم ؟
کسی داره پول میره 1024 یا بالاتر میخره صفا میکنه .
اگه همه قیمتها مثل هم باشن دیگه کیفیت سرعت به چه دردی میخوره ؟ بنده هم یک ماهی 256 نامحدود داشتم شب صبح 200 تا میدادش ولی پینگش زیاد نوسان داشت
الان که همه چی را درست کردن عالی شده ؟
کسی که 256 با 1024 یا 2048 میخره نباید فرقی داشته براش ؟
الان مخابرات واقعا عالی هستش البته بستگی به سرعتی که میخرید .
=========
در ضمن شما که خارج رشت هستی چطور شاتل را تست کردی که میگی بهتره ؟ یا با پست دیگران میگی ؟ تا خودت سرویسی را تست نزدی شایعه نکن .
بعدشم نخوردیم نون گندم / اما دیدیم دست مردم
حداقل 10 تا رفیق تو رشت دارم که شاتل داشتن و به خاطر اون قوانین عجیب غریبش و مشکلاتش فراری شدن و رفتن isp های دیگه. آدم که نباید خودش همه چیز رو تجربه کنه.می تونه به راحتی از تجربیات دیگران استفاده کنه.
بعدشم من گفتم مخابرات قاطی زیاد داره مثل الان- 256 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 ساعت خوب و 6 ساعت ناجور. 20 روز عالی و 2 روز قطع و ...... . به قول گفتنی بگیر نگیر داره. امیدوارم منظور من رو گرفته باشی.
نت شما نامحدوده؟نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من اندیشه دارم 256 روزها خیلی خوبه ولی شبها ... خودتون بهتر میدونین. یک شرکت به اسم گیلانت با تعرفه های نسبتا خوب داره تبلیغ میکنه میخوام نظر دوستان رو بدونم اگه ازش سرویس گرفتن یا شناخت دارن چون حقیقتا از اندیشه کلافه شدم این سایت گیلانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان از شما
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟نقل قول:
از لحاظ تئوری در بهترین حالت 64 و در بدترین حالت 6.4 :20:
باز از زبون یکی که داره باید شنید تو ایران تئوری جواب نمیده :31:
من 128 نامحدود میگیرم 15 تومن ولی سرعتم الان حدود 240 kbps هست !!! :27:نقل قول:
البته تو شهر ما دیگه مخابرات ثبت نام نمیکنه چون برای ثبت نام باید بریم پیش اندیشه و اندیشه هم طرف رو یه جور
میپیچونه که کلا بیخیال مخابرات بشه . به نظر من تو گیلان مخابرات از همه بهتره من الان تقریبا هر بازی یا فایل حجیم رو
نهایتا ظرف 1 روز دانلود میکنم . فقط خدا کنه همینطوری بمونه
کسی خبر از سرعت دامون نت بینهایت یک به یکش نداره ؟
من 1024 بینهایت اندیشه رو گرفتم سرعت دانلودش 124 کیلو هست بیشتر نیس
مگه شما رشت نيستي؟نقل قول:
دوستان از مخابرات نت بگيرم چند روزه وصل ميشه؟
واسه من 4 روزه ولی اگه بخوای کارشناس بیاری فک کنم بیشتر (7روز)نقل قول:
كارشناس واسه چيه؟نقل قول:
سلام
دوستان کدوم isp تو رشت خوبه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لابد واسه نصب و راه اندازی مودم. من که اندیشه ثبت نام کردم 6 روز طول کشید تا active شد.بعد هم درخواست کارشناس دادم.(نهایتا دو روز طول میکشه بیاد.)نقل قول:
مخابرات بعد از دو سه روز حال دادن پوکید!
تایم اوت و دیسکانکتو از این جور حرفا!:2:
کیفیت: شاتلنقل قول:
دانلود زیاد: اندیشه
کلا 2 جور ترافیک داره. یکی که بنا به نوع سرویست با تمدید دوباره شارژ میشه که اون با اتمام دوره اگه چیزی ازش مونده باشه می سوزه (مثلا 128 یک ماه 3 گیگ ترافیک داره) و ترافیک دیگه اون ترافیکی هستش که خودت میخری که اون با پایان دوره نمیسوزه و به دوره ی بعدت انتقال پیدا میکنه . ترافیک هدیه ای هم که میگیری فقط تا پایانه دورت اجازه داری ازش استفاده کنی. اون کل جریان ترافیک تو شاتل هستش.نقل قول:
این کار و میکنن که مجبور شی بدی پول نصب رو . شاتل درسته که پشتیبانیش خیلی عالیه و بسیار با حوصله جوابت و میدن اما شاتل پول نصب رو اجباری میگیره و به انتخاب شما نیست! :31:نقل قول:
اگه کارت طلایی داشته باشی پول نصب رو نمیگیرن.
اندیشه آشغال.
پول دوست.
پول پرست.
مودم 40- 50 تومنی رو 70 میندارن به مردم.
بخش کانفیگ مودم رو حذف کردن و مثل ندید بدید ها که انگار مدتها سرشون کلاه رفته، تا سوالی چیزی داشته باشی میگن کارشناس بفرستیم. 2 زار هم حالیشون نیست.
جدیدا شنیدم لپتاپ هم میفروشن اونجا. :2:
نه عزیز من انزلی هستم ولی نرخ مخابرات تو استان گیلان تو همه شهر ها یکسانهنقل قول:
بچه ها تعرفه های اینترنت مخابرات رو کجا میشه دید؟لینک دارین؟
ممنون
نقل قول:
از اینجا داداش:
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟
كلا ارزش داره از شاتل بيام مخابرات ؟
همونطوري كه مدونيد شاتل محدوديت دانلود داره
یعنی الان از بیرون مودم رو بخری و بخای سرویس اندیشه رو فعال کنی روش ، نمیتونی خودت کانفلینگش کنی؟نقل قول:
چرا بابا ربطی ندارهنقل قول:
مودم از خودشون هم بگیری می تونی کانفیگش رو خودت انجام بدی
فقط حواستون باشه اگه تو مراحل کانفیگ مشکلی پیدا کردین سریع نپرین دنبال کارشناس، تو همین انجمن درخواست راهنمایی بدین بچه ها هستن کمک میکنن.نقل قول:
من بیچاره ی از همه جا بی خبر،هرچه قدر با مودم ور رفتم درست نشد که نشد؛آخرش مجبور شدم 10 تومن پول مفت بدم.تازه دو روز اضافه تر هم معطل شدم.
حتی فکرش رو هم نمیکردم مشکل از vpi و vci باشه که اندیشه بهم داده!
نقل قول:نقل قول:
اونها دو تا vpi/vci بر حسب اینکه یوزر مخابرات باشی یا اندیشه بهت معرفی میکنن , 100% دو تا رو با هم میکس کردی و از معجونت کاری برنیومده.
کانفیگ تلفنی انجام نمیدن ولی راهنمائی برای کانفیگ انجام میدن. شاتل درسته که پشت تلفن خوب جواب میده ولی پولش رو قبلا ازت گرفته :دی
حامد توتالی vpi/vci اندیشه 8/35 هست اشتباه نوشتی.
کدوم مودم ؟ مارک / مدل ؟نقل قول:
سلام به دوستان ودشمنان
مدتی آمار خط 4 رو نداده بودم
البته منزل رو عوض کردم ولی باز خطه4 هستم و باز اندیشه :27:
ولی اینجا پینگ خیلی خوبه انگار تجهیزات تو خونمونه
ولی یه مورد که آزار دهندست اینه که قبلا دراثر قطع شدن اینترنت و وصل شدن مودم خودش دوباره کانکت میشد ولی الان بعد قطع وصل شدن باید مودمو روشن خاموش کنم(طی ماس با پشتیبانی)
که این مورد باعث شده مثلا اگه ساعت 3 صبح نت قطع بشه اون شب دانلود نتونم بکنم
نمیدونم این حرکت زشت عمدیه یا غیرعمد ولی خیلی بدم اومد
به محض اینکه adsl فعال شد زنگ زدم پشتیبانی،یوزر و پسوردم رو گرفتم. vpi , vci رو هم پرسیدمنقل قول:
گفن شما یوزر مخابرات هستید 0/35 هست.منم دو روز همین ها رو وارد کردم،حتی جابه جا هم تست کردم!!! (یعنی 35/0 ) ؛ الان 8/35 هستش و داره کار میکنه
همون دوستم که گفتم شاتل داره رو آورده بودم واسه کانفیگ،گفت اگه شاتل بودی تلفنی هم راهنمایی می کردن.
حالا اگه مثلا یه مشکلی پیش بیاد یا نیاز به راهنمایی بود زنگ بزنم شاتل جواب میدن؟(خودم اندیشه هستم)
معلومه خیلی سوختینقل قول:
بابا تو که فعال بودی اینجا کاش می پرسیدی ...
اشتباه تایپی شد . اصلاح کردمش ...نقل قول:
نوشته شده توسط [B
خونه اینترنت نداشتم،حوصله ی کافی نت رفتن رو هم نداشتم دیگه،از بس گشتم واسه راهنمای کانفیگ نفسم در اومده بود.نقل قول:
دیگه گفتم جهنم و ضرر
اصلا حواسم به انجمن و این حرف ها نبود.
یه تاپیک زدم واسه راهنمای مودم alfex wifi 2000 ،راهنمایی خاصی نشد.توضیحاتی که دادن همون چیزی بود که تو همه ی سایت ها و واسه همه ی مودم ها یکی بود.منم که نمیدونستم گیر کار کجاست...
به هر حال گذشت، عوضش یه راهنمای کانفیگ واسه همین مدل درست کردم که لااقل بقیه به درد من دچار نشن.
بخشید، من الان مشترک مخابرات هستم،کارشناس که اومد 8/35 وارد کرد. اندیشه مگه 0/35 نیست؟!نقل قول:
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟قيمتش چنده؟
خیر اندیشه 8 هست شاتل 0 ه.نقل قول:
منظورم این بود که کسی که مثلا اولین بارش هست میخواد بیاد ADSL بگیره و اطلاعی از قیمت مودم ها نداره، میاد اندیشه، اینها هم نامردی نمیکنن و قیمت خون باباشون رو میدن. بعد که طرف میره آمار میگیره میفهمه که عجب کلاهی سرش رفته. البته من خودم مودم رو واسه دوستانی که براشون ADSL گرفتم، خودم از بیرون تهیه و کانفیک میکنم.نقل قول:
در مورد کانفیک هم گفتم، قبلا یه بخشی بود تو اندیشه که مجانی کانفیگ میکرد. اما از ابتدای امسال اون رو حذف کردن. این بدرد افرادی میخورد که کانفیک بلد نبودن.
سلام من یه مشکلی دارم.من وایرلسمو فعال کردم. داییم تو اتاق دیگه وایرلسش میگیره ولی زمانی که من سیستممو روشن میکنم اینترنت چند ثانیه کار می کنه و بعد به کل قطع میشه میخواستم بدونم مشکل از کجاست!؟ راه حلش چیه!؟
من با مودم قبلیم هم چنین مشکلی رو داشتم!!
این مخابرات دیگه شورشو در آورده.سرعت رو 50 باشه هم مشکلی نیست اما این دی سی دیتا ، اونم هر چند دقیقه ، داره میره رو اعصاب. دیگر دوستان که مخابرات دارن ، مال شما هم تو دو 3 روز گذشته همین شکلی بوده؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من اندیشه دارم 256 روزها خیلی خوبه ولی شبها ... خودتون بهتر میدونین. یک شرکت به اسم گیلانت با تعرفه های نسبتا خوب داره تبلیغ میکنه میخوام نظر دوستان رو بدونم اگه ازش سرویس گرفتن یا شناخت دارن چون حقیقتا از اندیشه کلافه شدم این سایت گیلانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان از شما
................................