البته اگه اسمتون به لیست سیاه یا همون بلک لیست بره ممکنه با آپدیت جدید هم که میاد بن بشید هر چند که آفلاین آپدیت کنید:41:نقل قول:
البته اگه اسمتون به لیست سیاه یا همون بلک لیست بره ممکنه با آپدیت جدید هم که میاد بن بشید هر چند که آفلاین آپدیت کنید:41:نقل قول:
سلام دوستان
من قصد خرد ایکس باکس دارم لطفا بهترین مدل و قیمت رو بهم بگویید
مدل الیت با برد جسپر به قیمت 320تومننقل قول:
نقل قول:
firmware دستگاه رو باید آپدیت کنید .
بدید بیرون براتون آپدیت میکنن .
سلامنقل قول:
با دیسک اکتیوتور اجراش کنید مال قفلشه یا LT بریزید .
من همون روزی که رلیز شد رفتم مثل دیوونه ها خریدمش خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از روش کپی کردم بردم پس دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میگم که ببرم بیرون؟ یا این که این دیسک اکتیو کننده (wave 4) و آخرین آپدیت داشبورد ورژن (2.0.8955.0)
رو از پیناتا بخرم ؟
جفتش یه کارو انجام میده؟
کدومش؟
ممنون.:46:
ببرید بدید بیرون تا درایوتون را اپدیت کنن و خیالتون راحت بشه!نقل قول:
پس بیرون ببرم بهتره ؟
گفتم اینجوری دیگه دستگاهو با خودم نبرم اینور اونور
چقدر هزینشه ببرم بیرون
راستی چه فرقی بین آپدیت کردن بیرون :دی با این 2 تا دیسک هستش؟
هزینش حدود 8 تومنه.نقل قول:
فزقش با اون دیسکه اینه که اگه شما درایو را اپ کنید دیگه همه جور بازی (منظورم جدیداس) را میتونین بدون دردسر و کاره اضاقی اجرا کنید اما اگه ازون دیسکه استفاده کنید قبل از اجرای هر بازی باید اون دیسک را داخل درایو بزارید و بعدش بازی رو اجرا کنید که اگه اپ کنید دیگه این کار لازم نیست.
پس با اون دیسکه میشه حالا یه سوال دیگه
الان بخوام بخرم کدوم دیسکو بخرم اکتیو کننده یا آپدیت داشبورد یا هردو ؟
واینکه اون دیسک اکتیو کننده قبل از بازی باید چند دیقه تو دستگاه باشه ؟
و یه سوال دیگه اینکه این دیسکه :دی تا آپدیت بعدی تمام بازیارو جواب میده ؟
اگه نمیخواین درایو رو اپ کنید دیسک active iso رو بخرید و اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت هم ندارید اون دیسک اپدیت داشبرد رو هم یخرید.نقل قول:
دیسک رو که بزارید یه صفحه سفید میاد تا اون صفحه اومد دیسک را خارج کنید و دیسک بازی را داخل درایو بزارید.نقل قول:
واینکه اون دیسک اکتیو کننده قبل از بازی باید چند دیقه تو دستگاه باشه ؟
کودوم دیسک!!؟:31:نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه این دیسکه :دی تا آپدیت بعدی تمام بازیارو جواب میده ؟
کودوم اپدیت!!؟:31:
در اصل هر دو دیسک رو خودتونم می تونید رایت کنید و استفاده کنیدنقل قول:
اما در کل پیشنهاد من اینه که اگر تصمیمتون برای استفاده از دیسک Active ISO قطعیه شما دیسک رو از بیرون سفارش بدید
برای اجرای Active ISO چند شرط لازمه
1-داشبورد باید آپدیت باشه (حداقل ورژن 2.0.8955)
2-دیسک باید سالم باشه ( که اگه از فروشگاه های معتبر سفارش بدید مشکل نداره)
3-مهم ترین شرط اینه که IXtream کنوسل شما حتما باید 1.6 باشهدر غیر این صورت بازی ها اجرا نخواهد شد
تعداد زیادی از گیمر های ایرانی مثل خودم بعد از استفاده از Active ISO فهمیدند که فروشندگانی که ادعا می کردند IXtream 1.6 نصب کردند دروغ گفتن و در اصل 1.51 بوده و در صورتی که ما به لایو متصل می شدیم مساوی بود با بن شدن ما و البته این تنها مساله ایه که برای یه تعدادی از فروشندگان اصلا مهم نیست و اون انصافه !
لینک داشبورد رو اگر آپدیت نیست می تونید در گوگل سرچ کنید.بقیه ی کار سادست و با استفاده از یه دیسک یا فلش مموری و دانلود فایل می تونید داشبورد رو آپدیت کنید ! در صورتی که امکان دانلود رو ندارید می تونید دیسک آپدیت داشبورد رو خریداری کنید.pinata هر دو دیسک رو برای فروش گذاشته
وقتی دیسک رو در کنسول قرار دادید Play DVD رو که مشاهده کردید می تونید Active ISO رو خارج کنید و بازی رو در کنسول قرار بدید و اجرا کنید و به احتمال زیاد تا آپدیت بعدی باید جواب بده و مشکلی نداشته باشیدکد:www.pinata.ir
تنها مساله ای که باقی می مونه اینه که در صورت وصل شدن به لایو بن شدن شما 100 درصده
همون دیسک اکتیو کننده (wave 4) و آخرین آپدیت داشبورد ورژن (2.0.8955.0) از سایت پیناتا :دینقل قول:
البته اگر آنلاین منظورته تا حالا بازی نکردم
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
در صورتی که بخواین با این روش وارد LIVE بشید بن می شید
در خارج از فضای LIVE امکان بن شدن شما نیست (LIVE در اصل همون شبکه ی آنلاین Xbox 360 هست)
اما قبل از این یه پیشنهاد دارم که به این آدرس برید و ورژن داشبورد رو ببینید اگر 2.0.8955 بود دیگه احتیاجی به سفارش دیسک آپدیت داشبورد نیست
My Xbox = > System Settings => Console Settings
بعد میاید روی گزینه ی آخر که System Info هست اونجا دیگه لازم نیست انتخابش کنید
سمت راست صفحه ورژن داشبورد رو نوشته
ممنوننقل قول:
اما قبل از این یه پیشنهاد دارم که به این آدرس برید و ورژن داشبورد رو ببینید اگر 2.0.8955 بود دیگه احتیاجی به سفارش دیسک نیست
همون که گفتینو نوشته 2.0.8955
یعنی فقط دیسک اکتیو کننده رو بگیرم حالا ؟
خوب خدا رو شکر آخرین لحظه پس رو ویرایش کردم عجیب به دلم خورده بود بهتون بگم از کجا ورژن دشابورد رو چک کنید :31:نقل قول:
پس با این وجود تا الان یکی از شرط ها رو دارید فقط باید Disc Active ISO رو سفارش بدید
عیبی نداره 1500 فدای سرت :دی
پس از همون پیناتا سفارش بدم مطمئنه؟
از این لینک دیگه درسته؟
ممون ازت :40:کد:http://pinata.ir/index.php?page=shop.product_details&category_id=19&flypage=shop.flypage&product_id=346&option=com_virtuemart&Itemid=26
دوستان یه سوال...
Xbox قابلیت پخش فیلم رو داره؟؟؟ میشه روی هاردش فیلم ریخت؟؟؟ و اینکه Xbox های جدید با برد Jasper مشکل سه چراغ رو دارند هنوز یا نه؟؟؟
و مهمترین سوال؟ Xbox Live چیه؟؟؟ و قضیه بن شدن چیه؟؟؟
از همه دوستان متشکرم لطفا توضیح کامل بدید ممنون میشم.
بله دوست عزیز مطمئنهنقل قول:
و از همین لینک سفارش بدید
موفق باشید
بله دوست عزیز.قابلیت پخش فرمت های خاصی رو داره اما در کل پیشنهاد نمیشه باهاش فیلم ببینید چون DVD Drive حساسی داره و در اصل این یک کنسول بازیهنقل قول:
با استفاده از داشبورد جدیدی و استفاده از USB Hard Drive می تویند فیلم ها رو روی همین فلش مموری ذخیره کنید و به راحتی تماشا کنید و به این ترتیب به DVD Drive هم فشاری وارد نمی شه البته در همین حالت هم بیشتر از 4 ساعت پیشنهاد نمیشه که فیلم تماشا کنید ( به صورت متوالی)
اما Xbox هایی که با برد جاسپر عرضه شدن مشکل 3 چراغه شدن در اونها تقریبا به صفر رسیده و آمار خرابی زیر 3 درصد هست
Xbox Live فضای مجازی و آنلاین Xbox 360 هست که در اون می تونید به دانلود DLC بازی ها و خرید تم و ... و از همه مهم تر به انجام بازی های آنلاین بپردازید.با توجه به اینکه ما در ایران از دیسک های کپی استفاده می کنیم در صورت رعایت نکردن بعضی موارد بن خواهیم شد.بن شدن به معنای اینه که شما دیگه نمی تونید وارد LIVE بشید و از طرفی هارد هم بریک میشه که البته هارد رو می تونید بر گردونید اما دیگه نمی تونید وارد لایو بشید
در حال حاضر با Stealth Patch کردن دیسک ها (آموزشش در انجمن کنسول ها موجوده) می تونید به راحتی و بدون اینکه شناسایی بشید وارد شبکه ی LIVE بشید و از امکانات LIVE استفاده کنید.
برای انجام بازی های آنلاین به یک اینترنت ADSL با سرعت 128 یا256 و پینگ پایین نیاز دارید
شناسایی میشه و اون عکس فلش توی قسمت memory توی system setting میاد ولی خب وقتی transfer content رو میزنمنقل قول:
نوشته شده توسط samgun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان Flash توسط دستگاه شناسایی میشه ؟
میگه configure now ... میزنم میگه failed ...
نقل قول:
قبل از عرضه شدن این داشبورد جدید و حتی ورژن های قبلی این امکان هم بود قابلیت جدیدی نیست اضافه شده باشه ! من الان حدود دو سال هست wmv با رزلوشن های حتی 1080 یا 720 تو این کنسول به راحتی پلی می کنم از تو فلش .
با ورژن جدید داشبورد امکان سیو بازی ها و نصبش بر روی فلش مهیا شده است.
دوست عزيز شما ابتدا در كامپيوتر Volume lable فلش رو خالي گذاشته و بعد فلش رو به fat 32 فرمت كنيد.(quike format)نقل قول:
================================================== ==
دو تا سوال داشتم.
1. الان ميشه بازي هاي DLC رو به فلش منتقل كرد و به كنسول ديگه اي منتقل كرد؟
2. اون آپديته 5 مگي كه براي پخش divx اه رو ميشه رو فلش ريخت و به كنسول وصل كرد و با اون كنسول رو آپ كرد؟
سلام دوستان..
من یک سوال داشتم..
ایکس باکس من تو بازی فیفا 10و بخش منیجر مدش گیر می کنه..
قبلآ روی یک تیم خاص گیر می کرد..
مثلآ رئال رو که برمیداشتی تیم رو میچیدی تا میرفتی تو هنگ می کرد،ریست کردن و تلاش دوباره هم نتیجه ای نداشت و بازهم گیر می کرد..
جالب اینجاست که اوایل اینجوری نبود و کم کم اینجوری شد..
تو فیفا منیجر یک اتفاق عجیب میفته..
مثلآ وقتی می خوام برم تو مسابقه تا مسابقم رو انجام بدم مینویسه شما به اندازه کافی بازیکن نداری و نمیتونی بازی رو انجام بدی،من بار اول فک کردم شاید بازیکنم دو اخطارست،رفتم تو منیج تیم یهو هنگ کرد،دفعه بعد زدم فورفیت مچ یا همون انصراف از مسابقه و نتیجه 3-0 به نفع حریفم شد بازی بعد با خودم گفتم حتمآ دیگه الان کارت قرمزم بخشیده شده اما دیدم بازهم میگه بازیکن نداری و هربار دیگه هم سعغی کردم یا باید 3-0 به نفع حریف میزدم یا منیج تیم و هنگ..
رفتم یه دی وی دی دیگه ام خریدم اما بازم نشد که نشد و جالب اینجاست که مثلآ اگه تو قسمت ترنسفر و لود کردنش هنگ می کرد با دی وی دی جدید هم همونجا هنگ می کنه..!!
چه کنم؟؟
مشکل از کجاست؟؟
سلام منم روی چند کنسول دیگه همین مشکل رو دیدم و نمی دونم از چیه!نقل قول:
سلام دوستان..
من یک سوال داشتم..
ایکس باکس من تو بازی فیفا 10و بخش منیجر مدش گیر می کنه..
قبلآ روی یک تیم خاص گیر می کرد..
مثلآ رئال رو که برمیداشتی تیم رو میچیدی تا میرفتی تو هنگ می کرد،ریست کردن و تلاش دوباره هم نتیجه ای نداشت و بازهم گیر می کرد..
جالب اینجاست که اوایل اینجوری نبود و کم کم اینجوری شد..
تو فیفا منیجر یک اتفاق عجیب میفته..
مثلآ وقتی می خوام برم تو مسابقه تا مسابقم رو انجام بدم مینویسه شما به اندازه کافی بازیکن نداری و نمیتونی بازی رو انجام بدی،من بار اول فک کردم شاید بازیکنم دو اخطارست،رفتم تو منیج تیم یهو هنگ کرد،دفعه بعد زدم فورفیت مچ یا همون انصراف از مسابقه و نتیجه 3-0 به نفع حریفم شد بازی بعد با خودم گفتم حتمآ دیگه الان کارت قرمزم بخشیده شده اما دیدم بازهم میگه بازیکن نداری و هربار دیگه هم سعغی کردم یا باید 3-0 به نفع حریف میزدم یا منیج تیم و هنگ..
رفتم یه دی وی دی دیگه ام خریدم اما بازم نشد که نشد و جالب اینجاست که مثلآ اگه تو قسمت ترنسفر و لود کردنش هنگ می کرد با دی وی دی جدید هم همونجا هنگ می کنه..!!
چه کنم؟؟
مشکل از کجاست؟؟
اما برای اینکه حل بشه شما برو تو قسمت ادیت و squad رو رست کن... برای اینکه تو منیجر مد ه مشکلی پیش نیاد برو تو قسمت team management و اون Assistant Coach رو on کن!
ممنون اما یه مشکلی هست..
همونطور که گفتم وقتی رو منیج تیم میرم هنگ می کنه..
نه شما تو قسمتی که ترکیب رو میچینی نرو ...تو همون صفحه اول منیجر مد برو تو قسمت team management و بعد روی گزینه سوم Assistant Coach برو و اون رو on کن. تا اینجا که نباید گیر کنه دیگه..نقل قول:
ممنون اما یه مشکلی هست..
همونطور که گفتم وقتی رو منیج تیم میرم هنگ می کنه..
من هم دو سه بار تو بازي هنگيدم :31:
دو بار تو BC 2 هنگ كرد و منم ديگه نرفتم سراغش !
يك چيز جالب هم اين كه من نميتونم Geow 2 رو روي هارد نصب كنم !!
مشكل از كجاست
موقع بازي بدون نصب روي هارد هيچ مشكلي نداره و هنگ نكرده ولي موقع نصب بر روي هارد يك پيغامي ميده و كنسل ميشه ...
همون دیگه،من تا میزنم منیج تیم هنگ میکنه..نقل قول:
البته الان یه تیم ساختم هم برم خونه اسیستشو آن می کنم..
اسیست چه کمکی می کنه؟؟
من هنوز نقشش رو نمیدونم..
سلام
خوب همون تور که میدونید GEARS OF WAR 3 تاریخ خورده
دیروز تو لایو بودم تریلرش واسه دانلود بود . خیلی حال کردم و سریع دانلودش کردم خیلی قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تریلرکد:http://www.gamersyde.com/download_gears_of_war_3_1080p_trailer-14972_en.html
سلام دوستان من تازه ایکس باکس خریدم زیاد بهش وارد نیستم
میخواستم بدونم اون هدفون که باید به دسته وصل بشه چکار بکنم که صدا ازش بیاد چون من تلویزیون lcd ندارم مجبورم با مانیتور کامپیوترم بازی کنم که مشکل صدا دارم مجبورم از اون استفاده کنم اونم وقتی وصل میکنم صدا نداره تو تنظیمات هم چیزی نداره که صداش در بیاد
و یه چیز دیگه بازی اسپرینتل سل یکم از بازی رو میرم جلو وقتی میره بیست سال قبل پیش بچه اش گیر میکنه بعضی وقتا هم که دی وی دی رو میزارم داخل اجراش نمیکنه و میگه یا تمیزش کنید... ایا این مشکل کنسوله یا بازی چون تیکن 6 رو هم رو یه سری افراد که میرم گیر میکنه ولی بقیه رو راحت میاره
فكر كنم این هدفون ها فقط برای live باشه: دی
راستی عجب تریلر خفنی GOW3 داشتش: دی
كفم برید مخصوصا كه یه زن بهشون اضافه شدش(احتمالا برای كسایی كه از سرعت ماركوس خسته شدن با این حاج خانوم سرافراز میشن: دی)
لطفا راهنمایی کیند برای گرفتن صدای دالبی از xbox باید از Audio Adapter استفاده کنم؟ مدل سینما خانگی هم sony f500 هستش و قیمت Audio Adapter ?
این مربوط میشه به جنس دیسک ها و بد رایت شدن بازیها.نقل قول:
دیسک بازی شما خراب هست و درست رایت نشده.نقل قول:
به خدا خالیه ... به غیر از fat32 چیز دیگه ای نداره (fat خالی) !!!:19:نقل قول:
خوب اگه فقط توی این بازی این مشکل به وجود میاد دیسکتو عوض کن ...نقل قول:
گفتی manager mode ... امروز با تیم میلان قهرمان شدم ... نامرد از اول تا آخر روی world class بود ،آخرش فقط
45 تا آشیو به خاطر اینکه تو کل فصل هیچ بازی ای رو sim نکردم داد ... فیفا چه قدر کم آشیو میده !!!
یکی از آشیو هایی که به راحتی میتونید آزاد کنید اینه : play over 50 hours ...
با فت خالی هم یه امتحان بکنید (با فت 32 فرق داره) یه تلاشی هم با NTFS بکنید .نقل قول:
با چند تا فلش دیگه هم انتحان کنید ، گویا هر فلشی رو قبول نمیکنه .
من با مال CNMemory مشکلی نداشتم .
فقط fat32 داره !!!نقل قول:
خیلی ممنون میلاد جون ... درست نشد که نشد ... شرمنده اگه زحمتتون دادما !!!:31:
سلام دوستان
این صفحات این تاپیک چه تند تند جلو میره:31:
در مورد فلش بگم که من حتی مموری گوشیم رو هم وصل کردم بعد از تبدیل روش امتحان کردم جواب میده
در مورد dlc ها هم تا الان کسی نتونسته جواب بگیره البته فکر هم نکنم بشه چون قبلا هم میتونستن روی هارد اطلاعات بریزن ولی دیده نشده کسی dlc بریزه ولی با این حال باید امیدوار بود:8:
بابا این چه کانفیگیه؟:31: 969مگ حجم اشغال شده بعد از کانفیگ کردن مموری !!!!
چه خبره !!! مگه ویندوز سون نصب میکنه؟؟!!:13:
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
وقتی ان لاین میشه خودش اتوماتیک صداش میاد؟؟؟ آتلاین چطوری باید صداشو فعال کرد نامرد حداقل یه صدایی نمیده برا دل خوشی (آفلاین) یه هدفون خفن داشتم اگه جواب میدا میخواستم اونو بزنم بهش:8:نقل قول:
سلام دوستان
گفتم بد نیست قضیه هارد 250 مگی ایکس باکس لیمیتد رو که مشکل داشت و با گارانتی لادیز بود رو خدمت اقا رضای عزیز و دیگر دوستان بگم.
پس از چند بار پیگیری از 1/8 تا دیروز بالاخره زنگ زدند که هارد حاضره
امروز رفتم لادیز
هارد با هارد وسترن 250 با گارانتی سازگار تعویض شده بود.تحویل دادن البته بدون هزینه. منتها مقداری تم های اون پاک شد و هم چنین تعدادی البوم اواتار
ای تمها رو از کجا میتونم گیر بیارم که مشکلی ایجاد نشه.؟
موفق باشید