دوستان عزیز من بازی رو biohazard رو البته همون اوایل که اومد خریدم و تمامش کردم اما نمیدونم نسخه اصلی اومده یا نه؟ و اگر اومده ارزش داره بخرم و دوباره بازی کنم یا فرقی با biohazard نداره?!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
دوستان عزیز من بازی رو biohazard رو البته همون اوایل که اومد خریدم و تمامش کردم اما نمیدونم نسخه اصلی اومده یا نه؟ و اگر اومده ارزش داره بخرم و دوباره بازی کنم یا فرقی با biohazard نداره?!!!!!!!!!!!!!!
در باره نسخه اصلی چیزی نمیدونم ولی اینو میدونم نسخه اروپایی فرقی با biohazard نداشت و فکر کنم اون نسخه که تو امریکا عرضه شد گرافیکش با نسخه های دیگه فرق داشت.نقل قول:
در هر حال با نصب پچ گرافیک بازی بالا میره که من پیشنهاد میکنم پچ رو دانلود کن و نصب کن که رو گرافیک بازی خیلی تاثیر داره.
اگه خواستی پچ رو دانلود کنی اینجا توضیحات و لینک دانلود هست
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1029364&postcount=895"
ممنونم نازنین
سلام
re4 با PS2 بازی میکردم
حالا اومدم رو PC
قبلا بازی کرده بودم با این سیستم
مشکلی نبود
حالا میخوام با سیو یکی دیگه ای بازی کنم، ولی وقتی میره تو دهکده، دیگه چیزی دیده نمشه
پچ هارم دانلود کردم، هر دو تا رو
تصویر صاف میشه ولی سرعت ندارم
چی کار کنم؟
حل شد
ممنون!!!!
خواهش میکنمنقل قول:
مگه تقصیر ماست که شرکت capcom هنوز نسخه pc اویل 5 رو بیرون نداده.........نقل قول:
جالب بود...........نقل قول:
یعنی اگه یه وقتی ( زبونم لال ! ) Capcom تعطیل بشه شما هی میشینی RE4 بازی میکنی ؟!نقل قول:
مگه تقصیر ماست که شرکت capcom هنوز نسخه pc اویل 5 رو بیرون نداده.........
عزیزم اگه RE5 هم بیاد بازم باید بشینی RE4 بازی کنی چون واسه PC خبری نیست !!!
بله....../
اينجا چه خبره؟:31:نقل قول:
اميدوارم اينطوري نشه:19: ولي كلا بازي هاي اويل طورين كه دوست داري بازم بازي كني مثلا من همين چند هفته پيش نسخه ي يك رو دوباره بازي كردم اگر اين بازي تا نسخه ي 9 هم بياد باز من اين شماره رو بازي ميكنم!!!!!!!!:27: