پیام دادم گفت مال دو ماهه قبله که موجود نداریمنقل قول:
Printable View
پیام دادم گفت مال دو ماهه قبله که موجود نداریمنقل قول:
تو واتس اپ پی ام دادم بهشون موجود نداشتن،گر چه این دوست من کلا عادت داره جنس دست دو نمیخره حالا هر چی میخواد باشهنقل قول:
بله الان قیمت این مودم خصوصا برا اپراتور ایرانسل از 1100 تا 1400 متغییر هست و امروز هم رسیده به 1650 تومن :n03: . پایین که نمیاد بالا هم میره . کلا دیگه خود نمایندگی ها هم ندارن من خودم سه جا رفتم گفتن دیدی سلام برسون و یکی هم همون قیمت 1400 رو داد . اسیاتک هم از این مودم داره از نمایندگی 20 تا سفارش گرفتم دونه ای 1100 بهم دادن و ملت رو هوا بردن . خصوصا ماینرها دنبال این مودم هستن . الان زیر 1000000 فکر نکنم جایی این مودم رو بدن مگر اینکه انصاف داشته باشن .نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه رو این مودم با فریمور 196 ایرانسل DNS ست کرد ؟؟ :n13:
کسی امتحان کرده ببینه ورژن 197 مبین نت انلاک میشه یا نه ؟
بله امتحان شده نمیشه کلا از 196 به بعد انلاک نمیشهنقل قول:
سلام.
مودم مبین نت انلاک دارم ورژنش 192 جدیدترین اپدیتش چیه الان؟؟
سلام دوستان،من میخوام مودم فیوژنم رو بفروشم،دوتا سوال داشتم
من ی سال ازش استفاده کردم و کاملا سالمه،چند بدمش خوبه؟
آیا باید برای فروشش باید برم نمایندگی برای انتقال؟
خبر بدون سیم کارت میفروشید و نقل انتقالی نمیخواد . 750 تا 800 میتونید راحت بفروشید . در حد اک رو میدن 900 تا 950 تومن .نقل قول:
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ، ممنوننقل قول:
فریموری که لینک دادید رو باید دوباره سیم لحیم کنم تا بتونم فلشش کنم؟
ی نکته ی جالبی وجود داره کلا وقتی بارون میاد td قطع میشه مشکل مودم هم اینه که وقتی قطع میشه دیگه خودش وصل نمیشه باید ریستش کنم خودم هم فک میکنم مشکل از همین فریموره ، الان این لینکی که دادید 195 اونی هم که فلش کرده بودم 196 بود ، این دو تا چه فرقی با هم میکنن؟ این 195 استیبلترین فریمور هست؟
بازم ممنون