پس مبارکتون باشه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پس مبارکتون باشه
نقل قول:
اگه کسی از دوستان میدونه تو تبریز کدوم مناطق ساپورت میشه بگه ممنون میشم
تبریز به صورت جزیره ای تو یه سری جا ها ارایه میشهنقل قول:
مثل ولیعصر، ولیعصر جنوبی، پرواز، گلشهر، آبرسان، رشدیه، یه قسمت هایی از زعفرانیه رو تازه فیبر کشیدن و بقیه مناطق هم ممکنه یه سری جاهاش فیبرکشی شده باشه که باید مراجعه کنین مخابرات منطقه برسی کنن. یه راهش هم خرید از رسانت هست. صبح زنگ بزنین بهشون بگین براتون بررسی کنن
سلام. از لحاظ سخت افزاری بله حتما باید مودم هم برند دستگاه OLT مخابرات باشد.نقل قول:
سیستم سوییچ ترمینال فیبری که در هر مرکز نصب هست به این صورت هست که وقتی ONU (مودم فیبر) رو شما در منزل وصل میکنید باید در ترمینال مخابرات Detect بشه و تنظیمات و کانفیگ نرم افزاری بشینه روی دستگاه. به همین خاطر حتما باید یک برند باشه و حتی برخی مدلها از همون برند سازگاری بیشتری دارن. بنا براین حتما مودم پیشنهادی هممون مرکز رو خریداری و نصب کنید.
من تو برج هستم و اینترنت فیبر دارم فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی با تلفن خونه به 2020 زنگ میزنم نمی تونم داخلی بگیرم.. با شر کت های دیگه مشکلی ندارم
یه نفر بهم گفت باید تو مودم تنظیمات بزنی... کسی هست بتونه راهنمایی کنه .. یا از تنظیمات مودم قسمت تلفن اسکرین بزاره..
مدل مودمم هواوی HG8546M هست..
دوستان توصیه من به شما اینه که به حرف های اپراتور پشت باجه اهمیتی ندید.
یک مشت مفت خور هستند که عین طوطی چرت و پرت هایی که بهشون گفتن رو تحویل مشتری میدن.
برای این که بخواید کارتون راه بیفته با کسی صحبت کنید که حداقل کاره ای باشه و قدرتی توی محل مخابراتیتون داشته باشه. (رئیس مرکز یا هر سمت بالاتر از اپراتور پاسخگویی)
اپراتور های پاسخگویی انگار همیشه طلبکار پدر مشتری هستند.
من رفتم با ريیس مرکز صحبت کردم و گفت ما اصلا نمیدونستیم نزدیک شما باکس FAT وجود داره =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
گفت میایم برای بازدید و باهاتون تماس میگیریم . دوباره فردا میرم که ببینم چی شد
نقل قول:
دقیقا ! کارمند های مخابرات اونجا هستن که فقط کار شما را راه نندازن .
اگر های وب و شاتل بهتون میدن ، اصلا سمت مخابرات نرین .
این سرعت من که استارلینک ایلان ماسک هم لنگ میندازه جلوش :
این هم پینگ من تا گوگل
چقدر پینگ زیبایی داری :))
من واقعا اپراتور چرند تر از شاتل ندیدم به عمرم. و با خودم عهد کردم که با دیال آپ کار کنم، با شاتل نه
آذرخش های وب هم فقط توی عظیمیه کرج فعاله و هیچ جای دیگه سرویس دهی نداره .
به هر حال امروز رفتم مخابرات و گفتش اگر هزینه سیم کشی از FAT تا خونه رو تقبل میکنی پیمانکار بفرستم کارتو سریع راه بندازه بره
هزینه هر متر کابل کشی فیبر رو ۱۰ تومن اعلام کردن
مودم هم گفتن که تجهیزات منطقه مخابراتی شما روی مودمهای FiberHome ست اپ شده
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه که آیا مودم FiberHome AN5506-04-FS مودم مناسبیه؟و پورت گیگابیتی داره ؟
قضیه پچ کورد و اینجور چیزا چیه؟ اصلا چه توصیه ای دارید برای راه اندازی و سر کله زدن با پیمانکار؟
عجب سرویسی شما کدوم شهر و منطقه هستی ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
قیمت هر متر کابل دراپ دو کور، دو مهار 2 تومن هست. چه خبره 10 تومن ...
توصیه میکنم از سایت تهران فیبر هم اقدام به ثبت نام کنین. بعدش پیگیری کنین ازشون
برای فیبرکشی، مرکز مخابرات اصلی، خودش اکیپ میفرسته ولی خوب چندماهی ممکنه طول بکشه چون پیمانکارهاشون محدوده.
الانم خود سایت مخابرات طرح سیم کشی رایگان رو داره.
من تجربه ای که داشتم این بود که مراکز مخابراتی درکل هیچ کاره هستند چون فیبر یه قضیه متمرکز هست و ربطی به مرکز نزدیک شما نداره. بعد از ثبت نام و رسیدن نوبت شما، نقشه اتصالات رو میدن پیمانکار و ایشون میاد برای شما اجرا میکنه.