چون یه روزی جنگل بوده یا میشه!نقل قول:
تکرار سوالات قبل...
Printable View
چون یه روزی جنگل بوده یا میشه!نقل قول:
تکرار سوالات قبل...
کی گفتن نگفتن دیگه من که یادم نمیادنقل قول:
چرا مدیرا و گنده های انجمن نمیان اینجا بابا یه زمانی خیلی کله گنده داشت این تاپیک
چون وقت ندارن....بعد وقت ندارن....تازشم وقت ندارن!:دینقل قول:
ببینید بنده بیست گیگ اینترنوت دارم میخوام متال گیر سالید وی را بگیرم.چهار تا 8 صبح رایگانم.چگونه بگیرم که یک 5 گیگی برایم بماند.دوم بعد از دانلود ریپکه ضایعی نباشد تا ضایع شویم برای نصب؟:n18:
شما حجمـ بازی متال گیرو بگو یا اینکه لینک سایتی که میخای ازش دانلود کنی رو بزاری بهتره ( لینک صفحه بازی )نقل قول:
سرعت میانگین دانلود شبانه رایگانتمـ بگو
بعد یه جوری برات توضیح میدمـ که هیچی ازت مصرف نشه چه برسه به 15 گیگ :n04:
چون روش و نوع دانلود از هر جایی فرق میکنه بستگی به نوع و تعداد پارت ها و سرعت شبانه ی شما :n41:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سبک بازی استراتژیکیو بیشتر میپسندی با فکری و کارتی ؟! ( انتخاب بین این 2 تا )
فکرینقل قول:
کشور مورد علاقه ؟(خودم المان)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ایول ایول منم آلمان به خاطر مردمشون ( خیلی خونگرمن من باشون در ارتباط بودم )نقل قول:
و به خاطر سطح علم و خلاقیتشون و همچنین بازی های آنلاینشون که تو دنیا اولن
تازه فوتبالشونو که دیگه هیچی (7-1) برزیلو زدن ( شیاد به خاطر نبود نیمار ! نمیدنم ! :n41:)
که بعد از این فاجعه شهردار آبادان اسم آبادانو از آبادان برزیلته به آبادان آلمانته تغییر داد ! :n09: ( خبر اصلی در پیوست !!! )
البته مردم تونس (tunisia) ( کشور شمال آفریقا ) از اونا هم خونگرم ترو مهربون ترو باحال ترن ولی نه فوتبال دارن نه علم و نه تکنولوژی و نه بازی آنچنانی ! ( چند تایی دوست تونسی داشتم تا حالا )
البته دریاشونمـ قشنگه مثل ما انواع و اقسامـ شرکتای خصوصی و دولتی نیومدن تصاحبش کننو وقتی 1 روز کامل به زور دنبال دریا میگردی یه جای لجنیو با ورودیی 10 تومن بندازن بهت :n04:
اگه تو نقشه دقت کنید تونس جنوب آلمانه البته فاصله دارن یه دریا هم هست بینشون ! ( تا اونجایی که یادمه اینطوری بود ) :n41:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از چی بیشتر میترسی ؟ ( تخیلی نباشه :n23:)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیوست: :n38:
همین الان بچه های آبادان در پیامی رسمی اعلام کردند بخاطر باخت 7-1 به آلماندیگه آبادان برزیلته نیست !! " آبادان آلمانته ! " : )))
ارتفاعنقل قول:
اهل کجایی ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شیرازی که در سیرجان زندگی مینماید
چرا باتری موبایل زمانی که بهش نیاز داری تموم میشه؟
داداشی تو که این سوالو قبلا جواب داده بودینقل قول:
البته منعیم نیست دوباره جواب ندی :n39:
اشکال نداره بزار ما باز نامفهوم بمونیم :n09:
+
نه من یه بار بهش نیاز نداشتم تموم شد
به جان خودم :n19:
دلیل دومشم اینه که شما 24 ساعت بهش نیاز داری بنابر این هر وقت تموم بشه هم بهش نیاز داشتی قطعا ! :n09:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از کی تو این انجمن بیشتر خوشت میاد ؟! :n40:
بیشتر رو نمیدونم ولی الان کسی که تو ذهنمه و بدم نمیاد ببینمش و بیشتر باهاش اشنا بشم Mehrshad-msv هستنقل قول:
چرا سوال سخت میپرسید؟
پ ن : Mehrshad-msv@