سلام به همه . بعد از 5 ماه دوري من برگشتم . هنوز هم W810 من بخوبي كار ميكنه !! :31: موفق باشيد .
Printable View
سلام به همه . بعد از 5 ماه دوري من برگشتم . هنوز هم W810 من بخوبي كار ميكنه !! :31: موفق باشيد .
به احتمل زياد در اين مورد زياد صحبت شده . منو ببخشيد ولي چطوري ميتونم گوشيمو از اينترنت آپديت كنم و بعد از اينكار چه تغيراتي ميبينم و آيا اصلا نيازي به اينكار هست ؟ ممنون ميشم
من R4ek001 رو نصب کردم، خوبه به شرطی که فارسی رو نخوای! البته Sms های دریافتی رو می تونید
بخونید ولی نمی تونید تایپ کنید!
مرسی حمید جان.فقط یه سوال.نقل قول:
گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟
یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
ممنون.
با سلام
دوستان w810i حالت Answering داره ؟
با تشکر:11:
بفرمایید دوست گرامی : :11:نقل قول:
یک ساعت طول کشید تا آپلود بشه : پک R4EA031 شامل Main و FS و Restor file و فایل کاستامایز فیرمویر:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40: :40: :40: :40:
وقت بخیرنقل قول:
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم:19: :41: :13: :13: :19:
مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی ...تو همون تاپیک صدای w810 جوابتو دادمنقل قول:
نقل قول:
قسمت قرمز درسته...
اما قضیه فایل restore یه چیز دیگست..برای نفوذ به فایلهای سیستمی گوشی با فار منیجر تو قسمت آخر که قبلا main رو فلش میکردیم حالا به جای اون فایل restor رو فلش میکنیم تا رجیستر نپره....گرفتی؟
در هر حال اگه میخوای سریال گوشی رو اصل کنی اول با باکس فلشش کن .....بعد خودتم میتونی فلش کنی...