نقل قول:
:27::21::27::27::27:
Printable View
نقل قول:
:27::21::27::27::27:
دلم تنگ شده بود براى اينجا!
امين خان، من هر چى دنبال SkyStar ساخت كره ( و نه چينى) مىگردم گيرم نمىياد... شما جايى سراغ دارى؟
◙
سلام بچه ها ، خوبید؟
خوش اومدی Balrog جون
سلام و علیک
منم دوباره پیدام شد تو پیسی ورد.
یه همسایه داریم شهرضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشریف دارند.آدرس این تاپیکو بهش دادم به زودی ملحق می شه.
یه چیز دیگه می خواستم بگم یادم رفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن
خدا حافظ
کمک!!
:19::19:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=236455
سلامنقل قول:
برای اینکه DVD بخونه باید کابل 16 سیمه بهش وصل کنی .
شما کابل 8 سیمه بهش وصل کردید که فقط سی دی میخونه .
سلام کابل رو غیر دادم ولی اولش نخوند.در ضمن سیدی رام و سیدی رایتر هم دارم اونا رو هم وصل کردم کامپیوتر رو restart کردم محتویات رو تا الان شناخته ولی هنوز اجرا نشده.نقل قول:
ما که نفهمیدیم چی شد :31:نقل قول:
تو پی ام تشکر کردید گفتید درست شد اینجا می گید درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گیج شدم شخصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گفته از قبل اینه که درست بشه. درست شده ولی بعضی dvd ها رو نمی خونه!!!نقل قول:
ما که نفهمیدیم چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پی ام تشکر کردید گفتید درست شد اینجا می گید درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گیج شدم شخصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
T-GATE رو نمی خونه. ولی Datawrite رو می خونه!!
نقل قول:
سلام عزيز.....
ببين كلا ديگه skystar2 v2.6 توليد نميشه...
شما ميتونيد skystar2 2.8a بگيريد كه خيلي بهتر از ورژن قبليش هست و همچنين كره اي هم هست و دو جعبه اي هم هست.........
اگر دوست داشتيد بگيد تا بگم براتون از تهران بفرستند
در ضمن خدمت دوستان عزيز بايد عرض كنم كه كانالهاي MULTIVISION از پكيج TPS از ماهواره HOTBIRD خدا حافظي كردند........
حال بايد منتظر كل اين پيكج باشيم و ببينيم كه اين بالا سر كل پكيج مياد يا نه...........