دوستان میخوام از آسیاتک بیام های وب کیفیت و سرعت چطوریه ؟ شما ها راضی هستید ؟ میخوام یکی از طرح های محدود با دانلود شبانه رایگان رو انتخاب کنم , سرعت وبگردیش خوب هست ؟
Printable View
دوستان میخوام از آسیاتک بیام های وب کیفیت و سرعت چطوریه ؟ شما ها راضی هستید ؟ میخوام یکی از طرح های محدود با دانلود شبانه رایگان رو انتخاب کنم , سرعت وبگردیش خوب هست ؟
دوستان یه خبر خوش...
طبق تست هایی که من گرفتم این مسیر جدید فرانسه و مسیر تقویت شده اذربایجان:n02: همانند مسیر روســیه از پتانسیل سرعتی بالایی برخوردار هستند..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با جزیره هــولو:n02:(مسیر بسیار دور) هم عالی بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در بقیه ساعات روز سرعت با مشکل مواجه بشه اون بر میگرده به پهنای باند های وب..ولی امیدوارم مشکل کندی سرعت در ظهر هم بر طرف شده باشه:n01:
پینگ هم بحثشو نکن حرف نداره..حتی از پینگ مسیرروسیه هم کمتره:
دانلود شبانه هم امشب نسبت به روزای قبل خیلی بهتر بود...دو هفته ای بود که سرعتم به 300 نمیرسید:n02:
ساعت اول یکم خراب بود و من نزاشتم دانلود بزارم ولی در دوساعت بعدی تونستم 2.5 گیگ بقول اقا هادی بریزم...:n02:
در اخر بگم امیدوارم مخابرات دوباره طمع نکنه این مسیر جدید فرانسه و ایتالیا رو کش بره:n02:
شهید زارعی !نقل قول:
من هم زارعی ام...نقل قول:
ببينيم چه ping time اي ميگيريم...
كجاي بلواري؟
قبلا چي داشتي...
datak داشتم...
جمع اوري زدم اول صبح...
چند روز ok ميشه؟
پرچم 200 متري استقلال ام كه بعلهههههه...
xD
درود
چند هفته ای هست که بعد از ظهرها حدود ساعت 3 و 7 عصر چراغ اینترنت من قرمز هست و یا قطع و وصل میشه
زنگ زدم به پشتیبانی میگه خططون مشکلی نداره و از مودم هست یا باید تنظیم مودم رو از pppoe به Bridging تغییر بدی
می خواستم ببینم کسی دیگه ای این مشکل رو نداره ؟
ضمناً راهنمایی کنید چطوری تنظیم مودم رو به Bridging تغییر بدم
شما اول یه چیزی رو چک کنیدنقل قول:
تو قسمت تنظیمات مودم ببینین اسم سرویس دهنده یا ISP رو وارد کردین یا نه
اگر وارد کردین جاشو خالی بزارین و اسم ISP رو پاک کنین.
نیم ساعت تا انتخاب واحد دانشگاه وقت دارم، کل اینترنت تهران قط شد :دی :n27:
سلام دوستان سرعت شبانه 1 مگ و 2مگ چنده؟
ممنون:n16:
شما های وب داری؟ قطعی الان؟نقل قول:
دوستان های وبی نتتون وصله؟ من یه ۱ ساعتی می شه قطع شدم. ولی مخابرات وصله
بچه ها سرعت شما هم افت پیدا کرده؟
برای من از 10 صبح سرعت اومده پایین بشدت: