با سلام.
از نظر دوستان تشکر میکنم. نکته ای که اقا حسام در مورد متفرقه گفتند کاملا راست و دقیق گفتند اصلا برندهای دیگر از چینی ها حتی معروف ترین انها مفت نمی ارزن خدم یک نمونه داشتم فروختمش راحت شدم کلا طوری ساختن که سیستم اندورید توش زیر سوال میره. ایسوس memo pad hd گزینه جالبی هست و حتما میخرمش در مورد مدل بالاتر fonepad هم عالی هست فقط یک سوال دارم این 7 اینچی هست یا 6 اینچ چون سایز صفحه اخر متوجه نشدم. ضمنا لنوو مشخصات خوبی داره فقط ایا لنوو هنگ و مشکلات نداره ضمنا لنوو دقیقا ساخت کجا هست؟ ضمنا نظر شما در مورد Google Nexus 7 inch asus که تو این رنج قیمت نزدیک 700 اومده درست که سیم کارت نمیخوره اون چطوره خیلی تعریف شنیدم و ایا فون پد و مموو پد عالی هست یا نکسوس چیز دیگری است؟ در ضمن نکته ای که میتوات به نکسوس ایراد گرفت نداشتن حافظه خارجی micro sd هست ایا نمونه نکسوس حافظه دار نیست؟ حتی جدیدش 2013 هم نداره. ضمنا اون دوستمون گفت بازی مودرن را اجرا میکنه خوبه و عالی هست. ضمنا میکرو اس دی 32 گیگ روی ایسوس ها بگزارم مشکلی پیش نمیاد و بهتیرن میکرو اس دی کلا چند و مارک چی خوب هست؟ با تشکر از همه دوستان عزیز و ارزوی موفقیت برای دوستان