تا می تونید باید تمرین کنیدنقل قول:
نمونه سوال هم هست دینی هم درسیه که زدن یه 25 تا تست و بررسی اون زیاد وقت نمی بره شاید 45 دقیقه
کنکورهای رشته های دیگه رو بردارید و سوالات دینی اونها رو کار کنید تا به تبحر برسین
Printable View
تا می تونید باید تمرین کنیدنقل قول:
نمونه سوال هم هست دینی هم درسیه که زدن یه 25 تا تست و بررسی اون زیاد وقت نمی بره شاید 45 دقیقه
کنکورهای رشته های دیگه رو بردارید و سوالات دینی اونها رو کار کنید تا به تبحر برسین
سلام، بچه ها دنبال یه لینک مربوط به یک سایتم؛ "راه شریف". لینکش رو دارید؟
بین اول یه سایت بود که معین فلاحتگر و احسان عباسی و ... ( رتبه تک رقمی های ریاضی 88 ) زده بودن به اسم 4sharif.blogfa.comالان هم یک سالی میشه یه سایت خیلی خفن به باز شده که توش خیلی ها هستن و واقعا سایت توپیه ! 4sharif.comپیشنهاد میکنم آخرین مقاله ی سایت که خانوم الهام ظفری نوشتن ( روزهای قبل از کنکورم ) رو بخونی ، خیلی روحیه میده !نقل قول:
والا فور شریف شنیدم ولی راه شریف نشنیدم اینم لینکش :نقل قول:
4sharif.com
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلام!
ببخشید کسی میدونه کتاب همایش دریافت هندسه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون..:11:
سلام!نقل قول:
ببخشید میتونین بگین تاریخ ادبیات رمزینه چه طوریه؟؟؟؟کامله؟منم بگیرم؟؟؟اگه میشه یه توضیح جامع بدین؟؟؟؟
ممنون..
چقدر شما رو ادبیات حساسی دوست عزیزم :18: تاریخ ادبیات که کاری نداره یه کتاب بگیر بخون نخواستی همون کتاب درسی رو بخون .مخصوصا اعلام پایانی کتاب.هنوز تاریخ ادبیات رو نخوندی فرصت رو از دست نده . سه تا سوالی که میدن اگه یکی دوبار خونده باشی مثل آب خوردن جواب میدی:46: اینقدر سخت نگیر!!!نقل قول:
برای تاريخ ادبيات به نظرم کلک کتاب خوبی هستاومده همه ی شعرا رو گفته کامل کاامل دو رنگ با آثار شعرا يه جمله کليدی ساختهدرامد ها رو هم گفته و همين طور شخصيت های تاريخ بيهقی و شاهنامهيه فهرست الفبايی ام داره که کتاب ها رو بر اساس حروف الفبا مرتب کرده و جلوش نام پديد آورنده اشقرن شعرا رو هم جمع بندی کردهتست با پاسخنامه هم دارهجمع بندی های موضوعی خوبی هم دارهديگه فکر نکنم بهتر از اين بشه
نقل قول:
سلام
کتاب تاریخ ادبیات رمزینه که من گرفتم (فک کنم پارسال) کتاب خوبیه ولی خوب اولا تست بعنوان مثال نداره ولی خوب اسم تمام شعرا و نویسنده ها و.... رو آوورده+آثارشون و... وهمچنین اون قسمت اعلام رو هم اوورده
کتابش هم سیمیه و راحت میشه خوندش
و ویژگی جالبی که داشت و برای من خیلی باارزش بود اینه که به ترتیب کتاب درسی اومده گفته
یعنی از اول ادبیات دوم شروع کرده صفحه به صفحه اومده جلو به صورت الفبایی و غیره نیست
کسی ادبیات موضوعی گاج رو ندیده؟؟؟؟!!!!!!!
ممنون پیدا کردم، همونیِ که One Minute فرستاد، 4sharif.com