جدا همینطوره؟؟؟؟؟دوستان کسی تجربه داره؟چون من میخام از بانه بگیرم.سونی.هم اصله و هم 700 تومان ارزون تر.mosicr77؟؟؟:n27:نقل قول:
Printable View
جدا همینطوره؟؟؟؟؟دوستان کسی تجربه داره؟چون من میخام از بانه بگیرم.سونی.هم اصله و هم 700 تومان ارزون تر.mosicr77؟؟؟:n27:نقل قول:
خیلی مخلصم فکر میکنم همین بود چون خودم هم فکر میکردم اولش شصد بود و آخرش هم پنجاه. راستی شما تا حالا 925 رو از نزدیک روشنش رو دیدین؟ چون قدیمیه من جایی روشنش رو ندیدم بعضیا میگن فول ال ای دی هست بعضیا میگن نه. تو نت هم چیز درست حسابی در این مورد پیدا نکردم. قیمت 55 اینچش خیلی غیر منطقی بالاست که میشه با اون قیمت 4K خرید ولی 46 اینچش حدود 4500 هست یکی از دوستام بین W800 و 925 بود 800 رو از نزدیک دیده بود ولی 925 رو نه میگفت نکنه 46 اینچش مثل 55 اینچش نباشه یا جنس دیگه ای باشه که 55 اینچش انقدر گرونه و شاید اونایی که تعریف میکنن 55 اینچش رو میگن. نظر شما چیه؟800 بهتره یا 46 اینچ 925؟ البته خود فروشنده ها میگن چون قدیمی شده و نایاب شده و بخاطر شکل پایه قیمتش با 46 اینقدر فرق داره که اینا هم خیلی دلایل بیخودی هستنقل قول:
خواهش میکنم داداشنقل قول:
والا 925 رو 2 سال پیش دیدم و باهاش کار کردم ولی واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت و تنها led بود که رنگ مشکی رو مثل پلاسماهای زمان خودش مثل st30 یا vt30 نشون میداد
اون پایش هم واقعا شیک بود
من الان شنیدم اصلش یا کارکرد صفرش رو نمیشه پیدا کرد ولی اگه پیدا کردی شک نکن کیفیتش از 800 که هیچ از 900 هم بهتره
بودنش که تو سایتهای بانه ای هست البته 46 اینچش که پایه ریلی داره و میگن ساعت کارکردش رو چک میکنن (همین کافیه برای کارکرده نبودنش؟) از لحاظ اصل و غیر اصل نمیدونم واقعا غیر اصل هم داره یا نه یا از کجا میشه تشخیص دادنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
بنده ۴ میلیون می خواهم برای led هزینه کنم!اکثر تاپیکها را نیز خوانده ام و چند تا مدل هم انتخاب کردم ام!ولی برای اینکه باز از تجربیات شما دوستان استفاده کرده باشم،لطفا بفرمایید فقط از بین سامسونگ یا LG،با قیمت ۴ میلیون(نهایتا ۱۰۰ تومان دیگه هم میتوانم جور کنم!نهایتا!)،بهترین مدلی که می توانم بخرم را معرفی کنید تا با خیال راحت،خریدم را انجام دهم!فقط سامسونگ یا LG!(یک از دلایلم نیز به خاطر انتخاب این دو مارک،مشکل نداشتن با زیرنویس فارسی می باشد!منظورم وقتی روی فلش می زنیم و...!درسته؟مشکلی ندارند این دو مارک؟)
تشکر از دوستان
ساعت کارکردش صفر باشه اوکی هستنقل قول:
قضیه تقلبی بحس کیفیت درجه 2 قطعات هست که بازم فکر نمیکنم
ساخت مالزی باشه خوبه
نقل قول:
سامسونگ تصویر بهتری داره و الجی جنس بهتری
متاسفانه سامسونگ در یکی دو سال اخیر افت شدیدی رو توی محصولات صوتی و تصویریش داشته. (خرابی دستگاههاش زیادن)
ولی پشنهاد من از سامسونگ F6450 با گارانتی سام سرویس یا مدل F6400 بانه ای
در ال جی LA86000 گلدیرانی یا LA8600 بانه هستش
ولی اگه بخوای بیخیال اون زیر نویس فارسی بشی پیشنهاد نهایی من W804 سونی هستش:n01::n01::n01:
موفق باشی
دوستان محترم سلام
من قصد خرید یه LED 55 اینچ دارم و تصمیم گرفتم ال جی بگیرم اونم بانه ای تا 5 تومنم میتونم هزینه کنم
چی پیشنهاد میکنید?
البته این 2 مورد هست
55LA7400
55LA8600
و اینکه اگه شخص یا سایت معتبر و خوبی سراغ دارین واسه خرید از بانه لطفآ معرفی کنید
اگر تصویر براتون مهم تر از قابلیته w804 سونی رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
بین این ۲ مدل LA8600 پیشنهاد میدم و اگر بتونی تا ۱ میلیون بیشتر هزینه کنی مدل LA9600 سایز ۵۵ پیشنهاد میدمنقل قول:
قیمت بانه ای تحویل تهران حدودا ۶۲۰۰۰۰۰ تومان هست