با کارمندای شرکت اصلا حرف نزن یه راست برو پیش مدیرعامل اون شرکت و نمایندگی حرفت رو به اون بزن با دلایل و مدارکی که داری برای وجهه کاری خودشم توی اون شهر که شده مشکلت رو باید حل کنه و معمولا حل میکنندنقل قول:
Printable View
با کارمندای شرکت اصلا حرف نزن یه راست برو پیش مدیرعامل اون شرکت و نمایندگی حرفت رو به اون بزن با دلایل و مدارکی که داری برای وجهه کاری خودشم توی اون شهر که شده مشکلت رو باید حل کنه و معمولا حل میکنندنقل قول:
پارس آنلاین یه مشکلی که داره اینه که ترافیکت زود تمم میشه گمونم به خاطر بالا بودن سرعتش باشه
الان من GP1-9x1 یک ماهه دارم ماهانه گرفتم که تست کنم :31: 20 روز باقی مونده و
1.12 GB : ترافیک باقیمانده
3 GB : ترافیک مجاز :41:
سرعت دانلود 190 شبانه 50 گاهی 80
اینم بگم که من روزا زیاد دانلود نمیکنم یعنی همش وبگردی و لینک مفید جمع کردن:31:
من همین الان 1 گیگ ترافیک اضافی خریداری کردم ولی فعلا که به ترافیکم افزوده نشده
من قبلا از شاتل همچین خرید کرده بودم درجا و سریع ترافیک برام افزوده شد اینجا انگار باید خودشون بیان دستی افزایش بدن ترافیک رو :31:
پارس آنلاین جدیدا باقی مانده سرویس قبلی را اضافه می کنه به دوره جدید؟
همین 3-2 روز پیش بود که قرارداد تموم شد میخواستم ببینم که ترافیک دوره رو انتقال میده یا نه 0.20 گیگ رو گذاشتم بمونه که دیدم فرداش این 0.20 سوخته :46:نقل قول:
یاسر جان منظور از جدیدا کیه؟نقل قول:
تا چند وقت پیش که همچین خبری نبوده و دوره که تموم میشد ترافیک اونم تموم میشد و برای دوره جدید ترافیک جدید ارائه میشد
من هم چند روز پیش که تمدید کردم ، ترافیک اضافیم منتقل نشد.
ترافیک باقیمانده من یک هفته ست که قفل کرده، قسمت گزارش مصرف رو هم میزنم مینویسه : هیچ اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد! با این که مودم رو خاموش روشن هم کردم اما باز هم از ترافیک کم نمیشه. بنظرتون با پشتیبانی تماس بگیرم یا اینکه تا میتونم دانلود کنم :31:
پارس آنلاین
من دو بار شارژ کردم هر دوبار منتقل شده این دوره 480 مگ منتقل شدنقل قول:
سلام
دوستان شیرازی لطفا یکی جواب سوالهای من رو سریع بده که عجله دارم.با تشکر
من الان از صبانت در شیراز adsl دارم و میخوام سرعت یک مگ از پارس انلاین بگیرم و میخوام بدونم سرعت پارس انلاین در روز و خصوصا دانلود رایگان شبانه چقدره و من منطقه فیاض بخش شیراز هستم
در ضمن من میخوام بدونم میشه از پانل کاربری پارس بصورت انلاین حجم خرید و یک مسئله دیگه هم هست که پسر داییم هم میخواد تازه adsl بگیره و میخوایم دوتایی باهم بیام پارس انلاین و ایا میشه از اکانت همدیگه استفاده بکنیم مثلا من یوزر و پسورد اون رو بگیرم و از حجمش استفاده کنم یا بلعکس؟با تشکر اگه میشه زود جواب بدین