یه سوال
به نظر شما چرا محدودیت سرعت رو این شرکتای وایمکس بر نمیدارن؟(در حجم ترافیکی محدود منظورمه)
الان همونطور که میدونید بعضی شرکتای adsl این کارو میکنن و هم به نفع اوناس هم مشتری راضییه
مثلا من 128 داشته باشم و با 100 دانلود کنم
Printable View
یه سوال
به نظر شما چرا محدودیت سرعت رو این شرکتای وایمکس بر نمیدارن؟(در حجم ترافیکی محدود منظورمه)
الان همونطور که میدونید بعضی شرکتای adsl این کارو میکنن و هم به نفع اوناس هم مشتری راضییه
مثلا من 128 داشته باشم و با 100 دانلود کنم
اگه سرعت دانلود اونقدر باشه همه به سقف حجم ماهانه میرسن به نظرت الان میرسن؟ :31:
اینجا کسی هست 10 یا 11 اردیبهشت ثبت نام وایمکس کرده باشه؟ چرا گزینه مصرف ازاد نداشت؟
من 12 ثبت نام کردم هنوز سرویسم نصب نشده نمیدونم چرا اینا اینقدر کندن هرچی هم زنگ میزنم 707 میگه در حال پیگیری
من واسه یکی نصب کردم. مشکلی نداره. مصرف آزاد هم داره از تاریخ ثبت نام تا تاریخ نصب هم تو حسابت اضافه میشه واسه من حدود یه هفته. حدودا30 .40 مگ اضافه شده .نقل قول:
از اون طرف هم از 30 ماه فکر کنم آبان حساب میشه!
مشکلی نداره!
واسه من تا امروز که مشکلی نداشت. بعد از ثبت نام یک هفته طول کشید تا نصب بشه. دیروز هم کانکت شد
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
شما حداقل باید یک هفته صبر کنید. حداقل زمان انتظار واسه مودم یک هفته هست. شما یه سر به حساب Ecare بزن ببین در چه وضعیتی هست!نقل قول:
خودشون زنگ میزنن واسه نصب هماهنگ میکنن. جمعه زنگ زد گفت شنبه میاد.ز گفتم همون جمعه بیاد
خوب چرا 12 ثبت نام کردی ؟ 10 یا 11 ثبت نام میکردی که هزینه مودم نصف باشه... من 10 ثبت نام کردم گزینه مصرف ازاد نداشت واقعا عجیبه... من مودم قبلیم 1 ماه طول کشید البته مودما تموم شده بود تازه نیومدن نصب کنن خودم رفتم شرکت گرفتم... 1 هفته ای میان نصب میکنن برای کسایی که پیگیر باشن هرروز زنگ بزنن 707 راستی ثبت نام که کردین بلافاصله زنگ بزنین 707 بگین این مودم دومی هست که ثبت نام میکنم تا کاراتون جلو بیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
سلام من خط ایرانسل دارم ، میتونم بجای استفاده از وایمکس از adsl استفاده کنم تا با گوشی به نت وصل بشم ؟
اینا ربطی به هم نداره عزیز... میتونی برای adsl مودم وایرلس بگیری یا مودم وایفای ایرانسل که به سیم کارتت ربطی نداره باید گوشیت قابلیت وایفای داشته باشهتا وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
یک هفته هم بشه اینا زنگ نمیزنن انقدر برای مودم قبلیم زنگ زدم دیگه برای این حوصله ندارم وقتمو تلف کنم الان 1 هفته هم گذشت و خبری از زنگ زدن نیستنقل قول:
با صبر کردن کارات سریع پیش نمیره دیگه باید وقتتو بذاری تا 707 جوابتو بدهنقل قول: