و این حداکثر چیزی که من دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512- 3 ماهه، منطقه نارمک.
راستی شما کدوم منطقه هستین؟!
Printable View
و این حداکثر چیزی که من دارم
512- 3 ماهه، منطقه نارمک.
راستی شما کدوم منطقه هستین؟!
سرویس 512 سه ماه حجمینقل قول:
مرکز تلفن دانشگاه
هفته گذشته برای دانلود شبانه هفته خوبی بود پاشون رو روسیم نزاشتن .
دوستان سلام خیلی جالبه امروز 256 پرحجم اضافه کردند ولی 512 رو نه جریان چیه؟ ودوستان این شبکه ملی اینترنت چیه جریانش ؟
چند تا سایت به خصوص باز میکنم مثل سایت محمود احمدی نژاد !:دی و تبیان و ...نقل قول:
آقا این قضیه یوزرنیم و پسور برای سایت آسیاتک چیه...؟؟
از کجا باید گیر بیاریم..؟؟
كلا اين يوزرنيم پسورد هم شده ماجرا ! من كه موفق نشدم امروز تماس بگيرم (يعنی حال ندارم 4 ساعت پشت تلفن بشينم) و اون فرم رو هم كه اصلا پر نكنی سنگينتری .
در كل در حال حاظر راضيم از اين سرويس فعلی فقط يخورده شبها پينگ ميره بالا كه برای بازی آنلاين مجبورم ترفند بزنم و نتيجه اين ميشه كه همزمان نميتونم هم بازی كنم و هم با اينترنت دانلود، ولی خدا رو شكر حداقل فعلا ميشه پينگ سرورهای داخلی رو آورد زير 100.
بعد از این که یوزر پسورد گرفتم دیگه ساعت7:05 دی سی نمیشم
جالبه خودم 7:05 دیسی کردم این وسط من حدود صد مگم پرید چن روزه اینجوری دارم حجم از دست میدم! (حتی قبل از ساعت 7 میزارم سیستم خاموش شه!)
مراقب باشید فک کنم آسیا داره به جرگه ی شرکت های دزدان حجم میپیونده
دیگه به صورت آنلاین کم میکنه قبلا دیسی میکردیم بعد کم مشد الان درجا کم میکنه
ریز مصرفم که نداره
سامان بانک هم که همچنان خراب است
من نمیدونم ملت چجوری شارژ میکنند
بگید ما هم یاد بگیریم :31:
نقل قول:
چون هنوز خودشون با خودشون درگیرن و نمیدونند چیکار میکنند هی سرویس زیاد و کم میکنند.
در مورد سرویسهایی که اضافه شده شبکه های اختصاصی برای شرکتها می باشد و اینترنت ملی هم فقط برای هاستهای داخلی طراحی شده
اینجا هم که از صبح فی ل تر شده
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
نقل قول:
آره موضوع جالبی که صد مگ ازت کم میکنه ولی هیچ جوری نمیتونی ثابت کنی چون ریز مصرف رو بهت نشون نمیدن
البته به نظر من می ارزه اگر سرعت رو همینجور نگه دارند 100 مگ چشم گاو چیزی نیست
چون شبانه 2 گیگ دانلود میکنم.:40: