اینو بلد بودم اگه نخوام بهش پی ام بدم چی؟
Printable View
اینو بلد بودم اگه نخوام بهش پی ام بدم چی؟
سلام و خسته نباشید دوستان
توی اداره ما یاهو مسنجر مسدود هست و فقط ادمین و چند نفر دیگه دارند ازشون استفاده می کنند .
حالا می خوام بدونم چطوری اونها دارند از مسنجر استفاده می کنند ؟
ایا روشی وجود داره منم بتونم از مسنجر یاهو استفاده کنم ؟
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام.......نقل قول:
یعنی اکانتی که ادارتون داره پورت یاهو رو بلاک کرده؟ همه ی اداره از یه اکانت استفاده میکنن؟ شما روی سیستمتون میتونید یاهو نصب کنید؟ اگه سوالات رو جواب بدین فکر میکنم بهتر بشه کمک کرد :)
به هر حال شما میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید....... احتیاجی به برنامه ی یاهو ندارین.........
موفق باشید:)
سلام سوال مهم
اقا من چطوري ميتونم ليست چت رومهاي ايراني را پيدا كنم
برام خيلي مهمه
سلام دوستان
من چطوری میتونم profile های ذخیره شده تو درایو c که مربوط به هر آی دی رو جدا میندازه ببینم؟
سلام......نقل قول:
اگه منظورتون جایی هست که پروفایل و Setting هر آیدی توش Save میشه......... این آدرسش هست:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
موفق باشید :)
ممنون از جوابتنقل قول:
اما من میخواستم ببینم بدون اینکه آن بشم یا پسورد ای دی رو داشته باشم میتونم آرشیو رو از این طریق بخونم
سلام...... اگه آرشیوی ذخیره شده باشه، بله امکانش هست......... از نرم افزار Yahoo Archive Decoder استفاده کنید.......نقل قول:
موفق باشید :)
احتمالا پورت 80 رو block کردن. شما میتونی با عوض کردن پورت تو تنظیمات یاهو ای دی تو باز کنی.نقل قول:
سلام دوستان
یکی زحمت بکشه یک برنامه برای دیدن وبکم در یاهو رابزاره بدون اجازه قبلا یاهو اینتای این کارو میکرد کسی یک برنامه درست حسابی معرفی نمیکنه؟