منم تقریبا همین سوالو دارمنقل قول:
میخوام بدونم چجوری میشه آمپ مناسب رو برای یه باند پیدا کرد .
مثلا آمپی که واسه 6975 انتخاب میشه با آمپی که واسه 6975 v2 انتخاب میشه چه فرقی داره
منم تقریبا همین سوالو دارمنقل قول:
میخوام بدونم چجوری میشه آمپ مناسب رو برای یه باند پیدا کرد .
مثلا آمپی که واسه 6975 انتخاب میشه با آمپی که واسه 6975 v2 انتخاب میشه چه فرقی داره
تا قیمت150 برای یک پخش خوب چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
pioneer یا kenwood ؟
اصلا تو این رنج قیمت kenwood بهتره یا pionner ؟ آیا کیفیت صدای kenwood بهتره؟
نمیدونم چه مدلی رو بگیرم خواهشا منو راهنمایی کنید.:19:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما دوست عزيز،شماخيلي عجوليها!!پسر جان كمي صبر داشته باش.
امير جان كه تو پستهاي بالا خدمتت گفتند،100 وات RMS براي هر كدوم هستش.و كمترين آمپي كه ميتونه درايوش كنه همون اينفينيتيه.
براي انتخاب آمپ براي درايو كردن اسپيكرها،دو نكته بايد مورد توجه باشه(البته غير از كيفيت ساخت و متريال مصرفي و فيلترها و...)،يكي امپدانس و ديگري توان.
امپدانس كه مشخصه.براي اسپيكرهاتون آمپي رو انتخاب نمائيد كه توان بيشتري از RMS ورودي اسپيكرتون داشته باشه.
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
من صداي كن وود رو نشنيدم،ولي يه مدل كن وود رو شنيدم البته سري بالا بود،صداي قابل قبولي داشت. به نظرم شما هم كن وود رو برو بشنو بعد مقايسه كن ببين كدوم بهتره.نقل قول:
نقل قول:
یکی جواب منو بده:9:
خوب شما یه آمپی لازم دارین که 2 تا 80 وات یا بیشتر در اختیارتون بذارهنقل قول:
مدل های مختلفی هست و رنج قیمت هم تقریبا بین 80 - 130 - 40 تومن برای یه آمپ نسبتا خوب متغیر هست
مرسینقل قول:
اگه میشه اینها رو هم جواب بده
"آمپی که واسه 6975 انتخاب میشه با آمپی که واسه 6975 v2 انتخاب میشه چه فرقی داره"
"آمپی که واسه 6975 انتخاب میشه با آمپی که واسه 718ex انتخاب میشه چه فرقی داره"
یکی از دوستان گفته بود بهترین آمپ واسه 6975 ، KAC-M525 هستش .
در مورد آمپدانس هم من هر چی آمپ دیدم یا 4 اهم میداده یا 2 اهم البته به غیر از مونوها
میشه یکمی هم در مورد آمپدانس توضیح بدی
ممنون
سلامنقل قول:
هيچ فرقي نداره. فقط انتخاب شما رو ميطلبه. مثلا امپ دوكانال بگيري كه دوتا 80 حد اقل روي 4 اهم بده يا يه امپ 4 كانال بگيري كه اون هم روي 4 اهم حد اقل 80 بده.
اگر بيشتر هم بشه كه بهتر.ولي بايد اگر امپ قوي ميبندي سيستم رو دقيق تنظيم كني.
به نظر من m525 كمه.من خودم 944 بستم كه 75 وات واقعي ميده ولي باز هم تو ولومهاي بالا كم مياره. البته 6975 من اصله و قديميه.
در مورد امپدانس هم توضيحي كه ميتونم بدم اين هستش كه آمپلي فايرها همگي بين 2-4 اهم استيبل هستند(منظورم آمپهاي كلاس A/B) يعني تمامي اسپيكرهاي موجود بازار رو راحت ميتونيد به هر كدوم كه خواستي با توجه به قدرت مورد نيازت و بودجه اي كه داري متصل كني.
پس اگر اسپيكري 3 اهم بود هم ميتونه به آمپليفاير قدرت متصل شه. سوالي كه برخي از دوستان قبلا پرسيده بودند.
البته تو آمپليفايرهاي كلاس A/B استثنا هم وجود داره كه روي 1 اهم هم استيبل هستند.آمپ GM-944 پايونير نمونه اي از اين نوع امپلي فاير هستش.
نقل قول:
میشه لطفا دو تا مدلشو بگین؟! برای همچین استفاده ای kenwood بهتره یا pioneer ؟
شما میتونین Pioneer GM-5400T بگیریننقل قول:
یا حتی 7204 کنوود
توی قیمت های پایینتر tnt500w2 ارتکوییک
ارزون تر میشه به 5203 کنوود یا Pioneer GM-3300T فکر کرد
.
حمید خان ممنونتم ولی من یه آمپ چهار کانل هم میخوام که بتونه بانداها و ساب رو ساپورت کنه.نقل قول:
نظرت درباره ساب 1250w اینفینیتی چیه؟
امیر خان نظری ندارن؟؟؟:31: