برای اینکه میزان ساعت کاری را حساب کنید باید فرمت هر سه سلول شما time/date باشد و فرمول به شکل ساعت ورود -ساعت خروج= وارد شود برای مثال اگر a1 ساعت ورود و b1ساعت خروج باشد فرمول به شکل b1-a1= تنها اشکال این روش این است که جمع کل ساعات را نمی دهد
Printable View
برای اینکه میزان ساعت کاری را حساب کنید باید فرمت هر سه سلول شما time/date باشد و فرمول به شکل ساعت ورود -ساعت خروج= وارد شود برای مثال اگر a1 ساعت ورود و b1ساعت خروج باشد فرمول به شکل b1-a1= تنها اشکال این روش این است که جمع کل ساعات را نمی دهد
حالا میشه کاری کرد که مثلا اگه کل ساعتات کار تا 8 ساعت رسید، یک شیفت حساب شود و هزینه مشخص تا 8 ساعت در نظر گرفته شود و اگر بیشتر از 8 ساعت شد، اضافه کار حساب شود و هزینه اضافه کاری در ستون دیگه ای قرار بگیرد؟
سلام
کسی در این زمینه اطلاعاتی ندارد
لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام لطفا راهنمایی بفرمائید
نقل قول:
سلام
من یک فایل اکسل داشتم که از دو ستون تشکیل شده و دارای 150 هزار لغت میباشد ،چطوری میتوانم کلمات تکراری که ستون ها دارند هر دو را حذف کنم(کلمات تکرای بین ستون aوb)
با تشکر
با سلامنقل قول:
از طریق conditional formating امکان پذیر هستش
ممنون بابت جواب،میشه بیشتر توضیح دهید که از کدام قسمت conditional formating استفاده کنمنقل قول:
شما باید از یه فلید ترکیبی منحصربفرد استفاده کنی مثلا کد پرسنلی و شماره فرزندنقل قول:
نمونه فایل اصلاحی رو دوباره دانلود کن اصلاحش کردم
در هر صورت اگه استفاده اصلی رو از این برنامه بدونم شاید اصلا روش رو عوض کردیم. به نظرم داری داری راه رو اشتباه میری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A
ردیف 1B
ردیف 2C
تعداد تکرارعلی رضا 0 حسن علی 3 علی جواد 0 مهدی محمد 0 علی سعید 0
از countif هم می تونی استفاده کنی اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم تعداد علی در ستون 1 رو برمی گردونه.
=COUNTIF(A:A؛B2)
سلام،چطوری می توان کلمات تکراری را در اکسل حذف کرد،به این شکل که نه کلمات تکراری ستون a و نه ستون b حذف نشه،فقط کلمات تکراری بین ستون a و b به شکل عکس زیر حذف بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]