به سلامتی پارس که هرچی دانلود می کنم نه نمی گه !
Printable View
به سلامتی پارس که هرچی دانلود می کنم نه نمی گه !
تمام تاپیک هایی که واسه شرکت های مختلف بود دیدم !نقل قول:
همشون وضعیتشون داغون بود زیاد زور نزن من خودم تا 10 روز بعد از عید فطر صبر می کنم اگر مشکل حل نشد شرکت رو عوض می کنم
درضمن تیکت رو گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوگیگ هدیه کاربران به مخابرات! به مناسبت میلاد دومین امام شعبانپارس به ما پشم هم نداده:n15:
اخ سوختمنقل قول:
شاتل چی ؟؟؟؟؟
دو گیگ هدیه کاربران به مخابرات ؟! :n02: خدا نکنه پارس از ما هدیه بخواد !نقل قول:
نه تو سایت شاتل که خبری از هدیه نبودنقل قول:
:n08:نقل قول:
انقدر حرصم گرفته بود که نفهمیدم چی دارم تایپ می کنم
آخه زور داره سالی یه بار اونم عید که میشه یه گیگ با هزار منت می دن اونوقت isp های دیگه روز تولد خودت یه گیگ میده روز تولد بعضی از امامان یه گیگ و...
دیروز به این کارشناسشون گفتم گفت که خودم فردا دوباره بهت میزنگم ... حالا مال شما که تیکت زدی درست شد!؟!!!!نقل قول:
داداش من انقدر دزدی میکنن که اگه ماهی 30 گیگ هم بدن بازم بدهکار هستن... یعنی از اول تا اخرشون رو....یدمکد:انقدر حرصم گرفته بود که نفهمیدم چی دارم تایپ می کنم
آخه زور داره سالی یه بار اونم عید که میشه یه گیگ با هزار منت می دن اونوقت isp های دیگه روز تولد خودت یه گیگ میده روز تولد بعضی از امامان یه گیگ و...
این پارس قبلا دستو دلباز بود... کل عید رو برای یک سالی رایگان کرد با سرعت بالا نت رو زیر و رو کردیم یادش بخیر.... و گور باباش!
حالا منتظر عید فطر باشیم که یه گیگ بریزن ! :n02:نقل قول:
حالا من تیکت زدمنقل قول:
تیکت یعنی اینکه شرکت میاد همه چی رو بررسی می کنه و ظرف 72 ساعت باهات تماس می گیره !
اونوقت می فهمه که مشکل اصلی از چیه !
طرف زنگ زده میگه تو چرا انقدر شکایت تو 195 می نویسی بعدش میگه ما که پشتیبانی داریم ;
چرا زنگ نمی زنی که مشکلت حل شه ؟؟؟؟
حیف که طرف پشته تلفن بود وگرنه جوری میزدمش که .......
حالا بهش گفتم من هزار دفعه به پشتیبانی زنگ زدم
ولی یکسری جوابه قانع کننده نمیده مثلا میگه از سروری که داری می گیری خرابه ، مودمت خرابه و ...
بعد میگه خب درست می گن دیگه ( اینم قیافه ی من تو اون لحظه :n27: )
بهش گفتم اگه بازم سرعتم درست نشه دوباره شکایت نامه می نویسم
طرف دیگه کفری شده بود !@
بعدش دوباره منو وصل کردن پشتیبانی
دوباره روز از نو ، روزی از نو :n02::n02::n02: