سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
Printable View
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومننقل قول:
ستاره 21 مربع شماره مورد نظر رو گرفتین؟
اره *21*شماره#نقل قول:
با ussd تو مودم اینکار رو کردم ولی همش اون منوی اصلی ایرانسل رو میاره
1. خدمات
2. اینترنت و بقیش
ی بار درش بیار بذار تو گوشی با گوشی انجام بدهنقل قول:
مپ فایوجی ایرانسل هم اضافه شد به مپ فیبر نوری (اپدیت شده و غیر رسمی )
از منوی سمت چپ انتخاب کنیدش
پوشش ممکنه کمی دقت کافیو نداشته باشه مناطق زرد رنگ مناطق پوشش فعال هست و پین دراپ ها لوکیت دقیق دکل هست هرچی بهشون نزدیک تر سرعت خفن تر (اگر پین دراپ ندیدید و منطقه زرد بود اون منطقه حالت ازمایشی فعال سرویس دهی میکنه )
مثل دماوند و زنجان قزوینو ...
کد:https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&usp=sharing
پست بخاطر خر از مرز فرار کن اینترنت دوبار ارسال شد
باپوزش از مدیران عزیز پاک شود
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام اره حتی اگه دایمی باشه بسته پیشنهادی رو داره
باز قابل برگشت هست به همون همراه اولنقل قول:
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر