سلام دوست عزیز
من در این موارد معمولا زیاد دقت می کنم
قدم اول: میرید به مغازه هایی که لوازم نظامی می فروشن یه کیف پول می خرید که از اون کیف تاشوهای کوچیکه که سه تیکه روی هم تا میشن و تو یه گوشش یه سوراخ داره که پانج شده و حاشیه سوراخ هم فلزیه. این کیفها یه زنجیر کوچیک تقریبا 20 سانتی دارند که دو طرفش هم مثل جاکلیده . یه طرف به کیف وصل میشه. اما میدید تو خونه مادرتون داخل جیب شلوارتون یه قلاب کوچیک بدوزه تا این طرف زنجیر رو هم به داخل جیبتون و به این قلاب وصل کنید پس حتی تو خواب هو جدا کردن کیف از شما مشکل خواهد بود تو دستشویی و.... هم به درد می خوره. در ضمن جا پول این کیفا زیپ هم داره قیمتش هم زیر 3 تومنه.
2- پول نقد زیاد تو جیبتون نذارید. یه مقدار پول نقد توی کیف زرهی که گفتم! و یه کارت بانکب توکیفتون و یه کارت بانکی بزارید لای وسایلتون توی ساک که خدایی نکرده اگه کیفتون گم شد یه کارت زاپاس داشته باشید.
3- نایلون و کیف دستی بزرگ از اون کیلویی های مات که توشون معلوم نیست یه نیم کیلویی بخرید که میشه 20 تا هر وقت که میرید حموم اول لباس بالایی تون در بیارید و شلوارو بزارید وسط لباسا و اونارو بزارید داخل نایلون و با خودتون ببرید داخل حمام.
4- شب که می خوابید شلوارتونو بزارید زیر بالش زیر ملافه یعنی نشه راحت درش آورد.
5- زیاد پیش هم خدمتی اتون پول از کیفتون درنیارید نشونشون بدید کلا هر چ می تونید از خونه بیارید که زیاد لازم نباشه برید بوفه مگر اینکه از خونتون دور باشید. زیاد خودتونو شیک و کلاس بالا نشون ندید هم ازتون دائم پول قرض می گیرن هم اینکه چشم بعضی ها به شما خواهد بود و ....
اشیایی گران قیمت هیچی با خودتون نبرید پادگان حتی موزر و.....
6- بعضی چیزا که تو بعضی پادگانها گیر میدن بهشون: چسب نواری، ماژیک، لاک غلط گیر، فندک و کبریت، انگشتر از هرنوع
7- اینارو حتما با خوتون ببرید و یه بقچه زیپدار کوچیک بخرید و بزاریدشون داخل اون:
ناخن گیر، سوزن کوچیک چندتا. نخ قرقره سفید و سیاه. سنجاق قفلی کوچیک و بزرگ، آینه کوچیک. تیغ ژیلت، چند تا دستمال که از لباسای کهنتون ببرید، دفتر یادداشت و خودکار بیک که اسمتونو داخلش رو کاغذ بنویسید مثل اول ابتدایی(که واقعا از یه تحصیل کرده بعیده که خودکار نداشته باشه)، یه شامپوی کوچیک مخصوص هتل پیدا کنید و داخلش صابون مایع بریزید و بزارید تو جیبتون( لطفا بعد از هر دستشویی دستاتونو بشوئید. بعضیا واقعا کثیفن). مس.اک و خمیر دندان هر کدوم تو نایلون جدا.چند صفحه کاغد A4 سفید.
ببخشید که طولانی شد مطلب باز هم دارم