سلامنقل قول:
حداکثر 63
Printable View
سلامنقل قول:
حداکثر 63
سلام
یه سوال
من adsl شاتل دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
مودمم زایکسل گرفتم ولی باز هم قطع میشه چیکار میتونم بکنم؟
پس من چرا 100 بودم الان :دینقل قول:
حداکثر 63
زنگ بزن بهشون بگو میگفتید مودم از ما بگیرید پشتیبانی میدیم چی شد ؟ تند برخورد کد ردیفش میکنند شل بگیری سه سوت میپیچونننقل قول:
سلام
یه سوال
من adsl شاتل دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
مودمم زایکسل گرفتم ولی باز هم قطع میشه چیکار میتونم بکنم؟
دیشب من از یک تا 8 صبح عملا 4.68 گیگ و بر حسب سایت شاتل 5.36 گیگ دانلود کردم شاید اگه بیشتر میزدم بیشتر هم دانلود می کردم!!! اینکه واقعا عالیه سرعت شده دقیقا مثل روزای اول واقعا عالیه اما کسی می دونه چرا توی هارد من فقط 0.68 گیگ که اضافه دانلود شده دقیقا کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه شاتل درست شده؟
سلامنقل قول:
آقا این 63 یعنی چی ؟!
مگه برای 128 به کیلوبایت نباید 16 15 باشه ؟!
ممنون
چون سرویس حجمی هست سرعت رو بالاتر میبندن درواقع پول حجم رو ازتون میگیرن نه سرعت .
سلام
دیروز تولدم بود و من انتظار هدیه از شاتل رو داشتم ولی حتی 1 مگ هم به من ندادن !!
برای بقیه دوستان در روز تولدشان چیزی ریختن یا نه ؟
بگیر نگیر داره ! به بعضی ها میدن به بعضی ها نمیدن !نقل قول:
البته ممکنه چند روز بعد از روز تولدتون بدن ! دفعه قبلی فکر کنم 4 روز بعد از تولد من بهم دادن ! به دختره که از شاتل
زنگ زده بود گفتم تولد من چهار روز پیش بود که ! گفت می خواستیم سورپرایزت کنیم !:31:
سلامنقل قول:
جناب منظور من سرویس art هست که نامحدوده .....
اون روی 16 ثابته ؟
ممنون
به منم ندادن :دی پشتیبانش گفت دیگه نمیدیم حالا شاید به شما دادن .نقل قول:
سلام
دیروز تولدم بود و من انتظار هدیه از شاتل رو داشتم ولی حتی 1 مگ هم به من ندادن !!
برای بقیه دوستان در روز تولدشان چیزی ریختن یا نه ؟
خیر اون رو هزینه بیشتر میگیرن تا بالاتر ببندن :46: بعضی دوستان 70 هم میرسه سرعتشون .نقل قول:
سلام
جناب منظور من سرویس art هست که نامحدوده .....
اون روی 16 ثابته ؟
ممنون