وایسا بزار 10 روز از عید فطر بگذره اگر 2باره بد بود دیگه نگیر !نقل قول:
Printable View
وایسا بزار 10 روز از عید فطر بگذره اگر 2باره بد بود دیگه نگیر !نقل قول:
اخه یکم پست های خشن گذاشتم بچه ها فکر بعد نکننقل قول:
من قلبا خوبم ولی بعضی موقه ها از گوره در میرم میبینم حق منو و دیگرانو میخورن ناراحت میشم :n12:
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است
کد:http://upload7.ir/imgs/2014-07/27887174363291304915.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بابا... فعلا در راستای فک زدنم شوخی شوخی اپلودم رو بسته رو 1 مگ! فک کنم حالشون از من بهم خورده!!!!!!!نقل قول:
بعد از یک ساعت تو سیستمم چرخیدن میگه یه سیستم دیگه یا لپتاپ باید باشه! والا از شما چه پنهان بعد از نماز صبح فقط 3 ساعت خوابیدم... یه بار ساعت 8 بهم زنگ زد . دوباره 12 . بعدش 2 . الانم گفته لپتاپو اماده کن بیام توش قر بدم! خدا هممونو راحت کنه از این وضعیت... تا کم میارن میگن زیر ساخت پکیده و رفع میشه.... امروز از 195 بهم یه زنی زنگ زد گفت کارت درست شد؟ گفتم قراره 2 بهم زنگ بزنن گفت دوباتره بهت میزنگم!!!!! فکر کنم اینا با هم جنگ دارن و همش میخوان همو بزنن زمین.... کاری ندارم ولی الان کارشناسشونم گفت تا دوروز دیگه بهت میزنگم.... .... یعنی پول بده. ولی باید از خوابت هم بزنی اخرش جمله ای میشنوی که اینجوری میشی :n15: دوباره شکایت میکنی موقع ثبت شکایت اینجوری میشی:n10: فرداش بهت میزنگه موقع حرف زدن با یارو اینجوری میشی :n21: و در اخر میگن در حق ما داره اجحاف میشه......
فکر کنم تنها مردمی باشیم که یکی از مشکلات زندگیمون سرعت کم اینترنت باشه....
پ.ن : هر جا هستید همونجا بمونید... پارس ررررررررررررررررررررررررر رررررری-ه
به من داره میگه ساعت 3 نصف شب بهت زنگ میزنن !نقل قول:
حالا راست میگه ؟؟!!!!!!!!
شیطونه میگه پشت تلفن یه سی*تیر بهشون بگما !
نه عامو.... از این وعده ها بمنم دادن تا 5 هم واستادم نزنگیدم... طرف ساعت 5 صبج تو چرت هست!نقل قول:
متاسفانه دست دست میکنن تا بلکه شرایط خود بخود درست شد.
صبح یه چیزایی گفت که من خواب بودم درست نفهمیدم... میگفت سیاست پارس اینه که کسی که میخواد با skype صحبت کنه مکالمش دلنشین باشه! دیگه گذشت زمانی که ملت دنبال سرعت بودن.... همه دنبال اینترنت پایدارن... ما با اینکه ایرانیم از اخرین تکنولوژی دنیا بهره میبریم... بزرگترین تو خاور میانه ایم... جالب بود بهش گفتم مرد مومن شما این مدت چیزی که زیاد دادید بمن و کاربرا قطعی های چند ساعته بوده! پینگتونم شهره عام و خاص هست! گفت اره مشکل از زیر ساخته....:n08:
اگر با من بودیننقل قول:
۲ مگ محدود دارم
بعله متاسفانهنقل قول:
برا اینکه سرعت رو تو اون زمان بررسی کنه و یه سری چرت و پرت بگه
تو ساعت ۳-۴ زنگ میزنن
به خود من ساعت ۴ یه بار زنگ زدن میخواستم از ۷ تا سولاخ ............ :n02::n09:
دوستانی که 128 دارنشبا سرعت دانلودشون چقدره؟
مال من 15 کیلو شده یه ماهه... حسابی کلافم کردن کره بزا!:n13:
دارن همون سرعت اصلی سرویست رو بهت میدن شکایت هم نمیتونی بکنی:n02:نقل قول: