صبح این طرح گذاشتن الان عوضش کردن هم زمان تایم رایگانش کم کردم هم قیمت سرویس 15 ماهه اش رو زیاد کردننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
صبح این طرح گذاشتن الان عوضش کردن هم زمان تایم رایگانش کم کردم هم قیمت سرویس 15 ماهه اش رو زیاد کردننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
آخه ماهی دو گیگ به چه درد میخوره. رایگانشم که فقط دوساعته. اونم چ ساعت بدی. همه خواب. دوستان من میخوام سرویس 4mb/s بگیرم. 10 گیگ در ماه. توی تایم رایگان میتونم شبی چند گیگ دان کنم؟ و اینکه آیا سرویس های غیر حجمی هم شبانش رایگانه؟ مثل چابک 17 گیگ در ماه
سلام دوستان من نتم صبانت هست شبانه رو به کل حذف کرده وقتی ام بود با اعمال محدودیت بود اسیاتک چه طور ثبت نام اینترنتی کردم فقط موند رزروسرویس وتخلیه صبانت چه طور دوستان شبانه سرعتش روکم میکنه یانه ممنون پاسخ بدین خوب نباشه برم جای دیکه شبانه برام مهمه:n35:
من تقریبا ماهی 20 - 30 گیگ مصرف میکنم به نظرتون چه اشتراکی بگیرم به صرفه باشه واسم
دوستان که سرویس عصرانه دارین برای شما هم از ساعت 4 تا 8 سرعت سایت های خارجی روی 150/kb محدود شده؟
بله برای من هم از دیروز اینطور شده :n35:نقل قول:
برای من هم همین وضعیت رو دارهنقل قول:
برای منم که الان هم محدود هستنقل قول:
برا من دیروز اینطوری شد ولی امروز مشکلی نداشتنقل قول:
پس مشخص شد همونطور که قبلا دوستان گفته بودن از 4 تا 8 کاملا رایگان هست. به خاطر همین هم هست که سرعتو محدود کردن