داداش من دهمین شکایتمو هم کردم! فایده نداره نمیدونم چرا من جواب نمیگیرم!نقل قول:
Printable View
داداش من دهمین شکایتمو هم کردم! فایده نداره نمیدونم چرا من جواب نمیگیرم!نقل قول:
سایت 195 شکایت کردی .. اونجا خیلی شکایت کن اگر از پارس جواب نگرفتی .بازم برو 195 شکایت بنویس
هشمت فردوس: افتاد .......
نقل قول:سایت 195 شکایت کردی .. اونجا خیلی شکایت کن اگر از پارس جواب نگرفتی .بازم برو 195 شکایت بنویس
هشمت فردوس: افتاد .......
دوستان این کارشناسشون امروز صبح بهم زنگ زد و معلوم بود عصبانی بود... گفت اینجا در حق پارس انلاین اجهاف شده و نمیدونم الان سرویستو میبندم رو سرعت واقعی شب هم بهت سرعت واقعی میدم.!!!!!
اگه کارمون هم با هم نشد پورتتو تخلیه میکنیم..!
خلاصه اینکه این شکایتهای برای من که تاثیر معکوس گذاشت و اینا دیگه تا منو نندازن بیرون ول کن معامله نیستن!:n24:
منتها دیگه فکر نکنم سرعت من هم درست شه..... قرار شد دوباره باهام تمام بگیرن.... تا باورشون بشه سرعت روزانه هم زیر 150 هست...
زیاد هم از باب شکایت وارد نشید که اینا تحملشون تا یه حدی هست و یهو رفلکس نشون میدن
دیشب سرعت نسبت به شبای قبل که به زور 1 گیگ دانلود میشد بهتر بود ( 2 گیگ دانلود شد )
واسه شما هم بهتر شده بود ؟
الان رفتم گفتگوی آنلاین گفتم:
سرویس 512 محدود سرعت دانلودش چنده؟؟!!
گفت 64 کیلوبایت؟؟!!
اگه اینطور باهات حرف زده بازم شکایت کن . بگو منو تهدید کردن به تخلیه خط ! اصلا اینا حق تخلیه ندارن تا تو نخوای ! فقط خواستن بترسوننت که نری شکایت کنی!نقل قول:
گفتگو انلاین کجاست؟ میشه لینکشو بزارید؟نقل قول:
مگه الکیه ؟ تهدید؟ برو بابت همین تهدید ازشون شکایت کن طرف حق نداره خط رو الکی تخلیه کنهنقل قول: