نه قبلا داشت الان این طرح برداشتننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
نه قبلا داشت الان این طرح برداشتننقل قول:
دوستان سلام. من میخواستم اینترنت آسیاتک کرمانشاه بگیرم. میخواستم بدونم افت سرعت داره دانلود شبانه اش؟ و اگه داره چقدر؟ چون من کلا زیاد دانلود میکنم در مجموع آسیاتک خوب هست؟ مثلا اگه یه طرح کولاک 4 مگ ده گیگ با دانلود شبانه بگیرم، چقدر روزانه و چقدر شبانه بهم سرعت میده؟ ممنون
سلام
دیگه اعصاب برام نموند از این شرکت ( اینترنت آخر آسیاتک ) تخلیه کردم ! چند ماهه افت شدید سرعت داشتم با پینگ 300 الی 400 قول داده بودند برطرف کنند ولی هیچ خبری نشد.
آخرین بار که تماس گرفتم برای پیگیری در جواب گفت شما که درخواست تخلیه دادین ( انگار از خداش بود تخلیه کنم تا کسی نباشه به این وضعیت اعتراض کنه و تا می تونه پول یه سری آدم بدبخت با پهنای باند کمی که ارائه داده چند برابر فروش کنه. ) در کل این شرکت صادقانه عمل نمی کنه و جدیدا هم که حجم خوری هم پیدا کرده. :n25::n24:
اگر برای دانلود می خواین فقط ایرانسل با آسیاتک فوقش بتونی شبی 3 گیگ دانلود کنی ولی با ایرانسل حداقل 30 گیگ
اگر برای دانلود می خواین فقط ایرانسل با آسیاتک فوقش بتونی شبی 3 گیگ دانلود کنی ولی با ایرانسل حداقل 30 گیگ
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
پینگ امروز ساعت 12 ظهر :
img.upload724.com/images/93428631736512880746.png
سلام
اینجا کسی هست که از اینترنت وایرلس اشتراکی آسیاتک استفاده کنه؟
سرعت 50 مگ و 40 مگ تو سایتش زده واقعا همین سرعت رو میده؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من الان سرویس صبحانه دارم شبی حدود 12 تا 15 گیگ دانلود دارمنقل قول:
من سرویس صبحانه ام داره تموم می شه الان می خوام از این طرح جدیده استفاده کنم حالا نمی دونم سرویس نه ماهه بگیرم یا پونزده ماهه به نظرتون ممکنه سرویس بهتری معرفی بشه من از سرویس نه ماهه بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]