dns شاتل دومین ها رو هم غیر v4
با v6 هم پشتیبانی و ترجمه میکنه قراره راه اندازی شه
Printable View
dns شاتل دومین ها رو هم غیر v4
با v6 هم پشتیبانی و ترجمه میکنه قراره راه اندازی شه
حدود 20 روز پیش کارشناس اومد از مخابرات به خونه مانقل قول:
خونه ما دوتا خط داریم
ما هم اول یک خط و با دوتا سفید با هم وصل کرده بودیم
خط بعدی قرمز و آبی
که وقتی دیدش گفت کلا اشتباه وصل کردید هیچ وقت دوتا سفید با هم وصل نکنید باید
قرمز با سفید
یا
آبی با سفید وصل بشن به هم
که تا اینکه همین کارو کرد وضعیت خط من که قبلا با روشن شدن خط قبلی خاموش میشد همه چیزش درست شد
خدا خیرش بده
امروز پینگ گیمینگ شاتل فعال کردم
اولش خوب بود پینگ 30 تا اومد پایین بعد تا همین 1 ساعت پیش واقعا افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 دقیقه اینطوریه
5 دقیقه اینطوری
واقعا انتظار نداشتم یا مشکل دارن امروز با این پینگشون یا واقعا اشغاله
اگه اینطوری باشه نمی ارزه
پینگ معمولی بهتر بود حداقل در طول شبانه روز ثابت بود ولی این واقعا ثابت نیست
تو بازی پینگم 250 بود
بازی که داشت تموم میشد پینگم شد 100
دقیقا همینطوره، برای من آبی و سفید جواب داد. دلیلش رو دیگه نمیدونم چرا.نقل قول:
من پینگم با 4.2.2.4 یا 94 هست، یا 80، انگاری آسیاتک مارو رو این دو تا قفل کرده (بالای 100 هم خیلیییی به ندرت اتفاق میفته، شاید کلا چند بار این اتفاق افتاده :biggrin: ولی 4.2.2.4 هیچ ربطی به سرور های گیمای مختلف نداره، ممکنه 4.2.2.4 120 پینگ بگیرید ولی سرور اروپا یه گیم (مثلا CSGO) پینگ تون 80 باشه، برای همین زیاد به این مورد اهمیت ندید، با 4.2.2.4 پلی نمیدید که. ولی این وضعیت که دارین میگین، احتمالا یه اختلال هست، چون نباید این همه تفاوت (در طول بازی 250 و در پایان بازی 100 باشه) از خود شاتل پیگیری کنید، مودم رو هم هر از گاهی ریبوت کنید.نقل قول:
تقریبا پینگ بازیا با 4.2.2.4 یکیه شاید 5 تا فرق داشته باشه یا 10 تانقل قول:
پینگ گوگل ام رو 50 بود
الان وضعیت خوبه ولی از صبح تا همین 1 ساعت پیش خراب بود تا ببینم چی میشه
در مورد سیم ام گفت که قانونش اینه ما که تخصصی نداریم نمیدونیم چرا ولی اینطوری درست تر کار میکنه
سلام بر همه
امروز یه بار بردم مرکز شاتل توی شیراز سرشونم خلوت خلوت بود و منم سوال پرسیدم یه اقای با حصوله و با اخلاقی جوابمو داد
پرسیدم که آیا برای شیراز vdsl میخوایید بزنید یا نه؟ گفت که "این سرویس رو ما همین الان برای کسایی که بخوان در همین شیراز ارائه میدیم، فقط باید فاصله تا مرکز مخابراتی نهایتا 1000 متر باشه که 50 مگابیت تو این فاصله میشه، براشون توی مرکز تجهیزات vdsl میزنیم و اوکی میشه"
گفتم منظورم vdsl بود نه adsl گفت منم همینو میگم
گفتم پس جریان قم و اینا چیه؟ گفت اون " fttc هست که کافو نوری میکنن" گفتم بله خب کی بقیه کشور و همین شهر خودمون میاد؟
گفت که " شاتل تمام تجهیزات مورد نیازو خریده و هیچ مشکلی نیست، اما قم چون شهر اصلی کوچیکتریه و فرماندار و شهرداریش همکاری کردن ما تونستیم کافو نوری بزنیم، شهرای دیگه هم مخابرات هم شهرداری و فرمانداری اذیت میکنن چون باید کافو جدید بزنیم تو خیابون، و به محض عقد قرارداد همین شیراز هم vdsl میشه"
گفتم از شرکتای دیگه خبر ندارید که اقدام میکنن یا نه؟ گفت "آسیاتک (و دو تا شرکت دیگه) دارن کارایی میکنن و مخابراتم که شرکت اصلی دیگست، اما به این شکلی که شاتل تصمیم گرفته نه هیچ کدوم، مخابرات هم ما رو رقیب میبینه و اجازه استفاده از کافو ها رو به بقیه نمیده"
گفتم معلوم نیست حالا کی بشه؟ گفت " نه هیچی معلوم نیس تا وقتی بتونن با شهرداری ها قرارداد امضاء کنن"
بک خوبی دیگه هم این FTTC شاتل داره که به گفته خودشون زیرساخت ارتباط از شاتل تا مشترک دست خودشون هست. الان من سیمم از مرکز تا منزل مشکل داره خودم باید برم دنبال یک نفر بیاد چک کنه. شاتل که اجازه نداره مخابرات هم که فقط به بوق کار دارهنقل قول:
کاش سرورهای گیم ها از این تکنولوژی و سروهای اصلی استفاده می کردن و مثلا پینگمون همینا بود حیفه واقعانقل قول:
نه اینطور نیست ارتباط از شاتل تا مشترک بازم دست خودشون نیست!نقل قول:
بازم یبار ب قول معروف رانژه میشه دیگ ن از مرکز از سمت کافو یا fttn fttc تمام دیگ به علت مسافت کم ...... یه سری مشکلات حل میشه بازم مشکلات مثلا پست های داغون اینارو شاتل هیچ کاری نمیکونه یا سیم باز بیاد بگیره بکشه اینابازم پای مخابراته
شما فک کن تو ی خیابون سیم هوایی تلفن اومده ی وانت بابری یا خاوری میاد سیمو میکنه حالا حالا بی اینترنتی چون مخابرات دستش تو کاره اون باید درستش بکنه شما تو واحدتون نت داری همسایه بقلیتون پیر مرد پیرزن ب فرض نت میخان چیکار تلفنشو ب زور استفاده میکنن خطشون تو اون چند زوجیاس با شوما اومده تو پست شاتل به اون ربطی اصلانداره بیاد دستکاری کنه :laughing:
تماما بخوای حساب کونی دست شاتل باشه باید مثلا به FTTB یا همین خدمات برج و .... اینای میده در نظر بگیری
سلام دوستان
من خطم بیشتر از 2700kbps نمیکشه نهایت سرعتی میخوام 4 مگ هست میخواستم ببینم شاتل تو غرب تهران اینترنت vdsl میده؟ و قبول میکنن با vdsl 4مگ بگیرم؟ یا مجبورم میکنن سرویس بالاتر بگیرم؟؟
قابل توجه اون دوستی ک سه چهارتا اکانت مولتی میسازه همشونم 2020 و 2019 تاریخ ساختشه میاد برای همه میماله و از vdsl و اینا هی تعریف میکنه هیچ پخی هم بارش نیس همش از اطلاعات این اون اسکی میره فک میکنه قراره امروز با مالیدن بهش سرویس بدن
این هفته هفته واگذاری سرویس vdsl هست و هفته بعد هم برای تهران ایناس کو؟ چیزی شما میبینی؟:biggrin:
فقط جنگ فرکانسی و مفت خوری بود ک بحثش اومد بالا :biggrin:
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای غرب؟ سمت چیتگر ی حرکتایی دارن میزنن ولی فعلا خبری از vdsl نیست
و باید بسوزی بسازی با همون سرعتی ک داری مجبورت میکنن سرویس بالاتر بخری
از دیروز دم عصر شدیدا چولوفسکیای تلگرام از کار افتادن
open vpn ها دارن دم ب دیقه دی سی میدن
وایرگارد مشکلات داره ولی هنوز کانکت رو میده
شادو هم خوب جواب نمیده برام تایم اوت خیلی تحویل میده
درود به دوستان
آیا برای شما AnnexM روی سرویس های Fair تاثیری داره ؟:blink:
توی سرعت آپلود نه صرفا نشون دادن داخل مودم!؟
طبق گفته ادمین هاشون مشکل سراسریهنقل قول:
اگه کسی اینجا از شاتل VDSL داره، میتونه به ما هم یه اطلاعاتی بده؟ پروفایل 35b میدن؟
پروفایل ها 17 هستشنقل قول:
پروفایل 35 نمیتونن ارایه بدن باید خیلی نزدیک تر بشن به مشترک و تجهیزات رو تغیر بدن
امکانش نیست
منبع پروفایل 17
کد:https://twitter.com/m_jokar1994/status/1255225492447395842/photo/1
سلام این تست رو میتونی ببینینقل قول:
سمت راست annex a هست
سمت چپ annex m و تست از speedtest
و بطور کلی اره تاثیر داره
خیر پروفایل 35b نه ایران که خیلی جاها هم نمیدننقل قول:
DSLAM های شاتل هم احتمالا همون 17a بدن
نقل قول:
ممنون، راستی شاتل رو چه سرعت های میتونه لاک کنه خط رو؟ تا جایی که من تو این تاپیک دیدم دوستان اکثرا 16384 و 9311 بودن... روی بقیه سرعتا چطور؟ مثلا 10240 و 12288 میده؟
میگم حالا این بنظرتون راست گفته بهم؟نقل قول:
برا هشت مگ 9311نقل قول:
17404 برا 16 مگ
پاین تر رو من نخریدم ولی مثلا 4 باید نزدیک 5 هزارو خورده ای ببنده
خلاصه بالاترین سرعتش همون 17404
هست با اپلود باز :biggrin:
سلامنقل قول:
annex a فعال نکردم ولی m چند روزیه برام باز گذاشت نمایندگی گفت تا 2مگ باز گذاشتم البته خطم حد اکثر تا 1599 کشید(در صورت عادی حدود 1200 ایناس) نویز شدید شد ولی توی سرعت آپلود هیچ تغییری ایجاد نشد حدودا برای من حول و حوش 1.20 مگابیت میکشه و جوری تست کردم در هر دوصورت تغییر قابل توجهی نکرد برای همین گفتم برگردونه حداقل نویز فیکس شه یکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طورم با نمایندگی حرف زدم تایید کردن که سرویس های Fair سرعتها روی سرویس ها بسته شده بجز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dslam
پس اصلا راهی نداره که یه چیزی بین 9311 و 17404 تنظیم کنن؟ :sad:نقل قول:
من 4 مگ دارم 4751 بستهنقل قول:
نه 16 مگ هم بگیری 17404 تنظیم میکنه خطت نکشه قطعی یا ...نقل قول:
مودمت خوب باشه قطعی نداری ایسوس یا کوال داشته باشی بتونی خطت رو کم کنی ریت رو کشش بره بالاتر قطعیات کمتر میشه عین خط من :D
سه ساعته تازه مودم روشن شده 779 تا crc داره
16 و 12 هم میبندن، 10 هم احتمالا باید داشته باشننقل قول:
امروز من ب دلیل برداشته شدن شاتلند و نیاز بیشتر به ترافیک و تابستون مجبور شدم به 16 مگ تغیر بدم :weird:نقل قول:
فقط 20 دیقه داشتم صحبت میکردم پروفایل گیم رو ببنده برام رو 16 مگ و با annex m
میگفتم فعال کن میگفت خطتت کشش نداره میگفتم اشکال نداره میگفت ن نمیکشه میگفتم خب بذار 12 مگ هم راضی نمیشد! میگفت نداریم!
خیلی سفت سخته تو این قضیه ریت واقعا اعصاب خورد کنی داری خدایش با این شاتل سر ریت
چرا شبا اینقد crc جدیدا میندازه!!!!!!!!!!!!!!!!
راست میگن شاتل غیر از پروفایل استاندارد نمیتونه چیز دیگه ای ببنده ولی اسیاتک روی هر عددی که بگی میبنده تازه محدودیت سرعت هم نداره و تا هر چقدر خطت بکشه سرعتش بازهنقل قول:
بخاطر اینکه کمبود داره پهنای باندنقل قول:
از 11 شب تا 1 و نیم شما به خطتون نگاه کنید فرداشب نزدیک به 3 تا از snr اتون کم میشه
من الان دیدم از 11 تا 1 و نیم 3 تا snr کم شد سر دقیقا 1:34 برگشت 3 تا snr در صورتی ک ساعتای یه ربع به یازده
من خطم رو 16300 بسته شده بود یهو افت کرد نوسانی شد به 13400 برگشت
شمام snr اتون رو فرداشب دقت کنید ببیند افت شدیدی دارید از 11 تا ساعت 2؟
های وبم من داشتم میبست اما نرم افزاری از سمت خودشون محدود بودنقل قول:
ایول ولی من متاسفانه اسیاتک نداره مرکزمون داشته باشه پورتم نداره
اپدیت الان ساعت 2 نیم شد سرعت به روال اولش برگشت ظاهرا بعد اون داستان شبونه پینگ مشکل پههنا هم دارن
کد:https://www.speedtest.net/result/c/7032dfaa-acf4-4f51-b617-81c9649f8712.png
https://www.speedtest.net/result/9423386798.png
سلام کسی می دونه بین این دو مدل مودم کدومش بهتره اولی رو میدونم چیپستش برادکام هست ولی دومی رو چیپستش رو پیدا نکردم
VMG1312-T20B
و
VMG 5301–T20A
دومی چیپستش MT751020 هست که روی خیلی مدل ها مثل تمام مدل های ایسوسی که تو بازار هست(غیر AC88) هست.نقل قول:
کلا مودمی پروقایل 30a ساپورت میکرد بدونید چیپستش برادکام نیست.
نقل قول:نقل قول:
پروفایل های فست اشون بصورت لاک هست. 4 8 16
هیچ کدوم برادکام نیستش..نقل قول:
vmg1312-B10B برادکام هستش سری T ابن زایکسل ها هیچ مدلی برادکام نیست اشتباهی خرید نکنید یه وقت ...
ارزونترین مودم VDSL با چیپ برادکام هم فکرکنم الان utel v304f باشه ...
مودم گرونتر بخری از لحاظ پرفورمنس dsl چیز بیشتری نصیبت نمیشه همشون یه درایور dsl دارن که به صورت باینری از برادکام میگیرن داخل فریمور میزارن...
دوستان برای افزایش SNR چی کار میشه کرد؟
فاصله تا مرکز مخابرات زیر یک کیلومتر هست از جعبه تقسیم هم مستقیم سیم کشیدم تا مودم، الان هم سرعت خط روی بالاترین حدش بسته شده 16 مگابیت رو دارم و مشکل خاصی نیست ولی SNR روی حدود 6.5 و اون حدود میچرخه
کاری از دست من برمیاد که بالاتر بره؟ ممکنه اون کابلی که مستقیم کشیدم با توجه به اینکه یه دو سالی هست دارم استفاده میکنم، نیاز به تعویض داشته باشه؟
اگه مشکل قطعی -پکت لاس نداری نیازی نیست بهش دست بزنی...نقل قول:
ولی اگه مودم رو سر خط بذاری بهتره کابل شبکه میکشی تا داخل خونه وصل میکنی به روتر
باید تا جایی که میشه نویزگیری کرد و فاصله رو کمتر کرد..
هسته فریت هم میتونی برای حذف نویز انتهای اداپتور برق مودم بذاری
نقل قول:
اصلا عاشق مودمای ایسوسم خیلی خوبن. وضعیت خطم ازت یه ذره بهتره (نویز دانلودم 24 و آپلودم 15)، مال من الان روی 14 مگ هست مثل این، SNR روی بین 9.5 تا 11 هست، هیچ قطعی نداره و نشونه خوبیه :| فک کنم بهشون گفتی روی 17404 بذارن و بعد اومدی گذاشتی -10db تا دیتا ریت بیاد پایین و SNR بره بالاتر و خط استیبل تر شه آره؟ :biggrin: راستی رو snr 7 قطعی و اختلال ایجاد نمیشه؟
نقل قول:
آره خط رو باز میذارن. البته هر عددی آسیاتک نمیبده، من پرسیدم ازشون برام گفتن: 8192-10240-12288-14336-16384 ایناست، دیگه مابین اینا چیزی ندارن، حالا اینجا تاپیک شاتل هست، بهتره نریم به سمت ISP های دیگه.:rolleye:
فک نکنم کسی باشه که تا حالا افت SNR شبانه رو تجربه نکرده باشه، البته دیتا ریت رو نمیاره پایین واسه من، ولی خب آزار دهنده هست یه مقدار، ولی هر بار که ریبوت میکنم میره بالاتر، مثلا یادمه چند روز پیش اومده بود روی 11 SNR، مودم رو ریبوت کردم و بالا که اومد شد 14، واسه شمام اینطوره؟ مودم هم ایسوس.نقل قول: