[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
برو بچز جویباری کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟
اینجا چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟
من که سرعتم واقعیه !! 1 مگ دارم که سرعتش 128 هست.
حالا چرا واسه بعضی ها زیاده ،من موندم/
به هرحال.
خبرا از این حکایت میکنه که رایگان شبانه فقط تو 1 ساله موجوده. راسته خبرش ؟؟؟؟
بعدی ، گفته سرعت دوبرابر. یعنی چی ؟؟؟؟؟ یهنی یک مگ بگیرم،بهم دو مگ میدن؟؟؟؟؟
الان من میخوام جوری اینترنت بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشم. چی کار کنم ؟؟؟؟
دانلود شبانه سرعتش پایین میاد ؟؟؟؟؟
سرعت ها که در همه ی سرویس ها واقعیه.یعنی:نقل قول:
128kb-16
256kb-32
512kb-64
1mb-128
2mb-256
5mb-640
اون تست بالایی احتمالا 5mb هست.
کمپین یکساله شبانه رایگان داره.
سرعت دو برابر نمیدن، بلکه قیمتش نسبت به حالت استاندارد یه پله کمتره، یعنی با پولی که میشد 1mb استاندارد بگیری، توی کمپین با همون قیمت سرعت 2mb میدن.
برای گرفتن سرویس کمپین پاییزه، حتما حضوری برو به نمایندگی فروش یا مرکز مخابراتی منطقه تون و یه سرویس 2mb یا حتی5mb بگیر با حجمی که نیاز داری. یکساله بگیر که شبانه رایگان هم داشته باشه.
ممنون
فعلا که کمپینگ پاییزه تموم شده. (تو محیط کاربریم پیام دادم و اونا گفتن)
امید وارم کمپینگ زمستونه داشته باشن
این 5 مگ سرعت شبانه اش چقدره ؟نقل قول:
به نظرتون 2 مگ بگیرم یا 5 مگ ؟
البته شبانه هم مهمه .
البته ظاهرا کمپین پاییزه به پایان رسیده، ولی خب، سرعت 5 مگ بهتره چون طبق گفته ی بچه های همین تاپیک، شبی حدود 8-10 گیگ دانلود داشتند (با سرعتی حدود 500~600).نقل قول:
دوستان مخابراتی مخصوصا اونایی که شب رایگان دارن توجه کنن، بعد تغییرات اخیر و مخصوصا فروش کمپین پاییزه ، مخابرات مجبور شده از تایم رایگان دارها مایه بذاره (مخصوصا کمپین تابستونی ها) و بطور معمول به محض شروع تایم رایگان ، در حالت عادی نمیشه دانلودی کرد، پیج باز نمیشه! همه جور ارور داده میشه توسط ویندوز! اتصال PPPOE ممکنه مشکل دار بشه ، و خیلی از مشکلات دیگه! راحت بگم : مودم رو خاموش کنید برید بخوابید ! برای بعضیا مثل من ساعت 5 صبح این مشکلات تموم میشه و طبق روال عادی میتونین تا 7 دانلود کنین! ولی واسه بعضیا ساعت 4 حل میشه!
از یه مقام مسوولی که اشنا بود پرسیدم گفت مخابرات بیش از حد پهنای باندشو شلوغ کرده و مجبوره به اسم محدودیت تایم رایگان، دست به اینکار بزنه!
محض اطمینان خودمم پیام گذاشتم تو پنل کاربری اینم جوابش :
گول این حجم رو نخور ! با دومگ هم 7 گیگ شبی دانلود داشتم ولی الان دیگه نمیشه! باید صبر کنی ببینی چی میشه! سرعت روزانه خوبه ولی شب رایگانهارو دارن محدود میکنننقل قول:
من با چیلتر دانلود میکنم مشکلی ندارم .نقل قول:
موقتا میشه با چیلترشکن مشکلو حل کرد ولی نمیشه برای همه لینکها از این روش استفاده کرد, نمیشه دو یا چند لینک گذاشت! بسته به نوع چیلترشکن مشکل سرعت داری,قطعی وصلی هم هست! در ضمن بعضی سایتهای نرم افزاری اجازه نمیدن با آی پی خارجی ازشون دانلود کنی لامصب! :n35:نقل قول:
همین الآن
از سرور سایت من و تو
5مگ مخابرات
سلام امروز که داشتم پنل رو چک میکردم دیدم فقط گزینه یک ماه فعاله و نمیشه بیشتر از یک ماه رو انتخاب کرد یعنی دیگه نمیتونیم بیشتر از یک ماه رو انتخاب کنیم؟؟؟؟؟ و هر ماه باید اینترنت رو شارژ کنیم حجما هم که خیلی کم شده
یه گزینه هم اضافه شده به اسم تعداد سفارش کسی میدونه یعنی چی؟؟
سلام
بچه ها توی پنل که میرم واسه خرید ترافیک واسه پرداختش 2 راه وجود داره، یکی ازطریق درگاه بانک و دیگری"از طریق اعتبار پنل"
کسی میدونه اعتبار پنل منظور چیه؟ و چطور میشه اعتبار گرفت؟
از منوی مالی --> افزایش اعتبار پنلنقل قول:
با این کار بعدا اگه خواستی سرویس یا حجم بخری، اگه گزینه اعتبار پنل رو انتحاب کنی، از این اعتبار کسر میکنه و نیازی به پرداخت با کارت بانکی در اون زمان نیست.
نوشته تعداد سفارش در زمان و حجم پروفایل انتخابی ضرب میشود. یعنی همون چند ماهه میشه.نقل قول:
قیمت هاش نسبت به کمپین گرونتره، نمیصرفه.
====
یه چیزی: سایت مخابرات یزد به آدرس yazdadsl.ir معمولا جشنواره های مخابرات رو خیلی سریعتر از مخابرات مازندران توی سایتش میزاره.
الان هم نوشته جشنواره بهار تا بهار:
احتمالا جشنواره مازندران هم همین شرایط رو خواهد داشت.
سرویس نحوه پرداخت قیمت شرایط ویژه حجم نهایی یکساله با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه با حجم ماهیانه 5 گیگابایت
پیش پرداخت ۲,۵۸۰,۰۰۰ ریال مودم رایگان(ویژه مشترکین جدید) 60 GB یکساله با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه با حجم ماهیانه 5 گیگابایت پیش پرداخت ۲,۱۰۰,۰۰۰ ریال ماهیانه 3 گیگ حجم رایگان 96 GB یکساله با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه با حجم ماهیانه 5 گیگابایت پیش پرداخت ۲,۵۸۰,۰۰۰ ریال ماهیانه 5 گیگ حجم رایگان 120 GB یکساله با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه با حجم ماهیانه 5 گیگابایت
پس پرداخت ۱۷۵,۰۰۰ ریال ماهیانه ماهیانه 3 گیگ حجم رایگان 96 GB یکساله با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه با حجم ماهیانه 5 گیگابایت پس پرداخت ۲۱۵,۰۰۰ ریال ماهیانه ماهیانه 5 گیگ حجم رایگان 120 GB
- تنها مشترکین تلفن ثابتی می توانند در این جشنواره شرکت کنند که در حال حاضر اینترنت مخابرات ندارند و یا حداکثر یک ماه تا پایان سرویسشان زمان باقی مانده است.
- انتخاب طرح های یکساله به صورت پیش پرداخت و یا پس پرداخت.
- جهت تحویل مودم ارائه کارت ملی ثبت نام کننده الزامی است.
- مزایا و ویژگی های جشنواره بهار تا بهار
- مودم بی سیم رایگان
- حجم اضافه رایگان
- مصرف شبانه از ساعت 1 تا 6 بامداد برای سرویس های پیش پرداخت به صورت رایگان و برای سرویس های پس پرداخت به صورت نیم بها می باشد.
- قرعه کشی 200 کمک هزینه سفر 10 میلیون ریالی به عتبات عالیات برای 200 نفر
- کلیه حجم اولیه و حجم اضافه سرویس ها برای طول سال به صورت یکجا در اختیار مشترک قرار می گیرد.
بچه ها الان ساعت رایگان از 1 تا 6ـه ؟ یا 1 تا 7؟
باز این مخابرات از ترافیک من کم کرد !
این مشکلش کی باید درست بشه ؟
الانم که مشکل دانلود شبانه پیدا کرده فقط با چیلتر دانلود میشه :n03:
خدا کنه نداشته باشهنقل قول:
حداقل ۵ مگ ۱ساله باشه که بشه چیزی دانلود کرد
تو کمپین پاییزه شرایط استان ها باهم فرق داشت،مثلا اصفهان ۱۰ مگ نداشت و ۵ مگش هم شبانه نداشت
حالا شاید با این اوصاف اوضاع مازندراتن فرق کنه،منتها باید صبر کرد،صبر........
امروز جمعه، از ساعت 10 صبح تا 10 شب، اینترنت کاملا قطع بود :-P
کنپینگ پاییزه مخابرات مازندرانن خیلی بهتر بود. حیف که دیر رفتم.:n14:
پس پرداخت،دانلود رایگان.
ماله یزد که اگه پس پرداخت بگیری،نیم بها میزنه نامرد.:n34:
امید وارم کمپینگ جدید مخابرات مازندران،دوباره مثل همون پاییزه باشه
----------
من قصد داشتم یک ساله 2 مگ با حجم 3 گیگ بگیرم(مودم نمیگرفتم،به جاش 3 گیگ دیگه میدادن) . هیچی دیگه،دیر رفتم از دستم پرید:n28:
------------
ماله استان مرکزی هم شروع شده.
ولی با یزد فرق داره.
واسه مرکزی هم اون شرایطی که نوشته انگار فقط برای سرعت های ۱ و ۲ مگ هست، قیمتش هم با یزد یکیه.نقل قول:
آقا مخابرات مازندران از 1 تا 7 رایگانه، چجوریاست بعضیا میگن 1 تا 6؟
از 1 تا 7 رایگانه.نقل قول:
به سایت مخابرات هم مراجعه کنی همینو نوشته.
سایت مخابرات مازندران، تصویری از جشنواره ی بهار تا بهار در صفحه ی اول خود قرار داده. احتمالا فقط 1مگ و 2مگ دارن.
قیمتها چجوریه تو این جشنواره بهار تا بهار؟
من که تو سایت هرچی رو عکس میزنم تا لینک خبر باز شه ،نمیشهنقل قول:
احتمالا همون قیمتیه که در صفحه ی قبل اشاره کردم.نقل قول:
دوستان هنوز هم میشه با یوزر پسورد یکی دیگه کانفینگ کرد و وارد شد؟
اره .(اخرین بارش دیشب بود)نقل قول:
اینترنت منو گاهی وقتا دوستام میگیرن.
sent from my XPERIA smartphone
دوستان الان سرعت دانلود چه طوره؟ 2 m/s کسی داره؟
بهار تا بهار چهار محال و بختیاری!!!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهار تا بهار همدان:
با این اوصاف اون چیزی که مشخصه 5 مگ رو حذف کردن و ساعت شبانه رو هم 1 ساعت کاهش دادن،که به معنی کم کردن دسترسی مخاطبین به اینترنت شبانه رایگان هستش
بعید می دونم که اوضاع مازندران هم با شرایط بالا فرقی داشته باشه:n28:
اینهم هست یادم رفت بزارمش
البته اینجا 5 مگ رو نوشته ولی نمیدونم شبانه رو داشته باشه یا نه؟:n13:
هنوز سرعت سرویس های استاندارد، سرعت اسمی واقعیه؟
یعنی اگه کسی 128k بگیره، سرعت دانلودش 16 هست؟ الان تغییری نکرده؟
مخابرات شبانه رایگان نداره ؟؟
اگه داره کدوم سرویس؟؟
من الان 512 ماهانه 5 گیگ دارم شبانه رایگان نداره !
فقط سرویس های کمپین که یکساله و بعضاً شش ماهه بودند شبانه رایگان داشتند. سرویس های استاندارد یکساله هم قبلا ظاهرا شبانه داشتند، اما الان سرویس های استاندارد هم، فقط بصورت یکماهه یا به تعدادِ «چند تا یک ماهه» قابل خریداری هستند و شبانه ندارند.نقل قول:
پس شما اگه شبانه میخوای، فقط باید کمپین جدید رو بگیری که اون هم حضوری باید بری مرکز مخابراتی یا نمایندگی های فروش.
راستی ۵۱۲ که داری سرعت دانلودش همون حدود ۶۰ هست؟
بله همون 60 کیلو هستنقل قول:
الان ساعت شبانه 1 تا 6 شده ؟
سلام دوستان... من برای یکی از آشناها تو قائم شهر می خوام ADSL بگیرم.. نمی دونم چی مناسب هست..من خودم تو تهران 512 نامحدود دارم.. حالا نمی دونم مخابرات مازندران چطوره و آیا شرکت های دیگه سرویسشون بهتر هست یا خیر.. دانلود کم..استفاده معمولی در حد وبگردی و چتئ
سلام.
مخابرات مازندران هم طرح بهار تا بهار رو اورد.
حالا یه سوال دارم. قیمتش با همونی که ما ماهانه میخریم یکیه ، حالا سوال اینجاست اگه 8% مالیات رو بگیرن که با خرید یک ماهه از سایت فرق نمیکنه که !!!
دوستایی که کمپینگ داشتن، میشه بگن مالیات رو فیش حساب میشد یا نه ؟!؟!؟!
-------------
این طرح بهار تا بهار اصلا بدرد نمیخوره،صبر میکنم تا بعد از عید طرح بهارش یا نوروزش یا هرچیه دیگه (اگه بذارن) بگیرم. البته اگه بصرفه
رو قبض با ۸ درصد مالیات میاد!نقل قول:
اگه واقعا گیر مخابرات هستی که ازش اینترنت بگیری،به نظرم بگیر
چون هر سری که جلوتر میره بدتر میشه!
دانلود از تورنت تو ساعات شبانه رایگان چطوره؟