ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟نقل قول:
Printable View
ممنون از پاسخت . چرا الان دیگه سرویس نمیگیری ازشون ؟نقل قول:
منم بیشتر از دوساله که مخابرات هستم و دارم میرم یه isp دیگهنقل قول:
مخابرات خوبیش به نامحدوداش و سرعت خوب شبانش بود که کاملا از بین رفتن تازه حجم خوری وحشتناکی هم داره که کاملا غیر قابل تحمل شده , مگه دیگه دزدی از این مشخص تر و واضح تر هم ممکنه؟
هر روز هم یه فیلمی پیاده میکنن سر کاربرا
منم از این شرکت مدت طولانی ای نت می گرفتم کیفیت خوبی داره ولی نامحدود 2 مگ گرون میداد که بی خیال شدم برای نامحدود سرویس 256و شبانه خوبه
بعد از اون 2 سال اهواز نبودم...برگشتم رفتم دیدم سرویس ها گرون تر شده و اینکه مخابرات خطم و رزو کرده!!! دیدم مخابرات نامحدود 512 میده 27 تومن اونم با سرعت ثابت 50-60 !!! ولی الان مخابرات خراب شده که تخلیه خط هم دردسر داره...فعلا موندیم ببین این 1-2 هفته چی میشه..یه قول هایی دادن!نقل قول:
بله تا 20 ام منم هستم . امیدوارم هرکی مسئوله از خر شیطون بیاد پایین . شاید هم سیاستشون برای کشیدن شیره مشترکاست. کسایی که نامحدود داشتن کلی پول نت دادن این مدت .نقل قول:
دوستان دان استریم من چند روزی هستش خیلی تغییر میکنه. کسی این مشکل داشته.
دان استریم رو 4مگ بستن. یکدفع میشه 1مگ یا 2 مگ .
سلام فكر كنم طرح شبانه فقط اهواز برداشته شده چون شهرستانها هنوز هست
بله شبانه ما فعاله ظاهرا. سرعت هم 250 ثابت تقریبا.
قرار شد شنبه دان استریم رو واسم بیارن روی ده مگ. باز خوبه شبا میشه یه کارایی کرد لااقل.
یه سوال: شبانه از ساعت دو تا چه ساعتی برقراره؟
دوستان ADSL من روی خط تلفنی بودش که به علت بدهی قطع شد ولی ADSL برقرار بودش. تقریبآ 1 هفته ایی میشه خط تلفن بوق نداره.یعنی بوق رو قطع کردن.
ممکنه همین باعث پایین امدن دان استریم بشه.؟؟؟ نداشتن بوق
خطتون نویز نداره ؟نقل قول:
SNR چنده ؟
الان روی چه Modulation ــی هست ؟
modulation های دیگه رو امتحان کردید ؟
فکر نمیکنم مربوط به تلفن باشه ! آخه واسه خودم هم پیش اومده تلفن قطع شده ولی ADSL وصل بوده مثل همیشه
کلا سیگنالشون از هم جدا هست ....
>
سلام. دوست عزیز کابل مستقیم از پارکینگ تا واحد کشیدم. دان استریم روی 4مگ بسته بودن. الان هم بعضی وقتا میاد روی 4مگ ولی خیلی بازی داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سرویس های پرتاک هنوز نامحدود اضافه نشده . اما توی قسمت تعرفه ها و سرویس ها قبل از ورود به سامانه تعرفه سرویس هارو زدن .با همون قیمت 2 برابر خورده ای اولیه . امیدوارم هرچه زودتر اضافه بشه به سرویسا کمتر از 1 هفته دیگه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی هنوز خبری از نامحدود ندارن . میگن معلوم نیست . کسی خبری داره لطفا بگه .
خطتون خیلی نویز داره تا 2 مگ بیشتر نمیکشه که احتمالا به دلیل سیم کشی داخلی یا رد شدن از کنار کابل تلفن یا یا کابل LNB مـاهــواره هست و یا اینکه اصلا از مرکز مخابراتی مشکل دارهنقل قول:
اینکه بعضی مواقع روی 4 مگ میاد بخاطر اینه که ظرفیت خط تغییر میکنه مثلا یه لحظه SNR میره بالا بیشتر میکشه ........
الان Modulation واسه شما روی ADSL2+ هست ولی اون بالا خودش روی ADSL-re-adsl هست که دقیقا نمیدونم این چیه !
خدا رو شکر دانلود شبانه من برقراره با سامانه پرتاک
2048 ماهانه 5 گیگ
سرعتشم بین 210 تا 220 نوسان داره
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما در خود سامانه پرتک سرویس فعلیتونو تمدید کردید؟ یا اینکه از قبل به روش دیگه ای سرویستون خریداری کردید و در حال حاضر به این سامانه انتقال داده شدید!!
از قبل به روش دیگه ای سرویس رو خریداری کردم و در حال حاضر به این سامانه انتقال داده شدمنقل قول:
چه روشی به ما هم بگو الان ده مگ بدون شبانه دارمنقل قول:
روش نداره والا خودش شانسی اینجور شده وگرنه همسایمون هم شبانه ندارهنقل قول:
10مگ تو پنل من نداره اخرش 2مگه
نکنه میخوان ده مگ هم حذف کنن این چه وضعیه که اینا راه انداختن تو پنل نامحدود داری ؟نقل قول:
از این ماه برداشتن ماه پیش 512 ماهی 54000تومن بود الان نیستنقل قول:
3 ماه پیش که تازه نامحدودا حذف شده بودن یه شکایت نوشتم واسه سامانه 195 تازه تماس گرفتن امروز صبح میگن چی شد ؟ از خنده روده بر شدم :n08:خانمه میگه از سازمان تنظیم و مقررات تماس می گیرم تونستن رضایت شما رو جلب کنن منم گفتم که اولا من بیش از 90 روزه شکایت ثبت کردم و صبح شما بخیر :n02: ولی خیر نه سرویس شبانه برگشت نه نامحدود ! بعد گفت چرا برگشتن این طور که به ما گفتن منم توضیح دادم بله یه چند روز با قیمت دو برابر برگشتن ولی باز حذف شدن و شبانه هم ندارن و نه تنها من بلکه رضایت هیچ کاربری رو نتونستن جلب کنن و اصلا تابع مقررارت آشنای اول هم نیستن ! گفت باشه پیگیری می کنم ولی فکر کنم سری بعد پاییز زنگ بزنه برای نتیجه ... :n08:
خوبه باز حداقل پیگیر هستننقل قول:
بچه ها همگی شکایت کنین اگه زنگ زدن بگین حواستون باشهبهتون دروغ نگن
جواز کسب رو به چه ایمیلی بفرستم ؟؟؟
از خود سیترا هم توی قسمت درخواست پشتیبانی با توضیح فرستادم
سلام دوستان
قبلا تو سایت سیترا وارد میشدم و تمدید میکردم ولی الان وارد نمیشه!
ادرس سامانه جدید چیه؟
عرض نکردم اینا دزد و کم فروشن؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی اکسین میگم پنج روزه ده مگ گرفتم ولی روی دو مگ بستین و فلان. یارو گفت خب درست میشه.
گفتم کی درست میشه؟ گفت 48 تا 72 ساعت دیگه اگه خطتون بکشه !!!!!
بعد بهش میگم خب نمیشه اینجوری. من پول دادم که یه ماه ده مگ استفاده کنم نه بیست روز! بعد گفت به ما ربطی نداره و اینا شروع کرد زر زر اضافه کردن و داستان بافتن.
بهش گفتم اگه راست میگی خب همین الان ببند روی ده مگ، بلافاصله میگه خط نمیکشه. اصن نمیشه !!!!!!
بعد میگم چی چی و خط نمیکشه تو استاتوس مودم زده ریت خطم تا 25 مگ کشش داره. بعد یارو پرو پرو میگه خب ما روی 25 مگ بستیم واستون ولی خطتون تا 2 مگ بیشتر نمیکشه !!!!! (انگار که ما از پشت کوه اومدیم، نمیدونیم چی به چیه.)
هیچی در کل خواستم بگم کم فروشی و حرام خوری شاخ و دم نداره. من که حلالشون نمیکنم.
نقل قول:
منم همینطوری شدم ولی درجا زنگ زدم استریمو گذاشت رو 10 مگ درست شد شما شبانه داری ده مگ ؟
بله شبانه فعاله. ولی واسه من بهونه آورد که نمیکشه و فلان در حالیکه تو مودم زده تا 25 مگ خط ریت میده.نقل قول:
شکایت کجا بریم؟
یارو بلد نبوده به یکی دیگه زنگ بزن اگه می خوای اینطور نشه هروقت می خوای شارژ میکنی مودم همون موقع باید 5 دقیقه خاموش کنی تا تغییرات اعمال بشهنقل قول:
این ضحی هم دهن ما رو سرویس کرد. زنگ میزنیم 30 نفر تو نوبتن بعد که نفر اول میرسه بوق اشغال پخش میشه!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان میدونین معنیه این چیه من 5 مگ داشتم ولی شبانه فری زده بود الان اومدم رو 10 مگ و اینو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خظ بالایی نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه این 5 گیگ دیگه چیه نکنه شبانه 5 گیگ بیشتر دانلود ندارم ؟ البته هر شب
8 گیگ اینجور که پیداست شبانه نداره. شما از سیترا تمدید میکنید ؟نقل قول:
کی میگه نداره عزیزم ؟ شما ردیف اوول رو نگاه کنین داره ولی فکر کنم شبی بیشتر از 5 گیگ نتونم دانلود کنم امشب یه تست میزارم بینم چی میشهنقل قول:
اگه اخر خط نوشته باشه ni یعنی شبانه داره. اون 5 گیگ یا 8 گیگ هم حجم معمولی هست . دانلود شبانه محدودیت نداره مخابراتنقل قول:
نقل قول:
خط اول اخرش نوشته ni جلوشم نه حجمی زده نه چیزی
گزینه 2 نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه 8 گیگ و جلوش نوشته که از 8 گیگ 7.28 گیگ باقی مونده
در صورتی گه خط اول نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه 5 گیگ ni که مطمنم شبانه نوشته و جلوش میبینی که هیچی ننوشته و تازه اگه شبانه نداشته باشه میزنه نو فری
استاندارد - سرویس 10240k یک ماهه با حجم 5 گیگ - شبانه دارد
این معنی فارسی خط اول هست. دومی هم همینطور منتها چی ؟ اخرش ننوشته شبانه دارد
باز این سیترا خراب شد !!
سلام
همشهری های اهوازی در حال حاضر تمام سرویسها از ترافیک ساعات رایگان برخوردار هستند جه مشترکانی که از قبل سرویس خریداری کرده اند و چه مشترکانی که قصد تمدید سرویس خود را دارند
برای اطمینان به سایت IBSN وارد بشید و اکانت خودتون چک کنید.
هنوزم زده NoFree چیزی عوض نشدهنقل قول: