واسه من که هم سرعت و هم پینگ چند وقتیــــ هست که بهتر شده .
بقیه رو دیگه نمیدونم .
الان پینگم با ping 4.2.2.2 /t هست 116
Printable View
واسه من که هم سرعت و هم پینگ چند وقتیــــ هست که بهتر شده .
بقیه رو دیگه نمیدونم .
الان پینگم با ping 4.2.2.2 /t هست 116
سلام ، میشه لطفا بگید چه طرحی هستید و از چه مرکز مخابراتی؟ ممنون.نقل قول:
از دوستان عذر می خوام که همچین سؤالی رو اینجا می پرسم!! (چون اکثر دوستان اینجا مشهدی هستند مجبور شدم سؤال رو اینجا بپرسم : دی)
لطف کنید داخل مشهد جای معتبر و شناخته شده ای رو واسه سرویس دوره ای لپ تاپ (منظورم گرد گیری داخل لپ تاپ و ... هست) معرفی کنید (البته طرف اینطوری نباشه با یه فوت کردن داخل لپ تاپ بگه سرویس شد : )))
ترجیحا اگه ممکنه فروشنده ای از مجتمع تک معرفی کنید
پیشاپیش تشکر
سلام دوستان . از دوستان خبره مخابراتی چند تا سوال داشتم
1 : چطور میشه پینگ مخابرات روی بعضی خط ها اینقد پایین و بعضی خط ها بالا هست ( مثلا من در مغازم پینگ با تهران 30 هست اما خونه 60)
2 : چرا من هر دفعه که میرم سایت speedtest.net یبار از هرات نشون میده و یه بار از سلایمانیه ؟
3 : ایا DNS خاصی داره مخابرات ؟ یا مثل اکثره شرکت ها جریان DNS یه چیزه فیک هست
درسته، فکر نمیکنم هیچ شرکتی برای 3G یا حتی 4G بخواد نامحدود بده کما اینکه الان توی ADSL هم اکثر این شرکت ها نمیدن ولی منظورم این هست که مثلا ایرانسل بیاد یک بسته 40 گیگ بده با قیمت مناسب که اگر یک شب دانلود مهمی داشتیم و طبق معمول سرعت اینترنت هم اختلال داشت بتونیم از اون استفاده کنیم.نقل قول:
طــرح طلایی - از اون طرح قدیمی ها .نقل قول:
مجتمع تکــ که نصف شون بی سواد تشریف دارن ! بیخیالش شو /نقل قول:
شما برو خیابان سناباد - فکر کنم سناباد 51 ( دقیق یادم نیست) بپرس آی لند کجاست!
دیگه از اونجا معتبرتر و حرفه ای تر چیزی به نظرم نمیرسه
من 2mbps یک ساله دارم و از مرکز فرشچی هستم. پینگ دائما در حال تغییر هست ، بعضی وقت ها 400 میشه برای چند ساعت و هیچ قانونی نداره ، برای همین جالب بود که شما فیکس هستید ، ممنون میشم اگه بگید کدوم مرکز مخابراتی هستید.نقل قول:
چند تا نکته /نقل قول:
اول اینکه شما با چه آی پی پینگ تون 400 هست ؟
بعدشم وضعیت دانلود و آپلودت چطوریه ؟
یه تست از سرور تهران و اروپا بذار ببینم چجوریه !
بعدشم فیکس نیستم . نوسان داره . ولی نسبت به قبلا که پـَکِت لاست و تایم زیاد داشت دیگه نیست .
+
هرکی باشه با این تست گول میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شاهکار وضعیت جامعه :
اصلا این تست به عقل جـِن هم نمیرسه .
با 8.8.8.8 من همیشه پینگ میگیرم که به 4.2.2.4 و 4.2.2.3 هم نزدیک هست همیشه.نقل قول:
وقتی که تایم اوت زیاد باشه وضعیت دانلود افتضاحه ، سرعت پایین و حتی باز کردن سایت ها هم خیلی طول می کشه. این حالت بعضی وقت ها پیش میاد اما هر روز حداقل چند باری اینطوری میشه . مخصوصا ظهر ها.
حداکثر پهنای باندی که از خود تست سرعت داخل پنل کاربری میگیرم 1.3mbps هست .
این تست با سروری هست که خود Speedtest انتخاب می کنه :
این تست با سرور تهران :
این هم تست با یک سرور از اروپا ( هلند ) :
این پشتیبانی معمولی نیست پشتیبانی Dsl و تنظیم Downstream و از این چیزاست.نقل قول:
به خدا نامردیه به اینا پول برای ADSL بدی با پینگ 200 میشه چکار کرد اینا پیش خودشون چی فکر کردن ؟
نقل قول:
بچه ها خیلی جالبه!!!! از وقتی من این پست رو گذاشتم دوباره داره همین اتفاق واسم تکرار میشه !!!! نکنه مسئولین گلد نت اینحا هم عضو باشن و پست ها رو می خونن و علیه خودمون دارن استفاده می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
شما ها چک کردین حجمتون رو قبل ساعت یک شب و بعد هفت صبح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا میزانش دقیق دقیق معادل هست یا اختلاف مشاهده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدین تا بدونم این مشکل فقط واسه منه یا برای بقیه هم پیش میاد ؟؟؟؟:n03:
بچه ها من واقعا به ستوه اومدم طی سه هفته اخیر 5 بار این حرکت رو مشاهده کردم هر بار هم یه تقریب 10 یا 12 مگ کم شده ازم که طی این 5 بار میشه متوسط 55 مگ !!!!! نمونه واضحش چند روز پیش 14 مگابایت اختلاف بود میزانی که ساعت هفت و یک دقیقه صبح مشاهده کردم با میزان مگ بعد از یک شب ،
جالب اینه که وقتی میزان اختلاف مگ رو مشاهده کردم تا قبل ساعت 7 صبح میزان مصرفی روزانه رو 111 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1210 مگ اما راس ساعت 7 و یک دقیقه که چک کردم نوشته بود 125 مگ داخل اون جدول مصرفی روزانه زده بود و حجم باقی مانده 1196 مگ
بچه ها این مورد ایا قابلیت شکایت و پیگیری دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری باید حرفمو بهشون ثابت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا
سلام
برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه
درسته، منم فکر می کنم بخاطر همین باشه ، خیلی جالبه که به عقل شرکت "بزرگ" گلدنت نمی رسه که یک نمایش زمان داخل پنل کاربری بذاره که ما ببینیم دقیقا چه وقتی برای اونا ساعت 1 میشه. شاید ساعتشون با ساعت ویندوز ما فرق می کنه.نقل قول:
شاید هم این کار رو از عمد نمی کنن چون در همون 1 دقیقه کلی حجم ممکنه هدر بشه ، شما فرض کنید از تمام کاربران 10mb کم بشه. به هر صورت من که خودم از 1:05 همیشه حساب می کنم چون هیچ اعتمادی به اینها نیست.
سلام
طرح پاییزه نقره ای هنوز برقراره؟
نقل قول:
بلی ولی شارژ زمانی طرح پاییزه نقراه ای+شبانه حذف شده
آقا این چه وضعشه من مدت هاست از نت شبانه دانلودی ندارم ولی متاسفانه از ساعت 12:30 به بعد کلاهیچ سایتی نمیشه باز کرد:n15:
سایت 2020 بازم سکته زده.
سلام به همه ، دوستان الان کسی مشکل پینگ بالا داره ؟ از صبحه همینطوریه و الان ساعت 20:30 هنوز درست نشده ، روز های دیگه معمولا چند ساعت بیشتر اینطوری نمیشد ، ممنون میشم اگه کسی این مشکل رو داره بگه و یا اگه برای شما درست هست بگید ببینم مشکل فقط از منه یا نه.
نقل قول:
dns تون رو عوض کنید
منم کلا مشکل پینگ دارم dns رو چند بزاریم مثلا ؟نقل قول:
فکر نمیکنم Dns تاثیری داشته باشه
دوستان من یکی بهم گفت ما حجممون که تموم میشه تبدیل به اینترانت میشه و گفت از 2020 گرفته دوستان نمیدونن این ماله کدوم استانه این طوری هست؟
نقل قول:
چرا dns خوب پینگ رو میاره پایین صفحه ها زودتر باز میشه با dns jumper کار کنید
سلام ، مطمئنا DNS روی پینگ تاثیر نداره اما در باز کردن صفحه ها درسته تاثیر می ذاره.نقل قول:
میشه لطفا بگید از چه DNS یی استفاده می کنید؟ ( اگر پینگ خودتون با 8.8.8.8 هم بگید ممنون میشم )
چرا داره من با dns بهتر که شبا ست میکنم پینگ پایین تری دارم هرچی پینگ پایین تر باشه صفحه هم بهتر و سریعتر باز میشه الان ساعت 9:32 صبح است پینگ 8.8.8.8 ام 115 میلی ثانیه است من شب ها dns عوض میکنمنقل قول:
من از یک dns خاص استفاده نمیکنم از dns jumper استفاده کنید هر دفعه با یک dns میتونید براساس پینگی که بهتون میده استفاده کنید
دوستان چیزی که مشخص هست شما هر دفعه Disconnect کنید و دوباره وصل شید پینگ مثلا 8.8.8.8 تغییر میکنه و چیزی من حس میکنم DNS در پینگ بی تاثیره مگر از طرف خوده ISP تنظیم کنن واست .
سلام به همگی.
من تو تربت حیدریه زندگی میکنم و یه چند وقتیه از مخابرات نت گرفتم. سرعتمم 1 مگابایت هستش ولی همیشه تو WoW لگ دارم. سرعتمم با سرور های خارجی معمولا 40-50 کیلوبایته که اصلا خوب نیست. میخواستم ببینم این مشکل رو بقیه هم دارن یا فقط برا من اینطوریه؟ من قبلا از اسیاتک داشتم 512 نامحدود برنزی به اندازه نت الانم لگ نداشتم تو وارکرفت... کلا مخابرات اینطوریه یا مشکل از منه؟
سلام به همگی.
من تو تربت حیدریه زندگی میکنم و یه چند وقتیه از مخابرات نت گرفتم. سرعتمم 1 مگابایت هستش ولی همیشه تو WoW لگ دارم. سرعتمم با سرور های خارجی معمولا 40-50 کیلوبایته که اصلا خوب نیست. میخواستم ببینم این مشکل رو بقیه هم دارن یا فقط برا من اینطوریه؟ من قبلا از اسیاتک داشتم 512 نامحدود برنزی به اندازه نت الانم لگ نداشتم تو وارکرفت... کلا مخابرات اینطوریه یا مشکل از منه؟
تنها نیستید ، من هم WoW بازی می کنم و چند هفته هست که Timeout و پینگ مخابرات افتضاح شده ، البته من از مشهد هستم . مخابرات اصلا برای بازی آنلاین پیشنهاد نمیشه ولی متاسفانه چون خط های ما کافو نوری هست مجبوریم...نقل قول:
بچه ها الان مو
نقل قول:
برای من روی 1.5 مگ بستن. (2Mbps پنج گیگ یکساله پیش پرداخت):n03:سرعت روز 190-200
شب 128-130
از کجا میشه فهمید پورت رو روی چند بستن ؟
اگه طرحت رو عوض کنی سرعت پورت رو هم عوض میکنند ؟ یا باید تخلیه کنی دوباره بگیری ؟
سرعت مفتضح ملعون ها
من طرحم رو به نقره ای سه ماهه ماهانه پنج گیگ ارتقا دادم سرعت دانلودم 500 شده قبلن طرح 256 ماهانه 5 گیگ داشتم که سرعت دانلودم 120-130 بود
پینگ 1200
عمتون سلامت باشه برادران ارزشی
اقا شما اسم حرکتو چی میزارین ؟
1 : طرح نقرهای داشتم که 3GB شارج داشت و رفتم امروز طرح عوض کردم و طلایی 3 ماه جمعا 9GB گرفتم بعد حالا حجمم 6GB باقی مانده . باید میشده 12GB. حالا اگه حالت بدبینانه در نظر بگیریم یعنی با اعمال طرح جدید باید طرح قبلی کلان پاک شه و 9GB داشته باشم ولی الان 6GB مونده !
2 : زنگ زدم 2020 و گفتم چراغ ADSL همش میپره و مثل همیشه برو از سره خط تست کن و خلاصه جالبیش اینجاس با شماره رفیقم زنگ زدم و طرف گفت برو واست ثبت کردم بعد بهش گفتم چیو ثبت کردی و طرف اپراتور میگه از رو شماره همرات ما شماره خط شماره میدونیم و در صورتی که خط ماله رفیم بود و طرف بدجور رکب خورد وقتی بهش گفتم شماره ماله خودم نیست . مبینین فقط میخان دنبال نخود سیا بفرستن
3 : مگر نفگتن بدون دانلود شبانه پس چرا اینقدر شبا وضع نت خرابه ؟
بابا اقای ملک جعفریان یعنی به کجا بر میخوره ؟ از کی چی کم میشه و به کی ضرر میزینم ؟ بابا کله جونا با این وضع مملکت دلشون به نت خوشه که اینم وضع نت
خدایی تو سال 2014 هستیم همه جای دنیا درسته حتی همین پاکستان افغانستان ولی وضع ما خراب
الانم جند بار همین متون نوشتم که پوست کنم ولی نمیشه و هی page not found میده امیدوارم اسپم نشه
مخابرات داداش سرعتات ر.ی.د.ه
هر وقت مخابرت بهم میگه مودم به کابل در خونه وصل کنید و خبر بدید میگم شما خوبی!!!!
باشه
شما ها قبلا سرویس داشتید و الا ن تبدیل به کمپین تابستانه کردید؟نقل قول:
نقل قول:پس ظاهرا این پشتیبانی عین ماشین کوکی چهار تا جمله بیشتر بلد نیستن بگن و به همه جمله تکررای تحویل میدن !! به من هم بار ها گفتن اینا رو ! هر چی می گم خط ما ایراد نداره ، مشکل از مرکز مخابراته که این همه تغییرو تحول داره می گن ازکجا می دونی !! ، یا باید پورتت ریست شه یا با مودم دیگه تست کن یا در ورودی خونه تست کن نت رو !!:n19: حالا مدرکم نداریم بشون ثابت کنیم که مشکل از مخابراته همیشه می گن چراغ شما در سرور ما روشنه یعنی به نت وصلید!!!نقل قول: