بابا اینم رانندش زن بود ، زن ها هم که دل رحم هستن ، وگرنه مردا که .... :n02:نقل قول:
Printable View
بابا اینم رانندش زن بود ، زن ها هم که دل رحم هستن ، وگرنه مردا که .... :n02:نقل قول:
کی 19/11 اعزامه
؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا هنوز نرفتید خدمت؟
اخیش دوباره اومد مرخصی(همچی گفتم اومد مرخصی که انگار 1500 کیلومتر ازخونه دور بودم...راستش فاصله خونه تا یگان 5دقیقه بیشتر نیست یه خیابون پایین تر) ولی هیچ لذتی تو دنیا مثل مرخصی نمیشه :n02:[حذف شد]
رفتم 19 روز مرخصی بگیرم مسئول قرارگاه گفت پسر خوب چرا اینقد میری مرخصی؟دفعه قبل کی رفتی استحقاقی؟؟؟! من: کار دارم /2 روز پیش از مرخصی اومدم مسئول قرارگاه: حالا چند روز میخوای بری؟ من:19 روز:n02: مسئول قرارگاه: :n23: من::n05: مسئول قرارگاه:بی خیال بابا 12 روز برو ولی کسی:n13: نفهمه من::n06:من بعد از خروج از اتاق مسئول قرارگاه::n19::n19:
داداش شما مگه چقدر استحقاق دارید ؟نقل قول:
sent from my open source device
سلام دوستان
من برای معافیت پزشکی اقدام کردم . ام ار ای هم گرقتم . دکتر گفت دیسک خفیف داری . با اتوجه به اینکه گفتن انواع هرنی دیسکال معافیت دایم داره به نظرتون معاف میشم؟ (لیسانسه هستم)
اینم نتیجه ام ار ای :left paracentral small herinated disk at l5-s1
and bulged disk at l4-l5 , l3-l4 , and l1-l2 levels
میگم شما هم منتظری استخقاقی ها بشه ماهی یک روزا... بابا بیخیال ... :دینقل قول:
استحقاقی شده ماهی یک روز تو یگان مانقل قول:
نه میخواستم بدونم چه جوری هست استحقاقشون همین
در صورتی که استحقاقی ها بشه ماهی نیم روز هم توی مرخصی سرباز هیچ اختلالی بوجود نمیاد.نقل قول:
مجبورا تشویقی ثبت کنن !! به همین راحتی.
تشویقی :دینقل قول:
داداش من ۱۸ ماه خدمت کردم
کلا دو روز تشویقی بهم دادن
اون هم از طرف سردار بود
اصلا تو یگان ناجا چیزی به نام تشویقی وجود نداره
دوستات الان من معاف از رزم گرفتم میگن هیچ جا معاف از رزم نمیگیره...
موندم کجا میفتم//
خلاصه تا حالا پشیمون شدم معاف از رزم گرفتم...
دوستانی هم که میخوان برای سپاه پذیرش بگیرن معاف از رزم نگیرن سپاه معاف از رزم نمیگیره مگه اینکه بعد از اینکه رفتین خدمت برین معاف از رزم یگیرین
dg1 زیز مرخصی تشویقی مختص سربازان سپاهه نه ناجا که همش کمبود نیرو تو محسوسه.
با ماهی 1 روز تو ناجا واقعاً نمیشه خدمت کرد اما اگر سپاه مرخصی هم به سربازا نده بازم قابل قیاس با ناجا نیست چون تو سپاه خدمت 7 تا 1.5 .
سابقه بیمه همون سابقه خدمتتون هست که یگان مربوطه براتون صادر میکنهنقل قول:
در مورد هزینه پرداختی اطلاعی ندارم اما قابل تبدیل هست
هرکی سابقه بیمه یا خدمتش رو میخواد باید مراجعه کنه عملیات نیروی انسانی یگان خدمتی تا راهنماییش کنن
Sent from my LG-P880
سلام دوستان .
من كسري جبهه دارم ، و سال ٩٠ گرفتم و توي سيستم پليس +١٠ هم ثبت شده. ، الان هم سربازم ، مي تونم ا كسريم استفاده كنم ؟
چون که ثبت کردید قبل از سال 91 بله.میتونید استفاده کنید.نقل قول:
بچه ها میگن هفته قبل 20:30 گفته تا نیمه اول 91 میشه 18 ماه ....
کسی راجب به این موضوع چیزی شنیده ؟!
دوستان میگن معاف از رزم گرفتم من سر هر کاری نمیتونم برم!!!!! چنین چیزی هست ممکنه موقعی که میخوام شرکتی برم برای سر کار معاف از رزمی برام مشکل ساز بشه؟
نه داداشم کی گفته ؟؟نقل قول:
مگه میخوای خلبان بشی ؟
آقا چقدر استرس به خودت داری میدینقل قول:
ببین چی میگم گوش کن
یا شانس یا اقبال
دفترچه رو پست کن بره بدون هیچ چیزی
بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ؟ فوقش میفتی ناجا یه 21 ماه آب بندی میشی ! غیر از اینه ؟
کسی که معافیت کفالت میگیره باید آموزشی رو بره؟
آقا شرمنده ، ولی مطمئن هستید ؟نقل قول:
من تو اینترنت هر چی خوندم ، میگن کلا سیستم رو پاک کردن و کسری جبهه حتی اگر ثبت شده باشه ، رو نمیدن . ( یکی میگفت که خودش رفته بود میدون سپاه )
بله طبق قانون جدیدنقل قول:
داداش اگه ثبت شده باشه مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان جواب؟نقل قول:
۱۸ سالش پر شد میتونه دفترچه بفرستهنقل قول:
اموزشی الان چند ماهه؟
دو ماه تا اونجا كه من ميدونم .
سلامنقل قول:
آقا من امروز رفته بودم بیمه ، طرف گفت اگر قبل و بعد از خدمتت بیمه بودی ، نیازی به پرداخت پول بیمه نیست ( دیگه نمیخواد برای خرید 2سال بیمه ی سربازی پولی رو بدی )
موفق باشید .
اره منم شنيدم ، من رفيقم ارديبهشت امسال هفت ماه كسري جبهه گرفته بود و ٦ ماه هم كسري بسيج حالا كه رفته دنبال تصفيه رفته ديده كه تو سيستمشون كسري جبهه رو حذف كردن !!!!!
منم الان كسري جبهه دارم ولي سال ٩٠ ثبت كردم ، و هنوز هم توي سيستمشون ثبت هستش ،( همين امروز ديدم) از چند تا از بچه هاي ستاد كل شنيدم كساني كه دفترچه رو سال ٩١ پست كردن كسري جبهه بهشون تعلق نميگيره ! كسي چيزي راجع به اين قضيه نشنيده !
دارم ديوونه ميشم ، لعنت به اين مملكت ! ديگ حالم داره به هم ميخوره ...
پادگان بدون سوخت هم حال میده ها همش مرخصی :n09:
نبوددددد 14 تا خاموشی
كسي چيزي راجع به كسري جبهه ميدوونه؟ دوستم ميگفت نظام وظيفه گفته كه از سال 92 دوباره به ازاي هر ماه جبهه 9 روز كم ميشه ولي از سال ديگه اجرا ميشه.
همين الانش يه سري از كسري هاي جبهه رو حذف كردن ! اونايي كه قبل از ارديبهشت امسال ثبت كردن ( آخرين مهلتش بود)نقل قول:
بعد بيان سال بعد اين قانون رو برگردونن !!! بعيد به نظر ميرسه
100%نقل قول:
اگر قبل از سال 91 ثبت سیستم شده باشه محاسبه میشه.من خودم سرباز وظیفه عمومی بودم. خیالت راحت باشه.
دوستان دو ماه مونده تا آخر خدمت! می گم برم دندونامو یه چکاپ کنند.کسی می دونه چطور باید اقدام کنم.
از طریق بهداری خود پادگان یا مستقیم برم درمانگاه نزاجا شهرمون با دفترچه بیمه؟
بعضی مراکز معرفی نامه میخواننقل قول:
و باید از یگان نامه ببرید
بچه ها پذیرش گرفتن یعنی چی ؟ یعنی میشه قبل از سربازی جایی رو که باید توش خدمت کنی مشخص کنی ؟ سوال دوم اینکه جایی رو میشناسین که امریه بگیرن و هم کسری خدمت قبول کنن؟
نقل قول:
اقا من الان دانشگاه دارم تحصیل میکنم اگه برم دنبال معافیت کفالت میتونم بعد از تموم شدن دانشگام آموزشی رو بگذرونم یا هر وقت که اقدام کنم باید همون موقع برم برای آموزشی؟؟؟
تا دو سه سال دیگه امکانش هست قانون عوض بشه این آموزشی رو از کفالت بردان؟
شما اعزامتون میوفته برای تابستوننقل قول:
و تو تابستون اموزشی رو میگذرونید
بله میشه اما پارتی میخواد و دیدید که این دوستمون هم موفق نشدنقل قول:
جایه که هم امریه بشی هم کسری بدن نیست
سلام خدمت اساتید .. خواهشا التماسا راهنمایی کنید ..
آقا من الان ترم 6 کارشناسی ناپیوسته هم وشرایطم طوری هست که میخوام انطراف بدم این ترم برم خدمت یا بتر بگن خیلی دنبال امریه میگردم ....رشتم حسابداری هست و اگر انطراف بدم با مدرک فوق دپیلم باید برم خدمت ..
پایان این ترم انصراف بدم چقدر طول میکشه کارای انصراف دانشگاهم ..تا 24ام امتحان دارم ...؟؟؟؟؟
با فوق دیپلم حسابداری میشه تو شهرستان امریه گیر اورد ؟؟؟امریه کسر خمدت بسیجی فعال نداره ؟؟؟ بسیجی فال ندارم تا قبل اعزامم آیا میتونم پیگر باشم که بگیرم بسیجی فعالم رو آخه اشنا دارم!!!
اداره جات معمولا کی امریه میگیرن یعنی زمان خاضی داره ..مثلا اول سال تحصیلی یا اول سال مالی اداره یا اول سال رسمی کشورمون ؟؟؟
چند امه برای امریه گرفتن باید صبر کنم ؟؟؟ خودش که مدتش 24 ماه هست خداییش الان متلد 66 هستم عمرا به فنا رفت ...چیکار کنم ؟؟؟امریه به دردم میخوره یا برم همون خدمت ساده رو بکنم ؟؟؟
خدایااااااااا به دادم برسم بریدم دیگه ...از زندگی ناایمد میشم هر وقت اسم خدمت میاد ..وای خدای من 24 ماه
دوستان خواهشا راهنماییم کنید کی انصراف بدم بهرته که بتونم امریه بگیرم
سپساسگذارم
دوستان کلیه اعزامیهای سال 91 حتی اگر کسری مربوط به جبهه و جانبازی را در سیستم ثبت کرده اند از روی سیستم حذف شده و قابل استفاده نیست.(معاونت احتیاط نزاجا)