الان محدود بگیرم به نظرتون خوبه یا نامحدود 256 رو بگیرم کدوم کیفیت و پایداری داره؟؟؟؟
4 ساله نامحدود داشتم فقط وب گردی ما 2 روزش 1 GB میشه چون حجم صفحا و اطلاعات کاریم زیاده...
Printable View
الان محدود بگیرم به نظرتون خوبه یا نامحدود 256 رو بگیرم کدوم کیفیت و پایداری داره؟؟؟؟
4 ساله نامحدود داشتم فقط وب گردی ما 2 روزش 1 GB میشه چون حجم صفحا و اطلاعات کاریم زیاده...
برای تست 12:35 تا 1:5 تست کن بعضی مناطق جواب نمیده ولی تا 6:55 کم نمیکنه بشرطی که مودم یا pc رو خاموش کنینقل قول:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
نامحدود 256 پارس بیشتر اوقات سرعت بیشتر از 7 نمیشه گاهی وقتها نا 240 هم میرفت اونموقع الان رو نمیدونم فعلا محدودش خوبهنقل قول:
دوستان سرویس CRA-256 (نا محدود 256) سرعت دانلود روی چنده؟
دوستان برای منم فکر میکنم حدود 2 گیگ ازم کم شده، از کجا میشه فهمید دقیقا چقدر بوده؟
من الان حدود 1 ماه از سرویسم مونده و حجمم داره تموم میشه، اگه الان 3 ماهه تمدید کنم، اینترنتم 4 ماهه میشه یا بعد از اینکه حجمم تموم شد، سرویس قبلی تموم میشه و 3 ماه جدید شروع میشه؟
محدود شده به 6 7 کیلوبایت بر ثانیه :2:نقل قول:
سرعت چرا اینقدر خراب شده !
ر.ی.د.ن با ر دسته دار به سیستم پارس . مثلا" اومدن درست کنن :2:نقل قول:
تنهایی جایی که میشه فهمید از گزارش مصرف هست که فعلا قابل دسترسی نیست .نقل قول:
محض احتیاط یه زنگ به پشتیبانی بزنید و موضوع رو مطرح کنید اگر توی دانلود شبانه کم شده حتما برمیگردونن .
اگه یه ماه از سرویستون مونده بهتره حجم اضافه بخرید (هرگیگ پنج تومن) که درصورتی که زمان اشتراکتون هم تموم شد به دوره بعد انتقال پیدا کنه
سرعت چرا اینقدر کم شده !!!!
مال همه کم شده ؟ یا فقط مال من کم شده ؟
مثلا 512 pol !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما 6گیگ برای 3 ماه گرفتی درسته؟میخوام ببینم الان ترافیک اضافه هم میخری؟نقل قول:
من هم سرویس شمارو دارم ولی دارم ماهی 3گیگ میخرم یعنی در واقعا دارم ماهی 35 تومن برای این سرویس میدم.
از ساعت 12:35 تا 12:55 تست کردم برای دانلود رایگان تقریبا 100 مگ کم کرد .
یعنی درست شد باگ ؟!:27:
ولی سرعت من زیاد تغییری نکرده
pol 128 2G
دوستان شما هم برای دانلود از سرویسی مثل رپیدشیر (HTTPS) مشکل دارید؟؟
تنها کاری که پارس کرد ری.. تو سرویساش بود
از 12:35 تا 12:55 که باید هم کم کنه :27: اگه می خوای امتحان کنی باید بزاری از 12:35 تا 1:01 :31:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
آقا جریان پارس چی شده سرویسهاش خراب شده؟ ما خواستیم از شاتل گوربه گوری بیایم پارس انگار وضعیت اینم وخیمه:31:
اره اصلا حواسم نبود ....خواب الود بودن همچین سوتیهایی رو هم داره !نقل قول:
اره مشکل داره...نقل قول:
[QUOTE="R E Z A";6652270]اره اصلا حواسم نبود ....خواب الود بودن همچین سوتیهایی رو هم داره ![/QUOTE]
گفتی خواب آلود بودن یاد یه چیزی افتادم : )))
من یکبار ساعت 11:30 بود فکر کردم 12:30 هست گذاشتم رو دانلود و بعد از نیم ساعت متوجه شدم که ساعت تازه 12 هست که خلاصه 300 مگابایت کم کرد تو اون نیم ساعت[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------
[/COLOR]همینطوری بهشون بگی میدن یا اینکه باید زنگ بزنی بگی چرا ترافیک ما الکی کم شده ؟نقل قول:
همینطوری که نمیدن بلاخره یه حساب کتابی داره ؟ نداره ؟
نه داداش من که شوخی کردم،حساب کتاب که داره.اون روز پنج شنبه کم شد زنگ زدم خودش زد تو سیستم دید که نزدیکای 3 گیگ ازم کم شده :46:نقل قول:
ای بابا این پارس هم چقدر تخیلی حجم کم می کنه
چطور می شه ریزه مصرفو دید دیشب من درست 12:40 وصل شدم تا 1 نزدیک 100 مگ دان کردم از5:55 تا6:55 صبح هم نزدیک 600 مگ گرفتم الان می بینم 200 مگ ازم کم شده برای وب گردی هم احساس می کنم زیاد کم می کنه مطمئن نیستم
عجب وضع خنده داری شده 3روزه نت وصل شده منم بیشتر شبا وصل شدم ولی 1300 مگ پریده
این پارس مگه سرویساش رو بالاتر نمی بنده؟ من چطور با سرویس حجمی 512 بالاتر از 60KB دانلود نمی کنم؟ قبل از این با 128 یه سرویس دیگه سرعتم 100KB بود!!!
چند روزه كه سرعت عجيب پوكيده.
سرعت من از روي ١١٠ اومده رو ي ٦٠ و بالاتر هم نميره !¡!¡!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان کسی چنین موردی داشته:
"افزایش محدودیت زمان انقضاء قرارداد به میزان 5 روز [پنج روز اضافه]
1390/08/30
"
راستش من یادم نمیاد لیتل مور زده باشم. برای شخص دیگه ای اینجوری شده ؟؟؟
یکی دقیقا لیتل مور رو شرح بده که وقتی 5 روز اضافه میشه چی میشه؟؟
نسبت به شاتل که 2 هفته پیش داشتم راضی کننده تر هست!
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
من تازه پارس آنلاین گرفتم و شبها از 12:35 تا 6:55 دانلود میکنم.چیزی هم از حسابم کم نمیکنه.به نظر شما امکانش هست در آینده همه دانلودهایی که ساعت 6 به بعد داشتم رو یکجا کم کنه؟ آخه گزار مصرف نمیده.
نه همچین کاری نمیکنه!
همون وقتش کم نکرد، خیالت راحت باشه.
منم بدون مشکل از ساعات دانلود اضافه استفاده میکنم.
128 پارس(امروز یکم سرعت دانلودش پایین تر اومده)
لیتل مور یعنی 5 روز اضافه با ترافیک نصف ماه قبل مثلا الان من لیتل زدم با 128 یک ماهه 8 گیگ برام زده 5 روز با 4 گیگ حجم و فقط یکبار میتونی از این لیتل استفاده کنینقل قول:
اگر تعداد روز هات تموم شده باشه که هیچ ولی اگر حجمت تموم شده باشه لیتل بزنی کل روزای باقی ماندت صفر میشه...
دوستان حالا من لیتل زدم نرم فردا بگن پولشو بده؟؟ میخوام کل حجمش رو مصرف کنما... :27:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سرعت هم خیلی پوکیده
صبح بالای 90 نمیرفت...
نقل قول:
راستش الان چون دانشگاها شروع شده و کمتر آنلاینم ، ترافیک اضافه نمیخرم
ولی تو تابستون میجبور بودم ماهی 2 گیگ اضافه هم بگیرم :13:
سلام بچه ها
برای شما هم گزارش مصرف رو نمیاره ؟
من الان چند روزه وقتی گزارش مصرف رو میزنم میگه اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد !!!!
تایید میشه عزیز ... :40:نقل قول:
نقل قول:
برای من هم چند روزی میشه که اطلاعاتی برای نمایش وجود نداره
برای استفاده از باگ اگه مثلاساعت 12:35وصل بشیم، ساعت ساعت 3 صبح اینترنت قطع بشه دوباره وصل شه تا 6:55 دانلود کنه ،چی میشه؟حجم کم میکنه یا نه؟
نه کم نمیکنه فقط قبل از یک نباید قطع بشه و از اون ور هم باید قبل 7 قطع بشهنقل قول:
بچه ها انگار پارس آنلاین باگش رو یه کوچولو درست کرده !!!
دو شبه که 12:32 تا 6.58 میزارم واسه دانلود که هر شب 400 مگ ازم کم کرده :41:
اگه 12.32 تا 1 رایگان نمیبود باید 200 مگ ازم کم میشد و اگر 6 تا 7 رایگان نمیبود باید 700 مگ ازم کم میشد !!!!
الان گیج شدم !!! :24:
یعنی این 400 مگ ها واسه چی ازم کم میشه ؟!!!!
شما شبی چند گیگ میگری دوست عزیز که 1 ساعتش میشه 700مگ.نقل قول:
من شبی بترکونم 1.5گیگ میگیرم.
به جز idm برنامه ای نیست که بشه باهاش کامپیوتر رو با تایمر خاموش کرد؟
برادران عزیز من سرویس 1 مگابیت دارم .
از اونجایی که از نظر سرعت دانلود سرویس 1 مگابیت با 128 فرقی نداره پس 128 به صرفه تر هست .
34 روز ار سرویسم باقی مونده .
حجم هم 40 مگابایت دارم !!!
چطوری می تونم به 128 کوچ کنم ؟
پ.ن : سرعت همه ی سرویس های پارس آنلاین چه 128 چه 1 مگابیت رو 2 بسته میشه .
این رو خودم تست کردم با چند تا اکانت .
من 1 بودم سرعت شبانم 140 بودنقل قول:
الان 30
منم 1 هستم ولی سرعت شبانم به زور میشه 100 !!!نقل قول:
آدم هست 128 داره از من بیشتر دانلود می کنه !!!!