دوباره تنظیمش کن اما این دفعه حالت bridge رو انتخاب کن و بعد کانکشنت رو بساز.نقل قول:
Printable View
دوباره تنظیمش کن اما این دفعه حالت bridge رو انتخاب کن و بعد کانکشنت رو بساز.نقل قول:
نقل قول:
خوب اون قبليه رو چجوري بايد پاك كنم؟گزينه نداره
یه باز ریستش کن و دوباره پیکربندیش رو انجام بدهنقل قول:
چرا فکر میکنید نمیشه ؟ (دلیل بیارید)نقل قول:
هاب هم فکر کنم 10 12 سال پیش استفاده میشد :13:الاد دیگه سویچ هست به جای هاب !!!
من یه مشکل دارم خواهش میکنم هرکسی می تونه بهم کمک کنه .
من تو همون قیمت اول که با ید اون کد رو تو مرورگر وارد کنم مشکل دارم ،بعد از نوشتن و تعید کردن مرورگر هیچ عکی العملی نشون نمیده چی کا باید بکنم ف تمام تنظیمات internet optione گذاشتم رو همون حالتی که تو hellp سی دی مودم گفته گذاشتم ، دیگه نمیدونم چکار کنم .
یکی نیست به داد من برسه
من یه مودم aztech گرفتم باید شماره 192.168.1.1 رو تو مرورگر بزنم تا وارد تنضیمات مودم شم اما وقتی این کدو تو مرور گر مینویسم و تایید میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ، خواهش میکنم آگه میدونید چکار باید بکنم بگید .
ویندوزتون چیه؟نقل قول:
فایر وال ویندوز رو غیر فعال کن و دو باره امتحان کن.
اگه نشد کلا مودم رو دوباره ریست کن و دوباره ردیفش کن:46:
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوست عزیز دلیلش اینه که نمیشه اگر هم میشه ما که ندیدیم شاید شما فقط بلدیننقل قول:
و شما هم اگه بلدی ما رو هم اگه راهنمایی کنی که استفاده کنیم ممنون میشیم!!:46:
هاب کلا 12 سال نیست که وارد ایران شده شما چطور میگین اون موقع استفاده میشده؟؟؟:31:
حذف شود
سلا خدمت تمامی دوستان
من تازه یه مودم نوخریدم کارش عالیه. اما یه مشکلی دارم وقتی ارتباط خط میشه دوباره کانکت نمیشه در صورتی که مودم روی اتوماتیک یا pppoe تنظیم شده. جالب اینکه در طوا روز یعنی تا اخر شب به هیچ عنوان قطع نمیشه ولی نزدیکای ساعت رایگان قطع میشه و دیگه وصل نمیشه مودم رو روشن خاموش کنم در صورتی مودم قبلیم اینطور نبود . اگه ارتباط قطع میشد ولش میکردم خودش وصل میشد بعد مدتی. مثل اینکه شماره گیری مجدد داشته باشه یا هچین چیزی. البته مشکل از خط نیست چون با روشن/خاموش کردن مودم بلافاصله وصل میشه. دوبار تا الان کانفیک رو بردم شرکت عوض کردم
میخواستم اساتید هم لطف کنن یه نگاهی بندازن ببینن همیچی درسته یا نه. میخوام روی حالت اتوماتیک باشه و اگه ارتباط قطع شد دوباره وصل بشه.( همون شماره گیری مجدد خودکار:31:)
فقط مطمعن ساده و جامع بگین
عکس اول مشخصات کلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم :
اگر روی ادیت عکس دو کلیک کنیم:
عکس چهار:
دوستان کسی نیست به این حقیر راهنمایی برسونه
:41:
من رو سرویس شاتلم (كه جلوی دو لول گزاشتم ماه پیش و 7 ماه باقی موندش رو پاشوندم رو شیشه!) با مودم Symphony مشكل قطعی در ساعات شبانه داشتم، جالبه كه وقتی Linksys خریدم دیگه اون قطعیها پیش نمیومد، حتی واسه اینكه اطمینان كامل حاصل كنم یه شب بیدار نشستم و چپ و راست مودم عوض كردم، Symphony بدون هیچ دلیلی كانكشنم رو دراپ میكرد.
ولی خوب مشكل شما كه دیگه وصل نمیشه بعد از قطع شدن، به تنظیماتتون بر میگرده:
Dial On Demand (With Idle Timeout Timer) a
برقراری ارتباط در صورت درخواست (با قطع كننده زمانی)
این گزینه برای اونایی خوبه كه نمیخوان مودمشون در زمانهایی كه از اینترنت استفاده ندارند به شبكه ISP/PAP كانكت باشه، وقتی كاربری از مودم درخواست دیتا میكنه، مودم به ISP/PAP وصل میشه (دیال میكنه) و بعد از گزشت زمان مشخص شده (بعد از تیك زدن این گزینه، زیرش یه كادر اضافه باز میشه و زمان بیكاری رو توش تنظیم میكنید)، مودم ارتباط رو با ISP/PAP قطع میكنه.
Enable Keep Alive (Redial Attempts)/Max Fail
زنده نگه داری ارتباط (میزان شماره گیری های مستمر)/دفعات مجاز بروز خطا
این گزینه كه شما فعال نكردیش و باید هم فعال كنی مخصوصاً اگه میخوای مطمعاً باشی كه مودم همیشه كانكته، ارتباط رو بررسی میكنه و اگه دسترسی به ISP/PAP قطع بشه، اتومات شماره گیری مجدد میكنه. تعداد دفعات مجاز برای بروز خطا و یا تكرار شماره گیری هم معمولاً در جعبهای نزدیك به همین گزینه قابل تنظیم هست، اگه مودم نتونه در این تعداد دفعات شماره گیری كه شما واسش تنظیم كردید مجدداً ارتباط رو با ISP/PAP برقرار كنه، دست از شماره گیری اتومات میكشه.
نكته: KeepAlive فقط رو حالت PPPoE كار میكنه، اگه Bridge تنظیم كنی و با دیالر رو كامپیوترت وصل بشی نیاز به تنظیمات نرم افزاری دیالرت داری، یا نرم افزارهای جداگانه كه شماره گیری رو برات انجام بدند.
DHCP IP Address Leased Time
میزان زمان اجاره گیری آدرس IP از DHCP
مدت زمان مجاز جهت استفاده از یك IP آدرس رو كه یك دستگاه روی شبكه، به واسطه DHCP سرور تهیه كرده رو تایین میكنه، بعد از فسخ شدن زمان مجاز دستگاهی كه این IP رو دریافت كرده بوده باید IP جدیدی رو از DHCP تقاضا كنه.
سلام
فعال کردم الان رو چند تنظیم کنم بهتره: اینم عکس دو تا کادر داره بهترین کارایی رو داشته باشه نمیخوام قطعی داشته باشم
مودم رو حالت pppoe هست
بقیه ش اوکی هست؟
نمیخواد تیک بزنم.
فقط میخوام همیشه وصل باشم؟
تا اونجایی که من می دونم بهترین روش برای دوباره وصل شدن ( برای مشکلی که توی ساعت های رایگان بیشتر هست ) نوع اتصال Bridge هست به جای pppoe که در این حالت مثل دایال آپ باید با استفاده از کانکشن وصل بشی ( یوزرنیم و پسوردت هم یوزر و پس اینترنتت هست )
عیبش هم اینه که 1 سیستم بیشتر نمیشه با این حالت وصل کنی
ولی خب مزیتش اینه که می تونی redial واسش تعریف کنی ...
در مورد مودم شما تنظیم دقیق bridge mode نمیدونم با یه سرچ ساده می تونی پیدا کنی .
نقل قول:
سلام
تشکر. متاسفانه چون یه ریسیور هم به مودم وصله مجبورم از حالت ppppoe استفاده کنم.
سلامنقل قول:
مدیرای عزیز لطف کردن تاپیک رو چسبوندن به این تاپیک . دمشون گرم
دوستان گل کسی نیست بگه اینا رو روی چند بزارم تا در صورت قطع شدن ارتباط خودش شماره گیری کنه.
یه سوال دیگه
تو عکس زیر عبارت enable manual MTU set چیه و باید رو چند باشه. به طور پیش فرض غیر فعاله
سلام مهندسن عزیز کسی اینجا نمیاد؟
به خدا کارم گیره...
:41:
سلام.نقل قول:
اون Dial on demand واسه اینه که به اندازه دقایقی که زیرش مشخص میکنی اگه از اینترنت استفاده نکنی، خودش بطور اتومات قطع میکنه ارتباطت رو و وقتی شروع کنی به استفاده وصل میشه دوباره. از معنی کلمه هم میشه فهمید. Dial on demand یعنی ارتباط هنگام نیاز.
اون MTU هم لازم نیست دستش بزنی.
Max Fall هم نمیدونم چیه.
تشکر واقعا مفید بود...نقل قول:
:13:
سلام /یکی از دوستان جدای از لپتابش یه سیستم پنتیوم داره که مادربردش لن نداره/به نظرتون از تبدیل یو اس بی به لن استفاده کنه یا یو اس بی وایرلس یا چیز دیگه ای هم هست که تو سرعت تاثیر منفی نذاره؟
سلام ، روی مادربرد اسلات خالی ندارن که کارت شبکه بگذارن؟ چون ساده ترین و کم هزینه ترین روش هستش.نقل قول:
فكر كنم قبلاً یه جای دیگه پاسخ رو براتون نوشتم، اما جابجا شده و شما ندیدید.نقل قول:
دوباره مینوسم،
Dial On Demand رو خاموش بگزار باشه.
Enable Keep Alive رو روشنش كن.
Redial Delay یا تنظیمی با نام دیگر كه پس از روشن كردن Enable Keep Alive زیرش اضافه میشه رو بگزار رو 0 تا 5 و بین این محدوده آزمایش كن.
Max Fail (یا همان Redial Attempt در بعضی مودم های دیگه) هم كه تعداد دفعات شماره گیری مجدد هست، بگزار رو 100.
اگه با این تنظیمات بازهم نتونستی به ISP اتومات وصل بشی، راحت ترین راه تغییر مودم هست (قبلاً هم بهت گفتم، من مشكلی دقیقاً مثل مشكل خود داشتم، آخرشم بعد از یك ماه و خورده ای مجبور شدم مودم رو عوض كنم)
بازهم قبل از هزینه كردن با پشتیبانی تماس بگیر و مشكلت رو واضح مطرح كن.
دوستان عزیز به مشکلی برخورد کردم.
به تازگی مدل ASUS RT-N13U را خریداری کردم که قابلیت دانلود بدون کامپیوتر داره.
روزهای اول که فلش رو بهش وصل کردم شناخت و تست کردم سالم بود.
بعد فلش رو از روتر جدا کردم و فرمتش کردم ، بعد از اون هرکار میکنم فلش رو نمیشناسه
فلش و هارد دیگه هم تست کردم.
تنظیمات مودم را هم دوباره درست کردم ولی مشکل حل نشد.
چکار کنم؟
سلام.
Format فلش رو تغییر بده. اگه NTFS ه FAT ش کن. یا برعکس.
سلام دوستان
من از اول امسال اینترنت نامحدود مخابرات داشتم سه ماهه 39 تومان باسرعت 256 ولی خیلی راضی نبودم سرعت خوبی نداشت مرکز مخابرات صابری این بار رفتم طرح برنزی سه ماهه 15 تومان باحجم 3گیگ سرعت به نسبت عالیه سرعت دانلود350 کیلو بایت در ثانیه یک فیلم 1.5 گیگی 1 ساعت وربع دانلود شد توی این سه ماه یک گیگ اضافه تر خریدم 3 تومان برای من کافیه
حالا یک مشکلی دارم میخوام با تلویزیون اسمارت تی وی 42lw57000 به اینترنت مخابرات وصل بشم حالت تنظیم خودکارش که متصل نمیشه خودم ip addres,getway را میدم ولی Dns را که میدهم خطای Dns server میدهد
خداروشکر هیچ احدی هم نیست که جواب ماروبده 7230000 همیشه مشغوله هر جاروسرچ کردم چیزی دست گیرم نشدdns که من دادم مگر نبایدهمونی باشه که در ارتباط با کامپیوتر نشان میده مقادیری که من دادم بامودم Ads2/2+ combo routerl datasheen هست فقط یک خطlan ویک usbداره مقادیری که من دادم:
ip address:192.168.1.2
subnet:255.255.0.0
getway:192.168.1.1
dns:217.218.127.127
مقادیرزیررانیز برای dns امتحان کردم
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
217.219.64.104
متاسفانه هیچ کدام را قبول نکرد فقط میگه بااپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه ممنونم
سلام دوستان
من میخوام از طریق مودم ADSL و کابل usb اینترنت لپ تاپ و کامپیوترم را به اشتراک بذارم یعنی اینکه همزمان هم با لپ تاپ برم اینترنت و هم از طریق کامپیوتر
کابل usb را به مودم وصل میکنم ولی مینویسه پیدا نشد
کسی هست کمک کنه و توضیح کاملی بده ؟؟
این کار رو کردم ، ولی بازم مشکل حل نشدنقل قول:
لطفا کمک کنید مشکل دارم با اینترنتم....
مودم DSL-2520u dl-link دارم که دیروز بعد از ظهر با این مشکل مواجه شدم: به راحتی کانکت میشه اما send و recive ندارم ، حتی گوگل هم باز نمیشه! با idm یه فایل رو دانلود میکنم که سرعت رو 1kb نشون میده و بعد چند ثانیه صفر میشه :((((((
اینترنتم مخابراته و اماروز رفتم ، گفتن مشکلی نیست!!!!!! از دیروز 50 بار مودم ریست کردم و تنظیمات مختلف رو انجام دادم . ویندور هم عوض کردم. ممکنه مودم خراب باشه؟ یا ......
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده من منتظرم با ابرانسل:((((((((((((((
با سلامنقل قول:
DNS را اشتباه وارد می کنید !!!
شما می بایست DNS روتر را وارد کنید نه DNS ای اس پی و ... اگر از حالت PPPOE استفاده می کنید خود مودم به صورت خودکار DNS ای اس پی را ست خواهد کرد. حال تنظیمات را به شکل زیر قرار دهید:
توجه :
منظور از علامت x در پایین Ip آدرسی است که می خواهید تلویزیون در شبکه با آن ست شود. ( مثلا 10 یا 20 یا 200 )
منظور از علامت y در پایین Ip آدرسی است که در حالت Bridge اینترنت روی آن به اشتراک گذاشته شده است ( یعنی همان کامپیوتر شما )
اگر مودم در حالت PPPOE است:
ip address:192.168.1.x
subnet:255.255.255.0
dns:192.168.1.1
اما اگر در حالت Bridge است :
ip address:192.168.1.x
getway:192.168.1.y
dns:192.168.1.y
مخابرات گفت خط مشکل نداره یا مودمت ؟نقل قول:
دو کار بکن 1 مودم خودت رو با یه سیستم یا لپ تاپ دیگه تست کن 2 مودم دیگه ای رو هم با سیستم خودت تست کن
نتیجه ؟
خیلی ممنون دوست مننقل قول:
واقعیتش نمییدونم کدام حالت است ولی به احتمال زیادpppoe باشد چون موقعی که کابل lan قطع میشه خطای pppoe میدهد ولی متاسفانه باز هم جواب نمیدهد آیا تنظیم روی کامپیوتر با TV فرق میکند؟
سلامنقل قول:
شما وقتی که مودم روشن است مستقیم به اینترنت وصل میشوید یا در کامپیوتر کانکشن دارید و ابتدا آن را کانکت کرده و سپس به اینترنت متصل میشوید؟
اگر مستقیم به اینترنت وصل میشوید یعنی کانکشنی بر روی سیستم خود ندارید مودم شما بر روی حالت PPPOE تنظیم شده است اما اگر با کانکشنی که بر روی کامپیوتر خود درست کرده به اینترنت متصل میشود یعنی مودم شما بر روی حالت Bridge تنظیم شده است.
اگر بر روی حالت PPPOE است که لازم نیست در کامپیوتر خود تغییرایتی ایجاد کنید اما اگر مودم در حالت Bridge تنظیم شده ابتدا می بایست بر روی کارت شبکه Lan یا وایرلس خود IP آدرس ها را به صورت زیر وارد کرده :
ip address:192.168.1.2
سپس از تنظیمات کانکشن خود وارد گزینه Sharing شده و تیک اول در صفحه مورد نظر را فعال کرده، سپس در پایین همان صفحه کارت شبکه یا وایرلس اصلی کامپیوتر خود را انتخاب کرده تا ابتدا اینترنت بر روی شبکه به اشتراک گذاشته شود و سپس در تلویزیون خود تنظیمات را به صورت زیر وارد کنید :
ip address:192.168.1.3
getway:192.168.1.2
dns:192.168.1.2
اما اگر بر روی حالت PPPOE مودم تنظیم شده است تنها می بایست IP برای تلویزیون تعریف شود همین یعنی به صورت زیر :
ip address:192.168.1.3
در آخر اگر بازهم نتوانستید با تلویزیون به شبکه متصل شوید می بایست تنظیمات مودم خود را دوباره بررسی کرده یا تغییر داده و از تنظیمات روترینگ به ویژه فعال بودن گزینه DHCP اطمینان حاصل نمایید.
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان محترم
بنده یه مودم D-Link 2750 U خریداری کردم ولی نمیدونم از قسمت پورت USB که برای Share کردن پرینتر و یا هارد اکسترنال استفاده میشه چطور استفاده بکنم تنظیماتی هم داخلش نمیبینم میشه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم
با سلام.
من مودم d-link 2640u دارم , همیشه رو PPPoEبود بدون مشکل کار میکردم.
چند وقت پیش یکدفه قطع شد دیگه کار نکرد,چند بار تنظیماتو تست کردم ولی نشد.
الانم رو bridgeگذاشتم کار میکنم.
میشه بگید مشکل کجاست؟؟؟
نقل قول:مودم رو امتحان کردم سالمه . ظاهرا خط تلفن هم مشکلی نداره..نقل قول:
کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟!
سلام
دوستان من ديروز يه اكسس پوينت روتر Linksys E4200 گرفتم حالا براي تنظيمات وايرلسش چند تا سوال داشتم .
اول اينكه گزينه Network Mode رو بر روي چي بزارم ؟ اينا رو داره :
Mixed
Wireless-A Only
Wireless-N Only
دومي قسمت Channel هست كه اينا رو داره :
Auto (DFS
گزينه هاي بعديش 4 تا هست كه از 5.180 GHZ داره تا 5.240GHZ
سوال بعديم در باره پسورد و امنيت وايرلس هست كه توي اين گزينه هاي زير كدوم يكي رو بزارم :
سلام دوستای عزیز
یه سوال فوری
امروز adsl شرکت جدیدم راه افتاده
حالا فقط باید تو کانکشن قبلی که واسه شرکت قبلی بود یوزر و پسورد رو عوض کنم ؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله.
سلام دوستان و اساتید گرامی
من فروشگاه دارم و چند مودم و یه مشکلی با کانفیگ مودم ازتک برام پیش اومده و اونم اینه که بعد از کانفیگ توسط مخابرات ....مودم کار میکنه و وقتی خاموشش میکنم (بعد از چند ساعت کار) دفعه بعد ...مودم کار نمیکنه. یعنی اینکه ارتباطی برقرار نمیشه و چراغ ADSL و LAN روشنه ، اما اینترنت قرمز میمونه و باز باید ریست کنم و ببرم مخابرات تا دوباره کانفیگ کنن. تا الان سه تا مودم به این وضیت دچار شدن و نمیدونم چکارش کنم. مشتری ها دیوانه ام کردن که البته حق دارن....لطف کنید و راهنمایی کنید.
مسئول کانفیگ شرکت مخابرات هم سر در نمیاورد که چه خبره!!!
واقعا آزار دهنده اس...خواهش...کمک!
نه فکر نمیکنم !!!نقل قول:
بعضی شرکت ها pvi و vci شون متفاوت هست.
و باید از خود شرکت ارائه دهنده ی سرویس بپرسی.
آقا من مشترک مخابرات کرمانشاه هستم. 2 3 روزه نویز افتاده رو خطم . ما دست به سیم کشی تلفن نزدیم اصلا . ولی 3 روزه وقتی مودم روشنه تلفن خر خر میکنه . اسپلیتر رو هم عوض کردم فایده نداره !
گاهی اوقات چراغ ADSL ثابت نمیشه ! از کجا میتونه باشه ؟
سلام.نقل قول:
احتمالا سیمکشی ساختمون دچار اتصالی یا قطعی شده. برو یه تلفن بزن سر خط ببین بازم خش خش میکنه؟