فردا قم قطعی داره.... انگار با مخابرات به توافق رسیدن مشکلات رو حل کنند....
امیدوارم اینم از اون حرفاشون نباشه که تو خالی باشه!:n02:
Printable View
فردا قم قطعی داره.... انگار با مخابرات به توافق رسیدن مشکلات رو حل کنند....
امیدوارم اینم از اون حرفاشون نباشه که تو خالی باشه!:n02:
یا ابفضلنقل قول:
بله
حتما اوایل مشکل نویز را نداشته!
از طرف مرکز مخابرات چک کردن اسپیلیتر اونجا را؟
سلام دوستان قضیه این سرویس جدید آسیاتک چیه؟
شبكه ملي داخل كشور 2048 كيلو بيت ( شباب)-فارس 392,200 ريال
نکنه این افت سرعت ها به خاطر این باشه:n15:
اینترنت ملینقل قول:
بی ربط نمیتونه باشه!
اینا دیگه کین. الان داشتم کیمیا تمدید می کردم همیشه 2 گیگ تمدید می کردم دیدم از 6 گیگ شروع شده همچنین کمترین سرویس 256 10 گیگ زنگ زدم میگه بخاطر مرکز مخابراتتونه و پورت می گم حجم چه ربطی داره خودشم مونده چی بگه! بعدش 6گیگ زدیم 29570 رفت تو پاچمون و 340 تا فقط حجم اضافه شد مگه نباید 25% اضافه کنه بهش؟! شما دوستان موقع تمدید چقدر براتون اضافه میشه؟!
در ضمن با این کار من میتونستم شرکتمو عوض کنم با پول رانژه و نصب اینقدر میشد خدا حافظ آسیاتر دیگه ایندفعه واقعا میرم..
یه نفر بود میگفت یه آقاهه بهم زنگ زد و گفت ب شکایتتون رسیدگی میکنیم و شرکت حقتونو خورده و از این حرفا ! کارش به کجا رسید ؟ جواب گرفت ؟
من صفحشو یادم نمیاد !
در حال پیگیری هستم.....نقل قول:
دوروز پیش تماس داشتم با قائدی گفت اسیاتک هنوز به ما جوابی نداده! هر وقت جواب دادن بهم زنگ میزنن
احتمالا تا یه هفته دیگه جوابش بیاد
کجا نوشته اینو؟نقل قول:
اگه اینا عرضه دادن اینترانت 10-12 مگی رو داشته باشن خودم اولین نفری میشم که حتما میخرم
امروز SMS دادن به دلیل اختلال در فیبر بین استانی ، سرویس ADSL شما تا اطلاع ثانوی دارای اختلال خواهد بود . :n15:
حذف كنيد ........اشتباه شد
دوستانسرعت 1024 حجمی چنده در روز وشب الان؟
سرعت شبانه ما هم خراب شد رفت.....
2مگ محدود!
اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه اولین سرویس در جدول سرویس ها
این سرویس برای شیراز فعاله و تو قسمت تبریز نیستش!!!!نقل قول:
گرچه والا من شک دارم اینا عرضه اینترانت هم ندارن که یه نت 10-12 مگی بدن بدون محدودیت دانلود:n27:
زده 2 مگ ، نت 10-12 مگی نداریم که !نقل قول:
الان پشتیبانی اسیاتک زنگ زده ما رو از خواب ناز بلند کرده میگه از اسیاتر تماس میگیرم.....
میگه شما شکایت در مورد کندی سرعت فرستادید میگم خب
میگه همکارامون در این مورد باهاتون صحبت کردن؟ گفتم اره ولی منو نتونستند قائد کنند و اخرش به نتیجه نرسیدیم!!!
..
.
.
.
.
.
.
بعد از کلی صحبت و حرف تکراری که خودتون میدونید میگم چرا سرعت سرور خارجی سرعتش زیر 140 و سرور داخلی بالای 600 هست میگه ما اینارو تضمین نمیدیم و.....
ما فقط اینترنت تحویل میدیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اخه این اینترنت شما چرا انقدر کیفیتش پایینه؟ در میاد یه شرو ور دیگه تحویلم میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هی میام بحثو عوض کنم از راه منطقی تر به این گاگول مشکلو بفهمونم طرف کوک شده میگه من فکر نمیکنم شما مشکلی داشته باشید......کوتام نمیاد! میگه شکایت شما هم از طرف سازمان مرجوع شده(یعنی قائدی منظورش بوده:n04:؟؟؟)
اخرش گفت قربان من دیگه مزاحم وقت شریفتون نشم امر دیگه ای ندارید؟
منم گفتم برو به درک ادم زبون نفهم که فقط برای اینکه برای سازمان تنظیم مقررات جوابی داشته باشید یه زنگی به مشتری زده میزنید تا دهن مشتری رو ببندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی نیست یک لینک تو سرور ایران بده , من ببینم سرعتم رو سرور ایرانی چقدر است ؟
[HTML]http://dl.download.ir/afshin/Download/2013/July/iphone/soft/Sygic.v13.1.2.iPhone.iPad.iPod.iOS.4.3.ipa-www.download.ir.rar[/HTML]نقل قول:
آندروید جون واسه ما فرقی نداره سرعت , چه ایرانی چه خارجی چه صبح چه شب , همش روی 85 است و بیشتر نمیشه . (2مگ نامحدود)
این سرعت من مال 1 مگ باید باشه فکر کنم نه 2 مگ .
سافت گذر یا آسان دانلود یا میهن دانلود و یا از سافت 98 یه چیزی دانلود کن اونوقت حداکثر سرعتت دستت میاد چقدرهنقل قول:
2مگ نامحدود باید روی 120 باشه....هر کی داشته اینو گفته! شما داری در حد 1مگ نامحدود سرویس میگیری...نقل قول:
خطت که نویز نداره؟
سرعتت در مودم روی چند بسته شده؟
نمی دون مال من چرا اینطوریه . خط نویز داره یعنی چی ؟ سرعت روی مودم یعنی چی ؟نقل قول:
ممکنه کلک زده باشند و از پورت باشه ؟
بخدا خسته شدم , موقع ثبت نام کلی ما رو اذیت کردند و 100 بار حضوری رفتم , حالا هم سرعت رو ثابت کردند و گذاشتند روی 1 مگ . واقعا این چه وضعشه ؟
سرعت ها رو آوردن پایین سرویس همه همینجوریه!نقل قول:
256 سرعتش از 32 شده 22
512 از 64 شده 40-50
1مگ از 90 شده 60
2مگ از 120 شده 90
من فکر کنم به خاطر شبکه ملی چون آسیاتک شیراز از دیروز شبکه ملی رو به لیستش اضافه کرده.
هادی جان نویزت رو از اینجا چک کن:نقل قول:
این حرفی هم که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زد حقیقت داره... جدیدا باز انگار سرعتارو کم کردن!
اینم از وضعیت 512 و 1 مگ دو نفر از کاربرای دیگه:
محتوای مخفی: ...
منم که دارم خودمو اماده میکنم برم شرکت دیگه!
مهدی جان فعلا صبر کن مشکل سراسریه ما منم سرع تشبانم برای اولین بار دیشب از 50 بیشتر نمیشد باید شونصد تا لینک میذاشتی تا پهنای باندو تازه اونم نصفشو پر کنه:n21::n21:نقل قول:
موشکل اینه که برای اسیاتک این وضعیت فرقی نمیکنه! چون قبل از این خرابی ها همینطوری بود:n09:نقل قول:
نقل قول:
نه از اول همین بوده . اما نزدیک انتخابات که بهم ریخت دیگه درست نشد :(
آره مال من الان از 22-3 بالاتر نمیره :|نقل قول:
واسه هرچی هست خیلی بی کفایتی اسیاتک و نشون میده . سرعت نامحدود ! خودش محدوده باز شما اومدین از مورچه کله پاچه گرفتین ؟؟؟؟ :n21:
سلام دوستان
احتمال داره سرعت ها بیشتر بشه یا نه ؟ مثلا برگرده به سابق . چرا شبانه سرعت ثابت است و زیاد نمیشه ؟ شبانه رو هم محدود کردند .
اون آخری رو گفتی؟ :دینقل قول:
از این تماس خیلی بدم می یاد
تماس هایی که به هیج جایی نرسیده
چه قدر از این تماس ها گرفتم
آخه من پینگم با آسیاتک تا 3000 به بالا هم می رفت
خیلی راحت می گفتن مشکل پهنای باند داریم
فکر کنم منتظر بودن من برم پهنای باند اضافه کنم :n08:
سرعت سرویس محدود 1 مگ یکی دو هفته هست حدود 60-70 هست . شورشو درآوردن تا کی میخواد اینجوری باشه ؟
نه تو دلم گفتم:n02:نقل قول:
من که خیلی متنفرم از این تماس ها!!
فقط یادم رفت به طرف بگم دیدی اخرش با تو هم به نتیجه نرسیدم:n09:
این یارو که مشکلو از خودشون نمیدونست...
مهدی خیلی از افراد رو میبینم که پشتیبانی خیلی براشون مهمهنقل قول:
کاربرد پشتیبانی؟
اینترنت قطع شد:
زنگ زدی میگه مرکز مشکل داره
اینترنت سرعتش اومد پایین:
زنگ میزنی میگه مشکل سراسری هست
پینگ رفت بالا:
زنگ می زنی میگه پینگ از لحاظ ما خوبه
پشتیبانی فقط هزینه پول تلفن داره و هیچ سودی نداره!
تنها راه :
پیدا کردن شرکت های مناسب هست
فکر کنم علاوه بر هزینه شارژ
هر ماه باید هزینه رانژه کشی هم بزاری
شاید هر ماه باید بریم یک شرکت!:n08:
2 مگ نامحدود من همچنان روی 1 مگ هست یا به عبارت دیگه 120 کیلوبایت بر ثانیه. البته ممکنه که تک دانلود یک مقداری کمتر سرعت بده ولی با 2 دانلود همزمان این مقدار رو پر میکنه.
موافقم باهات...نقل قول:
من که میخوام از این شرکت فرار کنم.
حدود 9 گیگ برام حجم مونده
موندم چطور با این سرعت پایین تمومش کنم:n27:
به نظر منم بری یهترهنقل قول:
100% یک شرکت بهتر تو شهر شما هست
شاید مجبور شی که دانلود کمتر داشه باشی ولی حداقل از یک شرکتی سرویس بگیر که اینقدر مشکل نداشته باشه
منم دارم میرم های وب . 2 روز از سرویسم مونده منتظرم تموم بشهنقل قول:
واسه تخلیه مدارکی چیزی میخواد؟؟؟
در ضمن عکس زیر مودم منه . کسی میدونه این مودم با سیستم های وب سازگاره یا نه؟ D-LINK - DSL-2500U
هر کی از کاربرای اسیاتک رو دارم میبینم که میره های وبنقل قول:
منم که دارم میرم های وب
اخرش فک کنم های وب هم بپوکه:n02:
همه میرن های وب آسیاتک خوب میشه دوباره برمیگردین آسیاتک:n02:
اره سازگاره:n02:نقل قول:
فکر کنم اینبار انقدر های وب زیاد کاربر داشته باشه که جای آسیاتک رو بگیرهنقل قول:
از اینور آسیاتک یوزرش کم شه و وضعیت بهتر:n08: