پس من اگه دواهم از آمپ بگیرم واسه باند هیچ مشکلی نداره (چون آمپ تو حالت 2اهم 75وات خروجی میده).نقل قول:
نگفتی آمپ5500پایونیر واسه 6984زیاد نیست عوض کنم؟
پس من اگه دواهم از آمپ بگیرم واسه باند هیچ مشکلی نداره (چون آمپ تو حالت 2اهم 75وات خروجی میده).نقل قول:
نگفتی آمپ5500پایونیر واسه 6984زیاد نیست عوض کنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید یک سیستم برای ماشین را دارم ......... هدف صدایی قوی شفاف و زیبا (بترکون) ........ پاترول 2 درب.......... باتری و دینام ارتقا پیدا خواهد کرد....... محدودیت قیمت ندارم ..... box را خورم ساختم (علت 2گانه سوز بودن) ....... حداکثر تعداد باند بیضی 4 عدد باشد ...... حداکثر ساب 1 عدد (اگر نداشته باشد هم مهم نیست) البته به نظر شما بستگی دارد .... box اجباراً به صورتی ساخته شد که 4 تا بیضی و یک سـاب ووفر را بتواند جا بدهد و محل آن روی کپسول صندوق عقب هست.....
لطفا بهترین باند بیضی ؟ بهترین آمپلی فایر ؟ بهترین پخش (تصویری بودن مهم نیست) ؟ و اگر لازم بود بهترین سـاب ووفر را معرفی کنید ( معقولانه و برای خرید در دسترس باشد) حدود قیمت را هم ذکر کنید
عزیزم جنسه صدایه امپه حتی 20 واتی با ضبط فرق داره ... اصلا مقایسه نکن...نقل قول:
نهمشکلی فکر نمیکنم داشته باشه... اگر واتش بیشتر از تحمله باند هست خوب گین رو کم میکنی مشکل نداره که... همیشه هم بهتره امپ از باند یا ساب قوی تر باشه...نقل قول:
عزیزم اگر دنباله صدایه با کیفیت و دل نشین هستی به جایه بانده بیضی برو کامپوننت بگیر... البته اگر حتما ساب میبندی.... بانده بیضی رو کسی میبنده که ساب نداره همه اینا هم که میبندن یجورایی صدا خوب نمیشه ... حمید جان بهتون میگه چی ببندی....نقل قول:
ممنون از جوابتون و راهنمایی مفید
اما متاسفانه با هزینه خیلی زیاد و وقت زیاد توانستیم باکسی درست کنیم که داخل صندوق عقب 2گانه سوز جا شود و جای 4 تا بیضی را سوراخ کردیم اما جای ساب را که وسط در نظر گرفتیم سوراخ نکردیم. اندازه باکس تقزیباً 80 لیتر شد که از زیر به هم مرتبت هست و 2 فیلتر هوا در نظر گرفتیم. بعضی دوستان گفتند قرار دادن باند بیضی و ساب در یک باکس کار درستی نیست؟؟ اما جای دیگری هم برای قرار دادن ساب وجود نداشت. حال شما میفرمایید چه کاری به صلاح است که انجام دهیم؟ و داخل باکس با الیاف خاصی باید پوشانده شود؟ حمید جان لطفاً در مورد برند و مدل قطعات که سوال کردم راهنمایی کنید.
(من قصد خرید یک سیستم برای ماشین را دارم ......... هدف صدایی قوی شفاف و زیبا (بترکون) ........ پاترول 2 درب.......... باتری و دینام ارتقا پیدا خواهد کرد....... محدودیت قیمت ندارم ..... box را خورم ساختم (علت 2گانه سوز بودن) ....... حداکثر تعداد باند بیضی 4 عدد باشد ...... حداکثر ساب 1 عدد (اگر نداشته باشد هم مهم نیست) البته به نظر شما بستگی دارد .... box اجباراً به صورتی ساخته شد که 4 تا بیضی و یک سـاب ووفر را بتواند جا بدهد و محل آن روی کپسول صندوق عقب هست.....
لطفا بهترین باند بیضی ؟ بهترین آمپلی فایر ؟ بهترین پخش (تصویری بودن مهم نیست) ؟ و اگر لازم بود بهترین سـاب ووفر را معرفی کنید ( معقولانه و برای خرید در دسترس باشد) حدود قیمت را هم ذکر کنید
با تشکر)
نقل قول:
اگر بریدی که هیچی.. بهتره تو یه باکس نباشه همشون... اگر هست پس بهتره داخله باکسو شبکه بندی یا قسمت بندی کنی با چوب البته اگر چوب یا دستت میره داخلش چ.ن همشونو تو 80 لیتر بزاری جالب نمیشه و رو کیقیت تاثیر میزاره ... باندا جدا سابم جدا... هر کدوم به اندازه لیتری که احتیاج هست... البته حمید جان باز وارد ترن... الیافم زیاد لازم نیست واسه ماشین... واسه خونه بیشتر میزارننقل قول:
سقفه بودجه رو هم بگین حتما... یا بی نهایته...
ممنون حتماً شبکه بندی میکنم . 2عدد بیضی سمت راست ، 2 عدد بیضی سمت چپ است برای 2 عدد بیضی کنار هم سمت چپ 20 لیتر کافی هست؟ سمت راست هم مانند چپ هست، و برای یک ساب در مرکز 35 لیتر کافیه؟ بودجه محدودیت نداره. اما معقولانه باشه هزینه اضافه نباشه . الکی گران نباشه . کار راه بنداز باشه با کیفیت عالی و قیمت متناسب با آن. یه جورایی به هم بیان دیگه..... راستی بعضی از دوستان گفتند ساب لازم نیست بیشتر برای در کنار کامپوننت استفاده میشود نه باند بیضی ؟؟
نقل قول:
کدوم فکر نمیکنی مشکلی داشته باشه اگه دواهم ببندم مشکلی نداره یا اگه آمپ5500پایونیر بندازم که کم کم 15وات قویتره.نقل قول:
ببینم اگه مثلا یه آمپ قویتر از توان ورودی باند باشه مثلا 10الی15وات در تمام طول پخش این فشارو به باند میاره یا فقط رو ولو بالا فشار به باند میاد.منظورم موقعی که صدا کم هست هم فشار اضافه به باند وارد میشه که در درازمدت اثر سو داشته باشه|؟؟
نقل قول:
من جمله اخرتو متوجه نشدم ولی حالا.... 20 لیتر واسه باند زیاده یکم فک کنم چون بیس هم نمیخوای بگیری.... واسه یه کامپوننت 3 لیتر معموله حالا بیضی یزرره بیشتر... 35 لیتر واسه سلبت شاید کم باشه البته اگر سابه 300-400 واتی بخوای با پورت 35 لیتر کافیه ولی واسه واته بیشتر کمه...
بهترین حالته سیستم کامپوننت و ساب هست و میدرنج اگر میخوای بازم بهتر بشه البه... بیضییا کواکسیال واسه وقتیه که ساب نداری که من باشم بخاطره کیفیته پایین هیچ وقت کواکسیال نمیخرم....
نه عزیزم 10-15 وات که چیزی نیست قل قلکه... هرچی صدا میره بالا واتم میره بالا... گین هم واسه اینه که واتو کم یا زیاد کرد البته تو اصطلاحه عامیانه خودمون....نقل قول:
نقل قول:
ببینید این box هست جای بیضی ها و فیلتر ها برش خورده اما ساب نه - امکان جدا کردن آنها از زیر هست - حالا تا 2 میلیون تومان بهترین برند بیضی و مدل از نظر شما چیست؟ اصلاً ساب لازم دارد؟ یک آمپ مناسب با بیضی ها را هم معرفی کنید و همین طور پخش. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 2 میلیون واسه همه چیزات فقط میتونی kwnwood یا pionner بگیری ... cadence هم میتونی بگیری ولی مدل هایه پایینشو... حمید جان اومد میگه چی بگیری...بهترم بود که 1 پورت میزاشتی ....نقل قول:
ممنون گه همیشه با حوصله جواب میدهیدنقل قول:
خانواده من دبی زندگی میکنند اگر از آنجا بخواهم خرید کنم تفاوتی در انتخاب مدل یا برندها دارند که با همین هزینه انتخاب بهتری داشته باشم؟؟
در مورد پورت چیزی بلد نیستم اصلاً نمیدونم چی هست؟
چرا واسه باندی که 110rmsتوانش که معلوم نیست حقیقی باشه یانه 10-15وات یعنی 135وات به یه باند 110واتی بدی یعنی طوری نیست واقعا؟؟:n29:نقل قول:
اگر اساتید صلاح بدونن که طراحی باکس اشتباه بوده آن را تغییر میدهم. بهتره همین اول جلو ضرر را گرفت
نه عزیزم 10-15 وات چیزی نیست ... اگرم باشه و فشار بیاره میتونی با گین کمش کنی...نقل قول:
بهترین حالت اینه که هر باکس از هم جدا باشه ... هر ساب و هر باند ... ولی حالا که بریدی دیگه.... بازم میگه بیضی قدرت داره نه کیفیت ...نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه یه چبز خوب میخواید پس بیخیال اون باکس دست ساز و کواکسیال بشید
یه ساب 600 تا 1000 واتی با دو جفت کامپ عالی میشه....
اگر تا 1 میلیون برای هدیونیت بخوام هزینه کنم و تصویری بودن آن برام مهم نباشه از چه برند و مدلی بهتره خرید کنم یا بهتره کمتر بزارم مثلاً 600 و مابقی رو روی چیزهای دیگه بگزارم
IDA-X305S آلپاین
IDA-X303
یا
Pioneer DEH-80 PRS
اولی و دومی برای تنظیمات کامل داشتن پروسسور هم میخاد که میره بالای یک میلیون.نقل قول:
به یک 9887 آلپاین تمیز هم میتونی فکر کنی که صداش قابل قیاس با این مدلها نیست.البته فقط سی دی و آیپاد را ساپورت میکنه.
با سلام به دوستان عزیز
به نظر اساتید بین دو گزینه کنوود u456 و الپاین 9851 از نظر کیفیت صدا و تنظیمات بیشتر ارجحیت با کدوم هست؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
چقدر اضافه میشه؟نقل قول:
نه 9887 نمیخوام پس شد گزینه سومی از نظر شما
سلامنقل قول:
تا 600 کنوود 8019 بگیرید و تا یه تومن همون گزینه سوم خودتون عالیه
سلام
دوستان کسی تا حالا آمپ پایونیر 8604ِD را امتحان کرده؟!
من می خواستم بخرم از چند تا مغازه دار و نصاب پرسیدم گفتن جالب نیست نه کیفیت داره نه قدرت!!
بعد گفتن به مشخصاتشم دقت نکن تو هر کانال 100 وات میده پایونیر کلا واتاش بالا می نویسه واقعی نیست.خلاصه پشیمونم کردند خواستم بدونم کسی این آمپ میشناسه؟100 وات واقعی میده تو هرکانال؟!
500 یا 600نقل قول:
البته بدون پروسسور هم صدای خوبی داره ولی تنظیماتش محدوده.
سلام دوستان
نظرتون درمورده كواكسيالاي وايب چيه؟ اين مربعيه(qb 69) خيلي مشخصاتو قيافه ي خفني داره :n06::n06:
دوستان پخشی هست که بتونه از روی cd به روی usb کپی کنه؟ یعنی cd بزاریم داخل دستگاه و اهنگهای داخلش رو به روی usb کپی کنیم؟
نه دیگه خیلی زیاده واسه یه پخش نزدیک 2 میلیون میشه :n04:نقل قول:
اگه بخوام Pioneer DEH-80 PRS رو انتخاب کنم واسه باند بیضی از کدام یک استفاده کنم اینم تا 600 مشکلی نداره (کامپاننت نمبخام) قدرتی کیفیتی :n13:
DLS1073
Kenwood718ex
9633i infinity
HCX 690 هرتز
co 609 گلیدن
آلپاین
راکفورد
نکنه گزینه بهتری هم هست ؟؟:n06:
ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشن و جواب میدن:n01:
عزیزم بانده بیضی یا کواکسیال اصلا کیفیت نداره نسبت به کامپ... هم قدرت هم کیفیت کامپ بگیر با واته بالانقل قول:
ولی اگر بازم بیضی میخوای من zrs-710 cadence رو پیشنهاد میدم... قیمت نزدیکه 520 ... چون خودم داشتم 125 واته واقعا هم بانده خوبیه اگر امپه خوب بندازی واسش که 125 وات بده...
با سلام خدمت دوستان. بنده شهرستان هستم و دو سه روز دیگه برای خرید باند و آمپ میخوام برم تهران اگه لطف کنید تو تهران آدرس بدید ممنون میشم. اگرم پخ کنید که چه بهتر
آخ گفتی منم چند وقتیه تو نخ این شرکته رفتم البته با میدرنجاش خیلی حال کردم ولی نمیدونم میشه بهشون اطمینان کرد یا نه!!میترسم کیفیتشون بد باشهنقل قول:
حمیدجان یه سوال برام پیش اومده و دوستان . r15 الان 750 rms هست خوب ؟ . بعد الان شما یه امپ گفتین که 900 تا rms میده . اینجوری مگه باعث نمیشه ساب بسوزه ؟؟؟ اگه نه پس چه جوریه که میگن وات زیاد داد ساب سوخت :n28: ؟ :n13::n13:
سلامنقل قول:
معمولا تو ساب های تو این رنج قیمت(نه مثلا کنوود 3010)!!!
اگه یکمی هم بالاتر بهش بدید مشکلی پیش نمیاد
مثلا خود من که میخوام به ساب 600 ار ام اسی 750 ار ام اس بدم......
خیلی از امپلی ها هم اون قدرتی که روشون هست رو بیرون نمیدن.....
به حرفای این دوستمون اضافه کنم که نود درصد آمپا این مقدار وات رو توی ولتاژ 14.4 میدن که خیلی ایده آل محسوب میشه و خیلی کم میشه همچین برقی به آمپ برسه واسه همین میگن وقتی میخواین آمپ بخرین یه چیزی بیشتر بخرین که واتش بیشتر از درایورتون باشه مثلا برا یه ساب 300 وات یه آمپ حدود 350 الی 400 وات ایده آل هستش و کامل درایوش میکنه چون توی ولتاژ پایین کامل پر میکنه اون نیاز واتی ساب رونقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلامنقل قول:
ضمن عرض تسلیت فرارسیدن عاشورای حسینی و همچنین شام غریبان اهل بیت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و با آرزوی قبولی عزاداریهای شما سروران گرامی ،از همه شما عزیران التماس دعای خیر دارم.
دوست خوبم ناجی جان.تو pm هم عرض کردم خدمتتون،اهم رو اسپیکر برای آمپلیفایر مشخص میکنه. اگر 4 اهم ببندید آمپلیفایر روی لود 4 اهم استیبل میشه،اگر 2 اهم ببندید روی 2 اهم استیبل میشه و...پس ملاک مقاومت سرراه آمپلیفایر هست که همان اسپیکر می باشد.
به نظر من اسپیکر شما برای آمپلیفایر طراحی نشده.لذا با 5500 هم ممکنه خوب جواب نده. مستقیم به پخش وصل کنید ببینید کیفیت چطور میشه.
خیلی کم تولید میشوند. الان زیر 60 وات خیلی کمیابه.به نظر من بیشتر برای تیوتیرها مناسب هستند.نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من پستهاتون رو مطالعه کرد.
اول اینکه مشخص شد اون باکس رو ملغی کردید.
دوم اینکه از کامپوننت نمیخواهید استفاده کنید؟چرا؟کامپوننت در کنار ساب ووفر هم کیفیت بهتری داره و هم قدرت خوبی.
اگر اصرار بر کواکسیال دارید من پیشنهادم این هست:
پخش:کن وود 7056 قیمت 500 تومن.
کامپوننت برای درهای جلو:گلیدن RS165 قیمت 550
کواکسیال برای عقب:co 609 قیمت 455
آمپلیفایر 4 کانال:گلیدن RS 100c4 قیمت 1.027.000
پک برق:55
کابل RCa: دو جفت گلیدن های اند قیمت هر جفت 91
جمع کل2.769.000 تومن
اگر بعدا احساس کردید نیاز به ساب دارید میتوان بهش فکر کرد.
به نظر من هردو خوبن. آلپاین صداش بازتر ه.کن وود کمی بم تره.نقل قول:
من تست نکردم. ولی تو سایت پایونیر دیدم استاندارد CEA2006داره.:n13:نقل قول:
رضا جان.تو پست قبلی یا pmیادم نیست عرض کردم.برخی سابووفرها مثل همین R15 هرچقدر توان بهشون بدی بازم کمه.البته توان سالم و بودن کلیپیپ و دیستورشن.تا 2000 وات هم بدی جواب میده.نقل قول:
ولی شما همان 900 هم دادی،دادی.کوئل این ساب به این راحتیها نمیسوزه :n02:
75 وات براش کافیه.مثلا ML60.2 گلیدن کاملا صداش رو در میاره.نقل قول:
سلام
حمید جان به نظرت اگر حجمه باکس واسه کامپ کم باشه مثلا 1-2 لیتر سیلد ... یا چوبه باکس بچسبه به مگنته کامپ از زیر... چه مشکلی پیش میاد ...؟
اخه من میخوام باکس بزارم از زیره تاقچه که صدا خیلی بهتر بشه ولی جا خیلی کمه.... :n28:
سلام حمیدجان نظرتون درمورد هدیونیتkenwood KIV-700 چیه؟تاییدش میکنید؟